Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše: Více
Proč někoho přímo neoslovíš? To čekáš, že se ti někdo ozve sám?
Prosimte.. Hlavne je to svěDek.
Jinak ja si vzala sourozence.. Nemas? Nebo Sestřenici?
Šaty se mnou vybíral právě svědek, nikdo jiný je neviděl, bylo to prekvapko ![]()
Mému manželovi byla za svědka jeho ségra a mě její muž
. Žádný stres. Šaty jsem našla na Vintedu (láska na první pohled, přesně takové jsem si představovala), jela jsem si pro ně k paní domů, zkusila si je a ani vteřinu neváhala, opět žádný stres a promarněný čas.
@Anonymní píše: Více
U nás v rodině si nevěsty si šaty vybraly bez pomoci.
Mě do budoucna půjde sestra. Jen to je ještě neví ![]()
Já moc kamarádek nemám, ale šla mi naštěstí má nejbližší přítelkyně, jinak bych asi řekla bratrovi. Je docela běžné, že za svědky chodí sourozenci, pokud máš. Já bratrovi neříkala, protože vím, že on na tyhle věci není a nepotěšilo by ho to
Mému muži šel nakonec můj bratranec, protože jsme se brali o prázdninách docela na rychlo a nikdo z okruhu jeho kamarádů v tom termínu nemohl…
Za svedka mi sla sestra a saty jsem vybirala tak ze jsem zkusila v salonu, vyfotila se a poslala fotky mamce, sestre a kamaradce.
Sestra, nebo jiná příbuzná? Nějaká dobrá kamarádka? Já měla sestru za svědka a šaty jsem si vybrala sama. Přes internet ![]()
Kamaradce šla za svědka její maminka. Byla to dobra volba, protože její rodiče jsou rozvedení, takže ji tatínek odvedl k oltáři a maminka měla taky „funkci“.
Nejlepší kamarádka. Kdyby ona nemohla. Tak jsem měla v záloze sestru.
Mně za svědla šla kamarádka, já šla potom jí. Manželovi šel můj brácha. Brachovi šel kamarád, švagrové sestřenice ![]()
Se sourozencem jsme si šli (postupně) navzájem za svědky a jsem za to moc ráda ![]()
Zdravím,
Za chvíli mě čeká svatba a já netuším kdo mi půjde za světka.
Mam par známých ale to hodně vzdáleně.
S kamarádkou uz nejsem nějakou dobu v kontaktu a s příchodem miminka nemam moc čas seznamovat se.
Takže by me zajímalo například kdo šel za svědka vám?
Taky jsem si chtěla jít vybírat šaty do salonu ale rodinka se moc nehlásí a je pravda ze bych byla mnohem radši kdybych tam sebou někoho měl uz jen proto aby mi dělal druhy oči a druhy názor.