Tchýně, tchán dárek vánoce

192
21.11.24 20:13

tchýně, tchán dárek vánoce

Ahoj, jaké dárky letos kupujete tchýním a tchánům? Chtěla bych nějakou maličkost, tchýně miluje kávu tak mě napadlo to a udělat nějaký hezký balíček ale nemám vůbec inspiraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1729
21.11.24 20:28

Za nás to naštěstí řeší švagrová … ale jesrli má ráda kávu, tak bych udělala balíček - dobrá káva z lokální pražírny, oříšky v čokoládě a hrneček třeba…? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148534
21.11.24 20:36
@Neptunka111 píše: Více

Tchyňce bych objednala nějakou lepší degustační kávovou sadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8951
21.11.24 20:49

Manžel jim vybral klasika kosmetické balíčky. A já vyberu jedlé dárky (každý rok jiné). Letos pro tchána set paštik a tchýni asi sýry. Ješte přidáme slivovici.
Dáme to do tašek a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
21.11.24 21:28

Budeme kupovat společně se švagrovou pákový kávovar a elektrický mlýnek na kávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
21.11.24 21:37

Nevím, svou stranu rodiny si řeší manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
21.11.24 21:38

Nic. Svoji rodinu si chlap řeší sám. :nevim: co se většinou dozvím až pod stromkem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
21.11.24 23:26

My jako tchanojc :mrgreen: si letos budem prat trebas poukaz do studia, kam chodime na masaze anebo voucher na Voyo ci Netlix anebo od kazdeho trochu.

Mladi nam zas poslali odkaz na voucher do wellness hotelu.Tak uz to maj pripraveny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7310
22.11.24 11:06
@Pirek píše: Více

to by nedostali u nás tcháni nic.. a divil by se že to nenosí Ježíšek :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7310
22.11.24 11:17

Tchánům balíčky jedle to co kdo má rád.. tchýně mozartové koule, nějaký tunákový salát, čokoládky, čaje, pak nějakou drogerií, tchán paštiky, pivo, salám dobrý, krowky z PL. a uvidím co mě ještě tak kde napadne a kde potkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
22.11.24 20:53

Já si nemůžu pomoct, ale když se řeší inspirace na kávu pro tchyni, vzpomněla jsem si na Maryšu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.24 16:13

Ahoj, já většinou kupuji poukázky - třeba do restaurace, kaváren. Pokud má ráda kávu a máte společně hezký vztah co si udělat výlet do Prahy, po památkách a vzít tchýni na kávu a nějaký dobrý dezert? My máme top místo Mandlárnu na loretánské ulici v Praze v Hradčanech. Chuťově je to moc dobrá káva, slaďounká mandlová, mají i výbornou horkou čokoládu a mandlovku spritz a co se týče dezertů tak ty jsou luxusní. Dá se tu právě koupit voucher/poukázka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
24.11.24 16:38

Neplánuji nic, s tchánem jsme domluvení, že se dají dárky jen dětem (má dceru na prvním stupni a my batole) a tchyni odmítám cokoliv dávat, takže taky dáme jen švagrovým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11444
25.11.24 18:26

Tchýni už nemám, ale tchánovi kupujeme to, co má rád - nějakou dobrou kávu, velké balení černého čaje, balení Marlborek a pětihvězdičkovou Metaxu. Je to víceméně každý rok stejné, ale on je spokojený, je mu 85. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
25.11.24 23:49

@radkakocorkouva1 Moc děkuji za tip! Zeptám se, dá se jejich káva i koupit samostatně? Že bych z toho udělala takový balíček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný