Vánoční barevná kolekce, kde koupit?

495
20.11.24 16:36

Vánoční barevná kolekce, kde koupit?

Ahoj,
po X letech jsem chtěla děckám na stromek koupit figurkovou kolekci. Dokud jsem děti neměla a dokud byly mimina, tak na stromku nic jedlého nebylo. Letos jsem si vzpomněla, jak mě to bavilo ze stromku obírat, tak jsem ji chtěla pořídit. A zjišťuju, že mají jen motiv do barvy bílá/zlatá/stříbrná. Neví někdo o nějaké kolekci - duté, figurkové - která by měla ty obaly barevné? Pamatuji si vždy na nich obrázek kostela, barevná šiška, postavičky… Díky za tipy, pokud nic není, tak vezmu ty bílé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5137
20.11.24 16:39

Na kolekci se vy.prd.ni,jsou předražené, kup pár samotných figurek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
20.11.24 16:40

@ibis Jo, je to taky možnost, na kolekci se mi líbila rozmanitost… už i ty kolekce stojí za prd :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33406
20.11.24 16:43

@Tanado1229 nojo to mě nenapadlo, že už se barevné nedělají.
Koukla jsem po netu a na Allegro našla tohle, mléčná čokoláda, 30% kakaa, oproti Orionu asi kvalitativně žádný rozdíl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5137
20.11.24 16:44
@Tanado1229 píše: Více

Hlavně za mě velké zklamání, protože ta chuť není prostě ono a je celkem jedno jaká značka to je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8965
20.11.24 16:58

My kupujeme roky Celebrations místo kolekce. Dřív jsme si je vezli z Anglie. Mají je v Tescu. V sobotu jsem je brala. Nebo na netu.
Nějaké roky jsme je dávali na strom. Už necháváme jen v misce na stole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
20.11.24 17:16

Dají se koupit i kvalitní. My každý rok kupujeme tady https://www.fikar.cz/…i-kolekce-2/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11816
20.11.24 17:27

To mě taky nenapadlo že by nebyly…manžel loni dá stal z prace (nejspíš dostane i letos) a byla to ta klasická od Orionu a byla barevná tak jak si ji pamatuju z dětství… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8965
20.11.24 17:30
@smile_xxx píše: Více

To je možné :palec:. Tam jsem v sobotu nedošla. Brali jsme to Tesco nákup, Kik, Pepco, Jysk dekorace. A napřed jsme byli v Brně v obchodech. Takže x hodin. Už jsem viděla u nás v Tescu, že chlap přešlapuje nervózně, tak DM a Action atd. jsem odložila, že dáme další nákupní kolo příště. Ale celebrations jsme brali 3 ks v Tescu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33406
20.11.24 17:35
@ivaamilan píše: Více

Jee, super, díky za odkaz. Fogurkove kolekce nekupujeme na stromek, my vůbec žádné figurky, dcera si kupuje z nostalgie do misky. Letos tady je malé batole, chci udělat ještě jeden stromek navíc v retro stylu, s barevnými skleněnými ozdobami a tyhle figurky tam budou báječný :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21826
20.11.24 17:39

My máme vždy z Makra a v té kolekci jsou rozmanité a barevné figurky.
Dají se koupit i jednotlivé figurky na váhu.
Teď nedávno jsem někde viděla pytlík čokošišek, jaké bývají v kolekcich a byly tam zelené a modré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
20.11.24 17:55

:mrgreen: ty jo. U nás se kupovali každý rok i přes to, že to téměř nikdo nejedl. :mrgreen: ale měla jsem ráda rybičky s takovým krémem, připomínal jehličí.

Minulý rok jsem měla na stromečku perníčky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10860
20.11.24 18:00
@smile_xxx píše: Více

Salonky v papirku? Ty byly nejlepsi, protoze se daly snist a mohla jsi nechat obal na stromecku a nikdo to nepoznal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný