Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Není to vůbec blbe, pokud URČITĚ víš, že by hračku chtěla, ale stydí se jí koupit.
On je rozdíl „líbí se mi to, ale styděla bych se to koupit“ a v duchu si dodá - však to ani nechci nepotřebuji
A „moc se mi to líbí, chtěla bych to, ráda bych ti vyzkoušela, ale stydím se koupit.
Pokud určitě víš, že platí to druhé, tak bych ji to koupila. V balíčku s lístečkem - "užij si to a příště už si koupíš sama, jako velká holka
“
@adresa píše: Více
Dekuji, plati urcite to druhe, aj jsem ji nekolikrat povzbuzovala at se nestydi, ze v zasilkovne ci poste to nepoznaji co je v tom baliku, ale ona je stydliva co se tyce techto veci, tak me napadlo, ze bych ji ho koupila ja a dala jako darek. ![]()
tak kdyby mi někdo napsal do dárku, ještě k tomu erotickému „užij si to a příště už si koupíš sama, jako velká holka“, tak mu tím dildem, nebo co to je, praštím o hlavu, možná bych přidala cihlu
My si s kámoškama erotický hračky dáváme. Nevidím na tom nic divnýho..
Já bych takový dárek nechtěla ani od manžela, natož od kamarádky. Ale jestli víš že by ho chtěla
sama bych takový dárek nedala nikomu.
Ano ano ano! Pokud bych věděla že je to dobrá kamarádka, ne “kamarádka”, tak bych byla ráda. Ožehavé, musíš si být jistá- nebo to vysvětlit- ze nemáš jiné úmysly. Ale já si ve svém okolí dovedu představit, komu bych dala tento dárek/nebo byla obdarovana a bylo by to v pohodě.
@Anna766 píše: Více
Já od kamarádky taky ne. Proto zdurazňuju, že jen pokud určitě ví, že kamarádka to opravdu chce a stydí se koupit, ale nebude se stydět to přijmout a nechat si to Že to není jen takové možná, ale vlastně vůbec ne
@stinga píše: Více
Fakt? Proč, když se o tom předtím x krát bavíte a ty ji x krát řekneš, že se ti to líbí
Mně to blbý přijde… Ať si to kamarádka objedná do výdejního boxu a klidně na falešný jméno, jestli je nějak paranoidní…
@Anna766 píše: Více
já také ne, a dávat to kamarádce by mi přišlo, jako že jí tím dávám najevo, že po ní sexuálně toužím - přijde mi to úplně ujeté,
kamarádka ať si to koupí přes internet
ne, mě by naštvala ta citace, že si to příště koupím sama jako velká holka - to mi přijde takové urážlivé
@azaleila píše: Více
přesně, a bavit se s kamarádkou, čím si to dělám, je také hloupé a trapné, zase opravdu každý o každém nemusí vědět naprosto všechno,
a beztak si myslím, že zakladatelka je troll, že jde o to, abychom si vygooglili, co ten předmět znamená, čili nepovolená reklama
Ahoj
Chci zachovat anonym, protoze vim, ze sem kamaradka chodi.
No a ted k veci…S kamaradkou jsme si blizke, bavime se spolu prakticky o vsem…Nedavno jsme se bavily o tom, ze jsem si poridila erotickou hracku a kamaradce se ta hracka tez libi, ale stydi se si ji koupit sama. No a me napadlo, ze bych ji ho koupila ted k Vanocum jako darek, ale netusim jestli to neni blbe…Jak rikam, jsme si blizke, bavime se spolu od skolky, ale bojim se, aby si to nevylozila nejak spatne…Jak to vidite vy? Prosim bez nejakych zbytecnych urazek, jen chci slyset nazory i z jine strany.
Moc dekuji
Příspěvek upraven 07.11.24 v 22:47