Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
upřimně jsem to s polohrubé nikdy nezkoušela
,možná kdyby jsi to udělala jako zasmažku tak by to nebylo znát,ale zakhletku nevím nevím to se podle mě nerozvaří ![]()
Já z polohrubé dělala taky jen zavářku..ale zahušťuji omáčky moukou špaldovou a ta je taky o něco hrubší než mouka hladká a v omáčce je to trochu jiné..ale krupička tam cítit nejde. ![]()
Jednou jsem taky davala polohrubou a varila jsem to trosku dyl a nebylo nic znat..
Já myslím, že tchán taky dává polohrubou, protože hladká mu dělá žmolky a polohrubá se líp rozmíchá. Zkus ještě vařit, vyhodit to můžeš vždycky.
Ale možná je to jen tvoje sugesce, požádej o ochutnání někoho jiného.
V podstatě ke všemu používám jen polohrubou mouku, hladkou kupuju jen na vánoční cukroví, hrubou snad nikdy. A nikdy tenhle problém nepocituji, vařím po zahuštění většinou cca čtvrt hodiny.
@katyna1984 píše:
V podstatě ke všemu používám jen polohrubou mouku, hladkou kupuju jen na vánoční cukroví, hrubou snad nikdy. A nikdy tenhle problém nepocituji, vařím po zahuštění většinou cca čtvrt hodiny.
Taky tak.
Co kdybys to projela tycakem? A dej ochutnat stravnikum, myslím, že pokud mají hlad, bude jim to fuk.
Také jsem první roky používala jen polohrubou na vše a všechno bylo OK.
@Bandii to se nediv když jsi dala polohrubou. To nikdy hladká omáčka nebude
je to o zvyku, kdo tím zahuštuje mu to divné nepřijde ![]()
@Markéta80 píše:
@Bandii to se nediv když jsi dala polohrubou. To nikdy hladká omáčka nebudeje to o zvyku, kdo tím zahuštuje mu to divné nepřijde
Přesně nemusíš to déle vařit hladké to nebude nikdy. Jen to bude prostě jiné
Díky za odezvu, průběžně jsem pročítala při míchání té hrůzy
Ale musím říct, že když bylo konečně hotovo, byla omáčka moc dobrá a kdybych to nedělala já, myslela bych si, že byla zahuštěná normálně hladkou
ale trvalo to hodinu a půl
postupně se měnila ta konzistence, vytratil se pocit krupičky v puse a nakonec celkově podivná moučná chuť
jen jsem si připadala jako naprostý pako
Třeba to někomu v budoucnu pomůže a nebude ztrácet naději ![]()