Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše: Více
My udelali oslavu drive, za 3 dny dny jsem pak rodila, prislo mi to jako lepsi reseni. ![]()
V takovém případě, bych oslavu udělala ještě dřív, než se narodí mimčo.
Přijde mi to tak mnohem lepší. ![]()
Velké návštěvy, když doma bude „mladý novorozenec“? Chcete se vracet do nemocnice s bronchiolitidou nebo zápalem plic? Neřeknu v létě, ale nyní řádí respirační infekce jako černá ruka.
Podle mě taky předtím, než se malé narodí. Už vzhledem k tomu, že nikdy nikdo neví, co za „dárek“ může někdo přinést.
Já porodila čtyři dny pred Vánoci a na Štěpána jsme měli rodinné posezení. Bylo na tam dost. Ale všichni až na mé první dítě byli dospělí a všichni opravdu zdravý. Oslavu pro staršího jsem dělala asi o měsíc později a byla to stejná situace. Hodně bych zohlednila jestli to vůbec zvládneš nachystat a pak počet malých dětí. Spíš bych udělala oslavu maličkou a pak třeba s větším miminkem oslavu se zbytkem rodiny. Těsně před porodem bych už asi na oslavu neměla nervy, ale záleží jak ti je.
Zpětně když vidím jaké potíže měl nejmladší jen kvůli obyčejné rýmě, tak bych se velké akce tak brzy nedělala.
Myslím, že ročnímu dítěti je nějaká oslava šumafuk. Dejte mu hračku a oslavu udělejte až bude mladšímu dítěti třeba 3 měsíce.
@anavi13 samozřejmě podmínkou by bylo, že budou všichni zdraví.. ještě přemýšlím, že ji o týden posunu.
Byl by jen 5 lety synovec a naše oslavenkyne, jinak všichni dospělí.
V přípravě nebude problém.
A máte pravdu, že teď se mi už žádná oslava chystat nechce, i vzhledem k tomu, že to na mě může kdykoliv přijít (včera mi dělali Hamiltona)
Po tak krátké době po narození chceš řešit oslavu a navstevu? Ještě teď jak řádí různé viry
Vždyť ani taky nevíš, jaké mimčo bude, budete se všichni spolu zžívat, budeš unavená atd. atd. Raději bych udělala oslavu před narozením.
Udělala bych si oslavu v kruhu rodinném a větší oslavu třeba za měsíc od narození…nám to vyšlo, že malá nedonošená měla na oslavu 2měsíce, měli jsme pronajaté mateřské centrum pro oslavu s kamarády
Já bych to udělala podle situace. Nechala bych to být, kdyžtak by bylo něco malého doma jen sami a třeba za týden dva s ostatními, když by byli všichni OK a ty s mimčem taky ![]()
Aha, nějak se mi spojilo "první " s věkem rok. Tak opravdu udělejte oslavu před porodem, abys měla pak klid.
Určitě 4letá dcera touží po rodinné oslavě?
Já bych koupila dort, dala dárky - případně nafouklá balónky (dle dcery preferencí) v den jejích narozenin. Žádné příbuzné bych nezvala.
Ahojda dámy, chtěla jsme se jen zeptat, za chvíli přivítáme naše druhé dítko(už přenáším, tak snad brzo),ale první bude mít narozeniny, takže mimču bude třeba 8,9 dní.
Dělali by jste rodinnou oslavu pro starší? Je mi líto ochudit ji o oslavu a v plánu je pouze rodina cca 7 lidí a jedno dítě.