Co do dárkové tašky? :D

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9.12.24 11:21

Co do dárkové tašky? :D

Ahoj holky,

slavíme s přítelem první Vánoce a já mu pořídila řetízek s rytím. Chci mu ho dát v dárkové tašce, ale nevím, co k tomu přihodit. Čokoládu nejí a nechci nic drahého, ten řetízek mě stál už dost. Tak se chci zeptat, jakou kravinku dáváte do dárkové tašky, aby vypadala plná? Napadla mě svíčka, ale nevím, jestli se to chlapovi hodí :D

Díky za radu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
9.12.24 11:22

A musí to jít do dárkové tašky? Řetízek jsi asi koupila v nějakém originálním obale, krabičce apod., tak mu to dej v tom :nevim: Ale jako recesi bych mu klidně přibalila třeba ponožky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
9.12.24 11:35

Víno, koňák, toaletní vodu, oříšky, klobásy, brambůrky, šála, rukavice, masážní olej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5298
9.12.24 11:40

Svíčka je za mně nejzoufalejší dárek typu „fakt jsem nevěděla, co ti koupit, tak jsem ti koupila svíčku“. Láhev bublin, kterou spolu vypijete?
Nevím, mně to přijde zbytečné, bych se vyprdla na nějaké „výplně tašek, aby to vypadalo“ a dárek prostě pěkně zabalila do krabičky odpovídající velikosti. To navíc vždycky vypadá lépe než nějaká dárková taška :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
9.12.24 11:41

Záleží, jak máš velkou dárkovou tašku :lol: kup malou a máš po starostech :mavam: případně třeba kornout s oriskama, víno, pivo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
9.12.24 11:56

Za mě taky klidně ponožky. Nějaký obrázkový podle jeho zájmu. Pro chlapa určitě lepší než svíčka. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24741
9.12.24 12:09

Je plno věcí, co tam přidat.. a co má rád.. takže cokoliv pitelného-žratelného, co oblibuje a nejsou to zrovna nejlevnější brambůrky za 11,90 :mrgreen: klidně i ty ponožky, láhev, klobásu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.24 12:33

Taky bych byla v rámci recese pro nějaký vtipný nebo tématický ponožky 😁 - „Bez ponožek by to nebyli ty právé Vánoce“ :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24536
9.12.24 12:36

Klobásu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11771
9.12.24 12:44

V háčkovacích skupinách na FB už pár let frčí jako recesistický dárek tzv. oteplouch (ponožka na bimbase) :mrgreen: ale jestli nechceš nebo nesezenes tak bych dala ponožky, pěkný trencle a třeba salam, nebo dobrou klobasku, sýr…a třeba placatku s oblíbeným pitim…nějaký takový podobný balíček dostane můj chlap..(teda sýry a klobásky si normálně koupime ale fusekle a trencle si vyloženě přál…a o placatce několikrát mluvil když jsme byli na výletě…že by se šikla ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
9.12.24 13:01

Však se prodávají i mini dárkové taštičky na šperky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17152
9.12.24 13:56

Šperk s ponožkama nebo ohřívákem na bimbase? To myslíte vážně? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
9.12.24 13:58
@azaleila píše: Více

Tak za mě už ten šperk je pro chlapa trochu faux pas, ale proti gustu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17152
9.12.24 14:01
@unuděná píše: Více

No jako jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8766
9.12.24 15:10

Ty neznáš svého partnera, co má rád? Mého muže by potěšil Uherák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný