Romantický víkend pro dva. Doporučíte kam?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.11.24 16:32

romantický víkend pro dva - kde?

Ahojte :mavam:,

přemýšlela jsem, co dát svému příteli na Vánoce a napadlo mě, že bych nám koupila nějaký víkendový (romantický) pobyt.. Máte nějaké tipy na pěkný hotel/penzion, kde by se dal prožít pěkný víkend? Koupila bych nám polopenzi a bylo by pěkné, kdyby tam bylo nějaké wellness či bazén, ale není to podmínka, pokud jsou tam jiné možnosti. Také bych si přála, aby to úplně nezruinovalo moji peněženku, nemusí to být chatteau Herálec a hotely na podobné úrovni. :D Jsme z Brna a bylo by fajn, kdyby se tam jelo maximálně tři hodinky, abychom nestrávili celý víkend na cestě.. (takže třeba Aš a podobná místa prosím ne). Budu ráda za Vaše tipy! :) :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15360
21.11.24 16:36

Podívej se na Polsko - Zakopané. Sice je to dál než 3 hodiny. Ale krásné hotely, termály, hory… A ceny lepší jak u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.24 16:40

Ahoj,

za mě doporučuji Polsko, tam je to krása. My byli v Zakopaném..5 hvězdičkový hotel, sauny, bazény, snídaně formou rautů a večeře velmi nóbl :pankac:
Zejména v zimě je to nádhera…a je to i cenově velmi dostupné.
Byli jsme tam minulý rok v únoru a nemůžu si to vynachválit :andel:
Možná by pro vás bylo ale mínus vzdálenost. Z Brna je to určitě dál, ale stojí to za to!

Z Brna je fajn Valašsko..např. Velké Karlovice, Dolní Bečva atd. - cca hoďku a půl z Brna, krásná příroda, dřevěničky :kytka:

Ještě mě napadlo něco v okolí Uherského Hradiště…penzionků tu máme spoustu. Moc hezké je to přímo u hradu Buchlov… romantické ;)

Poblíž jsou také Luhačovice…kráásná kolonáda, v zimním období krásné procházky :palec:

Příspěvek upraven 21.11.24 v 16:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18256
21.11.24 16:41

Luhačovice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18256
21.11.24 16:42

@kudrata_indianka

na tom Buchláku je to moc pěkné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.24 16:44

@DanielaD to je! Souhlasím :jazyk:
My máme na Buchlov výhled z balkónu a je to terno :mrgreen: ale být přímo u toho…fakt krása.
Ale i ten samotný výhled je velmi romantický…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865

Sobotín, hotel Horal Rožnov…a my rádi jezdíme do Brna na wellness :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silviiii
@Šmoulice píše: Více

Zakopane môžem doporučiť aj ja, slušné ceny, dobrá ponuka hotelov, ale ak by si sa pre to rozhodla, pozri si kedy majú poliaci prázdniny, nedoporučujem tam chodiť cez víkendy hlavne keď má prázdniny Mazovské vojvodstvo (Varšava) alebo Malopoľské vojvodstvo (Krakov), vtedy je to tam neskutočne preplnené.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.11.24 16:48

Děkuji za tipy! A můžu poprosit i tip na konkrétní hotel? :) :srdce:

• Citovat
  • Upravit
18256
21.11.24 16:54

@kudrata_indianka

stavovala jsem se tam v létě, když jsme jeli do Luha, byla jsem z toho překvapená, jak je to tam pěkné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18256
21.11.24 16:56

Z Brna se jezdí hodně do Maďarska do termálů, ale radu ti nedám, nebyla jsem tam, jen si to všichni chválí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.24 17:00

@DanielaD měli jste i prohlídku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.24 17:02
@Anonymní píše: Více

Zakladatelko, v tom Zakopaném doporučuji hotel Aries - my jsme tam byli velice spokojeni.

Valašsko - Velké Karlovice Hotel Horal/ nebo hotel Tatra, popř. nějaké dřevěné chatky a na wellness si zajít do vodního světa.

Okolí UH - ubytování u Buchlova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18256
21.11.24 17:25

@kudrata_indianka

bez prohlídky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.24 17:33

@DanielaD Škoda! :) na to si příště zajděte. Je to dost zajímavé a dokonce i vtipné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný