Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@tini píše: Více
Vanocni jeste uplne ne, nicmene u nas uz stavi trhy, tak uz se tesim az na ne zajdu a dame si svarak, darky mam vymyslene, ale nakoulim az v prosinci, jeste je cas.
@Lily-of-the-valley píše: Více
A zabira to jo? My mame pulrocniho kocourka, tak jsem taky zvedava.
@astoret píše: Více
Jo, u té naší to pomáhá velmi. Jako občas sundá nějakou ozdobu, zalezlé konci mame stromek dole znatelně holejší
ale pokud nemažu, tak je schopna lézt i po kmeni a pak to jsou fakt hrozny scény ![]()
Dávala jsem myslim litseu cubebu nebo jak se to jmenuje a ona z toho byla vzdycky velmi znechucena. ![]()
@Kelsey1 píše: Více
Tak my se dohodli ( děti velké ), že na to prdime. Mladší dostal. v září noťas, velkej byt kvůli studiu, jedeme na hory. Přivítali to i prarodiče..budeme hlavně spolu…koupím pár drobností a nic nemusím:).
@Lily-of-the-valley píše: Více
To je dobry tip, asi tim potru i zavesy ![]()
Letos se na Vánoce těším díky tomu že v tu dobu budu mít měsíčního synáčka. Jinak jsem Vánoce brala jako každý jiný den.
Tak mi už taky máme něco nakoupeno. Dokonce i nové ozdoby na stromeček. Akorad přemýšlím, co na balkon. Zatím je tam pořád dýně
. Pokojíček jsme včera vytřídili a připravili místo na další hračky. Asi se mi nechce dělat velké haló a stresovat se
.
@jkra píše: Více
Však v pořádku, každý podle svého, jak chce, jak to cítí nebo má náladu.
My na nic neprdíme. Děcka jsou sice taky veliká. Letos bude trošku jiná situace, protože chlap odjede na turnus do práce přesně 24. 12., ale to není důvod, že se nebudeme těšit nebo je bojkotovat. Jen se prostě přizpůsobíme situaci. Ještě teda je možnost, že poletí 25. místo 24., ale to záleží, jestli kolegové vyjdou jednak vstříc, že zůstanou v práci o den dýl. To bude teprve muž teď řešit příští týden, až je příští týden přijedou střídat, jestli se s nimi domluví nebo ne. Chlap je boss směny, takže vedení řeklo, že se musí domluvit mezi sebou. Oni do ničeho zasahovat nebudou. A druhý zádrhel může být, jestli na 25. seženou volné letenky pro jeho směnu. Takže u nás jsou stále otazníky. Ale plán máme na obě varianty. Prostě se přizpůsobíme.
My máme adventní kalendář od Mixit, je to fajn, že místo čokolády jsou tam zdravé dobroty a hodí se to na svačinu, do tašky s sebou, když spěcháme atd.
Ale je to teda drahé. Ale já to beru, že stejně dětem ráda kupuju takové ty zdravější dobroty v DM, tak to mají místo toho na prosinec.