Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojte, potřebuji vymyslet nějaký super dárek pro tchána (respektive i pro tchyni). Napadl mě takový ten dárkový koš plný jídla, ale nechci ho objednávat z netu (nic moc tam nedávají a je to i dle mého názoru docela drahý). Nemáte někdo nějaké tipy, co vložit do košíku, aby to nějak vypadalo a bylo tak nějak v cenové relaci do 1000Kč? ![]()
No tak podle toho, co ma tchan rad, ze… Klobasy, rybickove konzervy, syry, vino…
Ja delam darkove kosiky taky doma. Postavim to na hrubsi karton, balim do celofanu, prevazu masli a je to…
Loni jsem dělala tak, že jsem koupila košík http://www.domajedoma.cz/…osik-zeleny/?… (podobný jako na tomto odkazu, stál taky 200Kč) a pak jsem nakupovala to co mají rádi, nějaké kompoty, něco luxusnějšího, co by si sami nekoupili, pak před vánoci jsem dokoupila zatavené sálámy a tak…to co musí být v chladnu, naskládala do košíku, zabalila do celofánu a odvezla jim to do sklepa, kde máme chladno s tím že pak ať si to vyndají, pokud bys neměla možnost studena, dej jenom potraviny co vydrží v teple, kompoty, marmelády, tyčinky, čaj…
@Black Cat a co tam tak dáváš? není blbý tam dát konzervu?
A celofán si koupíš normálně v papíráku?
@AdelaHores Celofan se da koupit normalne v papirnictvi. I barevny, ne jen ten ciste prusvitny. Jo a ten karton vzdy necim obalim. Aspon alobalem, kdyz neni nic jineho
Vetsinou do vanocniho papiru.
Proc by bylo blby tam dat konzervu? Chlapi vetsinou maji radi rybicky. Nas deda by se po nich utlouk.
Příspěvek upraven 20.11.14 v 17:01
Není konzerva jako konzerva, třeba dobrá pražská šunka nebo výběrové olivy, proč ne. Chlapovi určitě malou štangli pravého uheráku, víno nebo nějaký bylinný likér na trávení, dobrou čokoládu, třeba lázeňské oplatky v plechové krabičce, plísňové sýry, hezky vypadá i třeba netypické ovoce (meloun cantaloupe, karambola), nebo sušené ovoce nebo ořechy v čokoládě…
Lahev vína, lahev něčeho ostřejšího, pražskou šunku, lepší rybičky, kvalitní olivový olej, dražší ořechy, čokoládu, salám, klobásky,… dala bych tam věci, které si běžně nekoupí ale dají si s chutí
@Black Cat píše:
@AdelaHores Celofan se da koupit normalne v papirnictvi. I barevny, ne jen ten ciste prusvitny. Jo a ten karton vzdy necim obalim. Aspon alobalem, kdyz neni nic jinehoVetsinou do vanocniho papiru.
Proc by bylo blby tam dat konzervu? Chlapi vetsinou maji radi rybicky. Nas deda by se po nich utlouk.Příspěvek upraven 20.11.14 v 17:01
Děkuju
je pravda, že u nás taky frčí rybičky, proto mi to přišlo takové „všední“, že si to dává často ![]()
Ja vetsinou koupim teda prouteny kosik nebo osatku a do toho ty veci davam, letos to k vanocum pripravuju pro tatu a od tchyne pro jejiho pritele…davam tam co maji radi a co jedi…od slanyho, po sladky, salamy, orisky, cokoladu, kompot, vino, stavu, kafe, capucino, klobasa, lovecak, dam tam treba i tatovi spodky a tak
pak to zabalim taky do celofanu a jeste pak do vanocniho papiru ![]()
Příspěvek upraven 20.11.14 v 17:09
@AdelaHores píše:
Děkujuje pravda, že u nás taky frčí rybičky, proto mi to přišlo takové „všední“, že si to dává často
Tatovi jsem tam treba dala rybicky v tomate on to ma rad ![]()
Kafe, cigarety, ryby, sirup, pivo, chipsy, tycinky, kompot. Vyber takove blbosti a slad podle chuti. Ja delala plenkovy kos, kos s drogerii a kuracky kosicek ![]()