Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
po X letech jsem chtěla děckám na stromek koupit figurkovou kolekci. Dokud jsem děti neměla a dokud byly mimina, tak na stromku nic jedlého nebylo. Letos jsem si vzpomněla, jak mě to bavilo ze stromku obírat, tak jsem ji chtěla pořídit. A zjišťuju, že mají jen motiv do barvy bílá/zlatá/stříbrná. Neví někdo o nějaké kolekci - duté, figurkové - která by měla ty obaly barevné? Pamatuji si vždy na nich obrázek kostela, barevná šiška, postavičky… Díky za tipy, pokud nic není, tak vezmu ty bílé…
Na kolekci se vy.prd.ni,jsou předražené, kup pár samotných figurek ![]()
@ibis Jo, je to taky možnost, na kolekci se mi líbila rozmanitost… už i ty kolekce stojí za prd ![]()
@Tanado1229 nojo to mě nenapadlo, že už se barevné nedělají.
Koukla jsem po netu a na Allegro našla tohle, mléčná čokoláda, 30% kakaa, oproti Orionu asi kvalitativně žádný rozdíl
@Tanado1229 píše: Více
Hlavně za mě velké zklamání, protože ta chuť není prostě ono a je celkem jedno jaká značka to je ![]()
My kupujeme roky Celebrations místo kolekce. Dřív jsme si je vezli z Anglie. Mají je v Tescu. V sobotu jsem je brala. Nebo na netu.
Nějaké roky jsme je dávali na strom. Už necháváme jen v misce na stole.
Dají se koupit i kvalitní. My každý rok kupujeme tady https://www.fikar.cz/…i-kolekce-2/
To mě taky nenapadlo že by nebyly…manžel loni dá stal z prace (nejspíš dostane i letos) a byla to ta klasická od Orionu a byla barevná tak jak si ji pamatuju z dětství… ![]()
@smile_xxx píše: Více
To je možné
. Tam jsem v sobotu nedošla. Brali jsme to Tesco nákup, Kik, Pepco, Jysk dekorace. A napřed jsme byli v Brně v obchodech. Takže x hodin. Už jsem viděla u nás v Tescu, že chlap přešlapuje nervózně, tak DM a Action atd. jsem odložila, že dáme další nákupní kolo příště. Ale celebrations jsme brali 3 ks v Tescu.
@ivaamilan píše: Více
Jee, super, díky za odkaz. Fogurkove kolekce nekupujeme na stromek, my vůbec žádné figurky, dcera si kupuje z nostalgie do misky. Letos tady je malé batole, chci udělat ještě jeden stromek navíc v retro stylu, s barevnými skleněnými ozdobami a tyhle figurky tam budou báječný ![]()
My máme vždy z Makra a v té kolekci jsou rozmanité a barevné figurky.
Dají se koupit i jednotlivé figurky na váhu.
Teď nedávno jsem někde viděla pytlík čokošišek, jaké bývají v kolekcich a byly tam zelené a modré.
ty jo. U nás se kupovali každý rok i přes to, že to téměř nikdo nejedl.
ale měla jsem ráda rybičky s takovým krémem, připomínal jehličí.
Minulý rok jsem měla na stromečku perníčky
@smile_xxx píše: Více
Salonky v papirku? Ty byly nejlepsi, protoze se daly snist a mohla jsi nechat obal na stromecku a nikdo to nepoznal