Co s omáčkou zahuštěnou polohrubou moukou?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4615
8.12.18 13:28

upřimně jsem to s polohrubé nikdy nezkoušela :lol: ,možná kdyby jsi to udělala jako zasmažku tak by to nebylo znát,ale zakhletku nevím nevím to se podle mě nerozvaří :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1793
8.12.18 13:34

Já z polohrubé dělala taky jen zavářku..ale zahušťuji omáčky moukou špaldovou a ta je taky o něco hrubší než mouka hladká a v omáčce je to trochu jiné..ale krupička tam cítit nejde. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
8.12.18 13:36

Jednou jsem taky davala polohrubou a varila jsem to trosku dyl a nebylo nic znat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
8.12.18 13:37

Já myslím, že tchán taky dává polohrubou, protože hladká mu dělá žmolky a polohrubá se líp rozmíchá. Zkus ještě vařit, vyhodit to můžeš vždycky. :nevim: Ale možná je to jen tvoje sugesce, požádej o ochutnání někoho jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
8.12.18 13:38

V podstatě ke všemu používám jen polohrubou mouku, hladkou kupuju jen na vánoční cukroví, hrubou snad nikdy. A nikdy tenhle problém nepocituji, vařím po zahuštění většinou cca čtvrt hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21895
8.12.18 13:40
@katyna1984 píše:
V podstatě ke všemu používám jen polohrubou mouku, hladkou kupuju jen na vánoční cukroví, hrubou snad nikdy. A nikdy tenhle problém nepocituji, vařím po zahuštění většinou cca čtvrt hodiny.

Taky tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
8.12.18 13:41

Co kdybys to projela tycakem? A dej ochutnat stravnikum, myslím, že pokud mají hlad, bude jim to fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
8.12.18 14:08

Také jsem první roky používala jen polohrubou na vše a všechno bylo OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59367
8.12.18 14:10

@Bandii to se nediv když jsi dala polohrubou. To nikdy hladká omáčka nebude :? je to o zvyku, kdo tím zahuštuje mu to divné nepřijde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
8.12.18 14:33
@Markéta80 píše:
@Bandii to se nediv když jsi dala polohrubou. To nikdy hladká omáčka nebude :? je to o zvyku, kdo tím zahuštuje mu to divné nepřijde :lol:

Přesně nemusíš to déle vařit hladké to nebude nikdy. Jen to bude prostě jiné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
8.12.18 16:33

Díky za odezvu, průběžně jsem pročítala při míchání té hrůzy :mrgreen: Ale musím říct, že když bylo konečně hotovo, byla omáčka moc dobrá a kdybych to nedělala já, myslela bych si, že byla zahuštěná normálně hladkou :pankac: ale trvalo to hodinu a půl 8o postupně se měnila ta konzistence, vytratil se pocit krupičky v puse a nakonec celkově podivná moučná chuť :palec: jen jsem si připadala jako naprostý pako :mrgreen: Třeba to někomu v budoucnu pomůže a nebude ztrácet naději :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
8.12.18 16:34
@Eemii píše:
Taky tak.

Tak jsem asi jen levá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
8.12.18 19:12

@Bandii nebo bylo tě mouky v poměru víc, než bylo třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí