Vstupenky pro mladé

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9994
25.11.24 18:12

Vstupenky pro mladé

Ahoj holky,
chtěla bych synovi s přítelkyní koupit k Vánocům vstupenky někam, ale nevím kam a na co. Mají různorodé zájmy, baví je kina, divadla, muzea, výstavy, hudba, památky..mají smysl pro humor..jsou spolu moc fajn dvojka. Je jím 25. Poradíte? Ideálně Praha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35435
25.11.24 18:14

Mě by potěšily vstupenky na muzikál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6694
25.11.24 18:14

Tak jim kup volné vstupenky do multikina, ty určitě využijí a film si vyberou dle libosti. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15406
25.11.24 18:28

Dárková poukázka na ticketportal https://www.ticketportal.cz/…tportal-2025

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8613
25.11.24 18:42
@smile_xxx píše: Více

teď jsem to chtěla psát, z většiny českých muzikálů mám osypky, kdyby mi to někdo dal, nešla bych
Nicméně zakladatelko, pokud to má být něco dražšího, v březnu bude v Praze Fantom opery v brodwayské produkci s kompletní výpravou a to bude si myslím pecka, tedy doufám, chystám se tam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
25.11.24 18:43

Mně by potěšily vstupenky do divadla nebo na koncert.
Otázkou je, jak si troufáš vybrat konkrétní vystoupení nebo jestli je možnost, že si sami vyberou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
599
25.11.24 18:47

Já kupovala jednou bráchovi s přítelkyní poukázky do multikina, které bylo blízko bytu kde bydleli (resp ono je to síť, takže to šlo použít i jinde). Myslím, že měly platnost asi rok. Filmy si pak vybrali sami podle zájmů. Ale vím, že do kina několikrát do roka zajdou. Bylo to tedy součástí dárku - krabice, ve které byly propriety na randíčka - poukazy do kina, poukaz do Ambiente, pak nějaká svíčka a teplý ponožky na domáci rande a už nevím co ještě :)

Nekupovala bych poukaz na konkrétní akci v konkrétním termínu, pokud si nejsi jistá. To se mi kolikrát stalo že to pak propadlo protože jsem buď nemohla nebo nebyla dostatečně motivovaná jít na akci, která mě vlastně vůbec nezajímala (to by pro mě byl třeba český muzikál, za to do opery bych šla moc ráda)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22796
25.11.24 20:11

Koupila bych dárkový voucher do Ticketportal nebo Ticketmaster ;) ať si vyberou sami, platnost je rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
25.11.24 20:24

Holky, super, moc díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
26.11.24 10:01

Něco vyber, trochu je znáš, tak budeš vědět, jestli je potěší balet v národním nebo komedie na Palmovce.
Dávat poukázky na Ticketportal, to je skoro stejné jako dát peníze do obálky. Za mě moc neosobní. Naopak dárky konkrétních vstupenek od jiné osoby považuji za dobré v tom, že třeba zajdu i tam, kam by mě to normálně nenapadlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15406
26.11.24 10:46
@klkakla píše: Více

tak ono nejde jen o trefení se do vkusu, ale i do termínu. Takže já v tomhle případě radši překousnu trochu neosobnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný