Vánoce 2024

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4623
9.11.24 20:04

Vánoce 24

Jak se těšíte, už máte vánoční náladu? Co sháníte?

máme tříapůlleťáka a k vánocům prý chce stromeček a dárky když se zeptám jaké, odpoví pokaždé něco jiného.
Vždycky jsem se těšila že budu dělat skřítka neplechu, ale najednou, když je v tom věku, se mi to asolutně nechce dělat :lol:

Adventní kalendř také nevím jaký, líbil se mi tenhle - že jsou tam i aktivity… https://babyknihy.cz/…endar-disney

dárků už mám jednu třetinu.. loni jsem byla překvapená že 11. prosince mám pohodu, a ono už to bylo vlastně jen dvanáct dní do vánoc a už jsem moc nemohla ani objednávat.

Letos mám vánoční náladu značnou, možná je to tím hezkým teplým podzimem, co byl.

A téma využiju k jednomu praktickému dotazu - prosím vás, nevíte zda je tahle stavebnice svítící kuličkodráha - kompatibilní s connetix? Nemusí na sebe navazovat naprosto přesně, ale jestli jdou ty dlky alespon nastavovat třeba udělat podstavec, zvýšit věž, právě pomocí connetix… apod? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
323
9.11.24 20:22

Já mám vánoční náladu už asi měsíc a mám nakoupenou tak půlku dárků. Nakoupený mám už i balící papíry :) Tohle budou první vánoce kdy bydlíme s přítelem spolu tak se na to extrémně těším. Bude to sice takové náročnější, protože jsme si pořídili kotě a jsem zvědavá jestli to stromeček přežije :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8764
9.11.24 20:39

Těším se. Vždycky se těším. Dárky zatím teoreticky. Něco je objednané, čeká se. Něco koupíme asi příští týden. Vyrazíme do obchodů. Pro rodinu budou spíš jedle, tekuté, praktické. To budu řešit v prosinci. Na to je čas. Nemají rádi blbosti a pracholapy.
Adventní kalendáře kupované mají s čokoládou. Ty dostanou od Mikuláše. Jako každý rok. Když se mi bude chtít, tak na schodiště dám ponožkový kalendář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2251
9.11.24 22:48

Ja o vanocich jeste moc nepremyslela. darku bude letos mene, jsem na RD a penize proste chybeji. prijde mi, ze rodina(hlavnemanzelova)to nechape a stejne budou davat darky za tisice. ikdyz jsem navrhla, aby dali darek jen dceri. Prijdu si pak jak kravka, kdyz od nich mame darek za x tisic a my si to dovolit nemuzem. a ja ani vlastne nechci.pro me jsou dulezitejsi veci nez darky. treba cas s nimi, spolecna pohoda a tak.
Peceni cukrovi me bavi, alw letos bude mene druhu, dcera vyzaduje pozornost a pect to po nocich neminim 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2251
9.11.24 22:49

KdBy mel nekdo tip na darek pro dceru 14 m a pro manzela 33 let, tak sem s nim.nic predrazeneho prosim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13603
9.11.24 23:01
@Peta94 píše: Více

Doporučuju koupit nějaký citrusový esenciální olej a potírat to, kde bude stromek stát. To je doslova to jediné, co nás stromeček zachraňuje před tygrem :lol: ale je nutné opakovat každý den🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8764
9.11.24 23:03
@Petra0009 píše: Více

Takhle malé dítě potěší vše barevné, hravé. Pro malé děti se vybírá nejlíp. Za sebe třeba podložku na kreslení doporučuji. Jestli nemá panenku, tak nějakou první panenku. Klidně větší látkovou.
Pro mého manžela bude určitě jedlý box. Jen se musím rozhodnut, který to bude. Buď paštiky. Ty on může. https://www.topdelikatesy.cz/…-masozravce/ nebo pytel https://www.persi.cz/…ka-maso.html
A klasika voňavka kterou používá. To jdu na jistotu. Má jednu stejnou. Tradice je vždycky celá rodina pyžamo, že máme pod stromek. Takže v tradici u nás budeme pokračovat. My si ho hned oblečeme.
Edit. a pro zrnkovou kávu do pražírny pojedu. Loni měla úspěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11771
9.11.24 23:58

Vánoční náladu ani moc ne..to až tak týden před..ale já na to celkově moc nejsem…třeba na nějaké extra dekorace atd..ani je nedělám. Deti mám hrozně zvědavce a malé ničitele…se starší už se dá trochu domluvit (3 roky ji byly v srpnu) ale mladší je ještě fakt malej (v prosinci mu budou 2) a dekorace by zničil…stačí že je likviduje u babičky při návštěvách…🤭
Balící papíry ještě nemám ale dárky jsme s manželem potěšili prave teď o víkendu kdy jsme sedli a skoro vše doobjednali…takže už jen nějaké drobnosti…ještě musíme vyřešit co koupíme malé praneteři a její sestřičce která se má každým dnem narodit…🤭 a synovi k narozeninám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
10.11.24 01:49
@Peta94 píše: Více

Tyjo, ve 30 kote! To uz melo byt davno mimco, cas leti…kotata ani pejsci nam ani vam mladym na ty duchody fakt delat nebudou :mrgreen:

Jako sorry za OT, jen mi to nedalo, jestli je ta 94 v tvem nicku tvuj rok narozeni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
10.11.24 02:13

Ja se tesim, ale naladu zatim nemam. Mam teprve podzim, zitra doma oslavime Martina. Pravidelne kupuju darky a napln do adventniho kalendare (mame textilni) v zari. Takze ja uz mam davno hotovo. Kazdy rok do toho koupim i nejakou tu dekoraci, par baněk, letos i vánoční ubrus a pár figurek do betléma. Jen nevím, jak ozdobit vstup do domu. Věnec nám dát nejde a květináč taky nemám. Péct nebudu, jen s dětma pár perníčků z jednoho plechu.

Každý rok děláme zlobivé skřítky a nejradši bych je zrušila, už po letech nevím, co vymýšlet. Ale děti to milujou. Taky chodí Barborka a Mikuláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15026
10.11.24 07:22
@Ahep píše: Více

To je snad jejich věc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13603
10.11.24 07:47
:roll: Ty jsi fakt kačena… jako od kdy je zvíře MÍSTO dítěte? Co to máš za zvrácený pohled?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24991
10.11.24 08:08

Vánoční náladu mám, dárky si dáváme, část už mám nakoupenou a část jen vymyšlenou. Už jsem sundala podzimní výzdobu ze dveří a dala tam zimní věnec. Přece jen v pondělí je Martina, může sněžit tak co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
10.11.24 08:55

Spis je skoda kazit milou diskuzi o Vanocich narazkama na to ze mel mit nekdo davno mimco, nevyzadane rady jak od stare sousedky, na to je kazdy zvedavy, zvlaste kdyz nezname vubec jejich situaci, ne kazdy se otre o chlapa a ma tri mimisky a ne kazdy si naflaka halany, ktery pak nezvlada zivit apod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4727
10.11.24 08:57

Vydelej si na duchod :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...