co do kočárku létě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
5.5.05 08:48

Ahoj ryko,

co se týká kočárku, tak jsme na to m stejně jako psaly holky - ručník + plínka. K tomu kojení v peřince - zkusila jsi položit mimi na polštář? Já tak kojím asi od prvního měsíce (Vilík je stejně starý jako tvoje Barunka) a vyhovuje to nám oběma. Mám polštář 35×60, běžně se dá koupit. Vilík je na měkoučkém a mně se líp drží než kdybych ho měla v náručí. S peřinkou bych u něho nepochodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
5.5.05 21:51

adélko,právě i polštář jsem zkusila ale asi mám moc velké polštáře zápasila jsem s tím Barunka jen natahovala krček a dostala se chudák jen na kraj bradavky.a potom když při kojení usne tak bych ji musela s polštáře zase vyndavat nebo ty Vilíka dáváš hajat i s polštářem?ahoj ryka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
7.5.05 12:37

Ryko, ten polštář musí být menší než je klasika (cca 35×60 ). Polštář si dám na klín a pak na něj položím Vilíka. Jednou rukou podeberu polštář pod hlavičkou a je to. Vilík při kojení už neusíná a při odříhnutí je stejně vzhůru. Do postýlky ho šoupnu bez polštáře.
Já ten polštář beru s sebou když jedeme na návštěvu k mamce, babičce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
7.5.05 12:44

Ruku, kterou máš pod polštářem musíš postupně zvedat. Opři si ji o opěradlo na křesle, nebo vykoumej polohu, jaká ti vyhovuje. A Barunku klidně nechej spinkat na polštáři. Nám se to asi dvakrát stalo a bylo to v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
9.5.05 22:04

Ahoj, mam jenom jeden trik k postylce, ktery nam poradila „plavaci teta“. Maly nesnasel zavinovacky a jakmile jsem ho polozila do postylky, byl do 5 minut vzhuru a jecel a jecel…:-) Tak jsme ho pak na jeji radu davali na tensi detskou perinku (pod hlavu plinku), trosku se tam zaboril, ale nebylo to zas moc mekke. Ne, ze by tam teda spal v klidu celou noc, ale nejakou hodinku vydrzel..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí