Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kelsey1
moje babi pocházela ze řeznické rodiny a i když jim to znárodnili, tak lásku k masu a masným výrobkům si zachovala (včetně domácích zabíječek, chovu prasat, králíků, hus, slepic a další havěti k sežrání
)
a zrovna UHERÁK brala za socíku jako výraz lásky a luxusu a štangli (mimo jiné) dostal pod stromek od ní vždy každý ![]()
v lednu, všichni vycinkaní, se obvykle v lednici dost hodil ![]()
@Lucy75 tchýně se ptala v sobotu, co nám mají společně koupit. Dle nich máme vše a oni neví. Tak vím, že tam bude zrnková káva (kávu nepiju, ale ok). Chlap a starší dcera, návštěvy jo. Salám nebo nějaký klobás to jistí. Ten jíme všichni. Minimálně na jednohubky se hodí.
Raději takhle. Než nevyžádaný pracholap.
NO tak jako hodně objemný je prášek na prádlo..
Ten můj by ocenil krmení jakéhokoliv druhu, brambůrky, křupky, oříšky, za pár korun naplníš barel ![]()
Holky, jste skvělý, děkuju. Vaše nápady určitě využiju
řetízek byla jasná volba, rád je nosí. Dám to nějak dokupy.
@Vladusxx teda bejt s nekym prvni vanoce a dostat ponozku na pindika, tak si asi pomyslim svy
po par letech asi dobry, ikdyz za me absolutne vyhozeny penize ![]()
Já už bych nic dalšího nepřidávala. Však se prodávají i maličké dárkové taštičky. ![]()
@Kelsey1 píše: Více
Tak ten by potěšil i mně. Celkem tady slintám nad těma všema klobásama, uherákama a sýrama.
![]()
Mému gumový medvídky, maďarské klobásy, špek z mangelice, vruby s příchutí a řemeslné pivo s třešňovou příchutí a byl by happy. Ale ten řetízek by zase nechtěl. ![]()