Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Cestovní kufr na služebky a chci mu nechat udělat nový snubák - kopii (normálně i datumem atd.). Ztloustnul a ten ze svatby už nenandá ![]()
@Anonymní píše: Více
Bacha, let balonem jsme dostali s manželem před pěti lety a až letos na podzim se nám podařilo reálně letět. Asi 25 termínů nám zrušili, mnohdy až těsně před letem - kvůli počasí nebo třeba nenaplnění kapacity
Pěkně nás to otrávilo, i když zážitek pak pěknej, ale co tomu předcházelo…
@Anonymní píše: Více
Pro dva? Jakože byste tam měli být sami? Obvykle jsou ty komerční lety minimálně pro 6 osob, za tohle zaplatíš desetitisíce ![]()
Nevím, asi ani nestálo. Překvapilo mě, jaký je tam hluk, když zatápí- bez topení jsme mohli letět vždycky maximálně půl minutky. Čekala jsem větší klid. A navíc nám vyšla ne příliš pěkná lokalita, ale už jsme to vzali, protože nás nebavilo na to tak dlouho čekat.. Pokud manžela baví letecké sporty, tak můj třeba lítá na paraglidu, nabízejí tandem a to je zajímavější. Nebo třeba ultralight.
Muž dostane kraťasy a triko od nebbie, a přilbu na kolo.. dokupy 6tis, takže nic víc.
U nás to bývá pravidelně rozšíření Aku nářadí o další kousek. Minulé Vánoce chytré hodinky, letos udírna. Ze zážitků kdysi dávno jízda sportovním autem. Teď už máme zážitky spíše rodinný vstupenky do zoo/zábavnýho parku. Muž si potrpí na různé elektronické vychytávky, z mého pohledu třeba zbytečnost, ale jeho to potěší. Jakmile je na to aplikace a může si přes telefon ovládat vysavač, zavlažování, osvětlení, cokoliv… tak je nadšený
Manžel má herní sluchátka a SSD disk do notebooku. Pak už budou jen drobnosti typu nové pyžamo.
asi jsem moc nepomohla. Jo a ještě dostane poukázku na nové křeslo k počítači. To si musí osobně vyzkoušet.
Jako můj manžel letos chce horkovzdušnou fritézu, ale to ti taky asi moc nepomůže
Ale ty zážitky už jsme si tak nějak vzájemně dali snad úplně všechny ![]()
@unuděná píše: Více
Nás to stálo - romantický let pro dva - 14 tisíc a byl to parádní zážitek. Let nám vyšel napoprvé a letěli jsme o třičtvrtě hodiny déle, protože nebylo kde přistát. Bylo to naprosto perfektní. Zakladatelce vřele doporučuji ![]()
Minulý rok jsem kupovala potápěcí sadu do moře, kvalitní kávu a košili Ralph Lauren. Letos jak máme malého, tak jsme říkali každému jeden dárek. Půbodně jsem chtěla poukaz na nákup mořské rybičky (manžel je vášnivý akvarista
). Nakonec jsem objevila v Primarku zážitkové poukazy. Tak jsem vzala 2× jízdu v autě vlastního výběru + jedna jízda s řidičem. Chtěla jsem spíš letecký trenažér, ale ten tam nebyl. Ale myslím, že bude spokojený.
@Paoloska píše: Více
Týýýjo, tak to jste teda měli kliku
My jednou dokonce dojeli do Krumlova, parádní let jen v šesti lidech, a na startu nám to nakonec zrušili kvůli silnějšímu větru, než se čekalo. To nás dost nakrklo, se tam vláčet z Prahy, dávat děti na hlídačku a pak nic. A nebylo to jedinkrát ![]()
Já každý rok mimo jiné kupuju dárek jako zážitek ze slevomatu, už jsem koupila partnerovi :
Dobrodružství na střelnici-asi 10 druhů zbraní
Den s kovarem aneb teorie a praxe
Let letadlem pro 1 nebo 2 osoby tzv. vyhlidkovy let
Všechno se mu líbilo, byl nadšený.
Ale jinak k tomu klasika u nás jedlý dárek nějaký oblečení a pak nějaká capinka ještě.. ![]()
@Kateřina19955 píše: Více
furt jsem si říkala, že mi pro chlapa a jeho syna chybí překvápko - něco, z čeho by měli opravdu vážně nefalšovanou radost - páč oblečení a dobrůtky a parfémky a vitamínky a knížky jsou sice fajn, ALE není to takové to WAU!
už jsem prolezla nabídky střelnic pro dva a myslím, že budou naprosto nadšení
mám radost snad větší než oni, takže fakt dík za tip, o tomhle zážitku jsem ani nevěděla, budou mít 21 zbraní a 140 nábojů, zahrajou si na vojáky ![]()
a koukám, že se mohou i stát pilotem, takže aspoň si nemusím lámat hlavu ani na příští rok
https://www.slevomat.cz/…tg-15-60-min?…
Příspěvek upraven 02.12.24 v 13:25
Já koupila poukaz na střelnici - 6 zbraní a velká halda nábojů a nějakou autokosmetiku. My moc materiální nejsme 😁
Letos si nějak nevím rady, co koupit manželovi k Vánocům, jasně klasické dárky bych věděla, ale chci něco, co by ho mile překvapilo…přemýšlím nad letem v balonu…jaké máte prosím dárky pro své muže? díky