Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mě šla prvně kamarádka. Podruhé měli jít z úřadu ale odmítli, tak narychlo mám svědčila kamarádka s manželem. Měli jsme to 180km od bydliště
Já jsem chtěla vždy bráchu (nedožil se :,), tak jsem oslovila ségru manžela. Ta byla v rozpacích, ale přijmula a hodně mi pomohla s přípravou a se vším.
Je to úplně jedno, většinou to bývá třeba i nejlepší kamarádka, sourozenec, partner sourozence… Šaty jsem si vybírala sama, obešla salony, zkusila i koupit od předchozí majitelky. Pak jsem si vyhlídka tak 3 favoritky, fotky v nich poslala různě po kamarádkách, ať se vyjádří a vybrala si. I když nakonec jsem ukázala foto i snoubenci (nejsem pověrčivá a chci se líbit nejvíc právě jemu) a měl stejný názor.
U nás v rodině chodí hodně sourozenci. Jedináčkům třeba oblíbený bratranec. Na první plánovanou svatbu (neuskutečnila se nakonec) mi měla jít za svědkyni nejlepší kamarádka a brzy na to se se mnou po 20 letech rozhádala a už spolu nemluvíme. Takže dneska už bych měla po zkušenosti svědkyni jedině ségru. Z kamarádů se mohou stát z ničeho nic nepřátelé, sourozenci budou vždycky sourozenci.