Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Jee, k téhle diskuzi se ráda přidám. Taky mě zajímají osvědčené recepty. ![]()
Já bych se inspirovala v „džus barech“: UGO, Frutisimo a nevím, kdo ještě. Poměr bych vyladila podle své chuti.
Já za posdlení dobou zkoušela : zázvor,jablko, hruška, skořice a trochu citronove stavy, ten byl opravdu výbornej
ale nejlepší je asi klasika jahudky s mličkem a cukrem ![]()
@pedigka píše:
Já bych se inspirovala v „džus barech“: UGO, Frutisimo a nevím, kdo ještě. Poměr bych vyladila podle své chuti.
UGO má výborné smoothie, to už jsem přemýšlela, že to podle toho zkusím. ![]()
Tak já nedávno dělala ananas,kiwi,banán a voda.Nebo ananas,jabko,hroznové víno a voda.Pak hrušky,víno,med,chia semínka a voda.Nebo jablko,hruška,mrkev a pomerančový džus.
Ahojte, ja mam celkom rada tuto kombinaciu (vlastna tvorba): Banan, jablko, predvarena cervena repa, cerstvy spenat, kusok rapikateho celeru, alebo mrkva..podla toho, co mam doma..no a potom este pridam mrazene bobulove ovocie (kupujem si zmes, kde su jahody, cucoriedky, maliny, cernice..), chia semienka a ako tekutinu 100% pomarancovy dzus a trochu vody. Ale dnes som experimentovala a dala som banan, avokado, cervenu repu a mix toho ovocia + pomarancovu stavu. Kvoli avokadu to bolo take hutnejsie, ale prekvapivo sa to dalo zjest ![]()
@weyky píše:
Tak já nedávno dělala ananas,kiwi,banán a voda.Nebo ananas,jabko,hroznové víno a voda.Pak hrušky,víno,med,chia semínka a voda.Nebo jablko,hruška,mrkev a pomerančový džus.
Tyhle kombinace by mě nenapadly, ale všechny znějí lákavě
.
Můžu se zeptat, proč se tam dává voda? Bylo to příliš husté?
Vy jste mě tak nalákaly, že si to snad začnu doma taky připravovat. Akorát nemám smotie mixér, ale jen tyčový mixér. Je v tom rozdíl?
Když nad tím tak přemýšlím, tak v ugo baru, když napíšou: jablko, tak ho nejdřív odšťavní a dají tam jen jeho šťávu, ale já nemám odšťavňovač, takže rozmixuju oloupané jablko + jiné ovoce a vyleze mi z toho přesnídávka
.
Možná proto se tam přidává voda @weyky . Už mi to došlo
.
Mam moc rada kremove smoothie.. resim to bud avokadem nebo bananem ![]()
@aklutep7 projdi si tyhle recepty najdes tam par smoothie receptu ![]()