Vánoční barevná kolekce, kde koupit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65345
20.11.24 18:00

Miluju polomáčené arabesky. A ted jsou i kolekce, které jsou jako čokoládky Milka, kaštany a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
20.11.24 18:00
@smile_xxx píše: Více

Jo, salónky. Ty šly až když je začal dělat Orion jako kofilu, milu… A Orion myslím dělal ještě želé v čokoládě, barevný. Taky teda nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
20.11.24 18:17

@Vladusxx no právě letos nikde nic barevného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
20.11.24 18:29

@Tanado1229 já jsem právě nekoukala…děti jsou malé, manžel měl loni ideu že to dáme klasický na stromek a bude se postupně ujidat…no jakmile děti zjistily že je v tom čoko kterou mají jinak hodně výjimečně tak se na to vrhly jak kobylky…nutno podotknout že jim bylo 2 a půl a rok takže se to dalo očekávat…takže jsem po chvilce figurky sebrala a schovala…letos je tam určitě dávat nebudu takže nemám v plánu ani kupovat…pokud ji chlap dostane z prace tak ji schovame a budou dostávat na příděl..jinak by to snědli hned všechno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33632
20.11.24 18:34
@vokishka píše: Více

Polomacene arabesky ma rád manžel, tak na vánoce je koupíme na misku, nikdo jiný to nejí.
To ostatní nejíme vůbec, hrozně se ty čokolády zhoršily :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
20.11.24 18:46

No ale celkově. Kofila není kofila ale něco z cukru a milá vůbec nechutná po rumu ale po cukru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
20.11.24 19:10

Naštěstí nejsme moc na sladkostí. To už musí být když si koupím něco sladkého. Třeba obličejniu tatranku jsem neměla ani nepamatuju :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
20.11.24 20:50

My se je naucili zase kupovat tak posledni tri ctyri roky. Loni jsem koupila kolekci, kde byly ledove kastany, kofila a milena., kastany a milena byly výborný, kofila zustala poslední.
U tech levnejsich bych mela obavu, aby to nebyla nejaka rádoby čokoláda. Ledove kaštany zname a mame radi, tam nehrozi zklamání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný