Co do dárkové tašky? :D

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24744
9.12.24 15:14

@Kelsey1 :srdce: moje babi pocházela ze řeznické rodiny a i když jim to znárodnili, tak lásku k masu a masným výrobkům si zachovala (včetně domácích zabíječek, chovu prasat, králíků, hus, slepic a další havěti k sežrání :mrgreen: )
a zrovna UHERÁK brala za socíku jako výraz lásky a luxusu a štangli (mimo jiné) dostal pod stromek od ní vždy každý ;)

v lednu, všichni vycinkaní, se obvykle v lednici dost hodil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
9.12.24 16:13

@Lucy75 tchýně se ptala v sobotu, co nám mají společně koupit. Dle nich máme vše a oni neví. Tak vím, že tam bude zrnková káva (kávu nepiju, ale ok). Chlap a starší dcera, návštěvy jo. Salám nebo nějaký klobás to jistí. Ten jíme všichni. Minimálně na jednohubky se hodí.
Raději takhle. Než nevyžádaný pracholap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
9.12.24 17:25

NO tak jako hodně objemný je prášek na prádlo.. :lol: Ten můj by ocenil krmení jakéhokoliv druhu, brambůrky, křupky, oříšky, za pár korun naplníš barel :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.24 22:11

Holky, jste skvělý, děkuju. Vaše nápady určitě využiju :lol: řetízek byla jasná volba, rád je nosí. Dám to nějak dokupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
9.12.24 22:16

@Vladusxx teda bejt s nekym prvni vanoce a dostat ponozku na pindika, tak si asi pomyslim svy :D po par letech asi dobry, ikdyz za me absolutne vyhozeny penize :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7696
10.12.24 21:18

Já už bych nic dalšího nepřidávala. Však se prodávají i maličké dárkové taštičky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7696
10.12.24 21:22
@Kelsey1 píše: Více

Tak ten by potěšil i mně. Celkem tady slintám nad těma všema klobásama, uherákama a sýrama. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
12.12.24 14:27

Mému gumový medvídky, maďarské klobásy, špek z mangelice, vruby s příchutí a řemeslné pivo s třešňovou příchutí a byl by happy. Ale ten řetízek by zase nechtěl. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný