Miminko pláče!!!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
551
30.4.05 19:21

Miminko pláče!!!

Pomozte mi, už třetí den hlídám setře půl ročního chlapečka, sestra leží v nemocni i s manželem. Malej byl do dneška hodnej, papal, ale z ničeho nic už od pěti hodin pláče. Asi má bolesti, sestra musela přestat kojit a dávám Hamilon, nebo to jsou možná zoubky. Jak mu mám pomoct? Co mám dělat? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
354
30.4.05 19:56

Ahoj,
myslím, že pokud je malej napapanej a v suchu, tak mu možná prostě chybí máma, asi Ti neporadím nic jiného, než ho chovat a nosit, ideální by bylo, pokud bys měla šátek. Možná by ho uklidnila i koupel, můžeš to zkusit… Pokud by se Ti ale zdálo, že není v pořádku, rozhodně nic nezkazíš návštěvou pohotovosti, aspoň Tě uklidní, že je synoveček zdravej. Pokud jsi z toho nervozní, tak se zkus uklidnit, děti to cítí a pak pláčí o to víc… Já vím, to se mi to kecá, viď? každopádně přeju pevné nervy a ať je prcek OK, budu Ti držet paklce! Šárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12600
30.4.05 20:06

Ahoj, ja jenom dodam, ze mozna se mu chce jenom spat. Nas syn v tomhle veku (a vlastne obcas dodnes) zhruba tak od pul paty rval a duvodem byla unava a ospalost po celem dni. Zkus ho vykoupat a ulozit. Koupani pomuze i na eventualni prdiky. Pevny nervy. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
30.4.05 20:37

Ahoj,
nam hodne pomohlo houpani na fitballu, ovsem pokud mate satek, ten je fakt nejlepsi, ale kdybyste ho nemeli zkus ho houpat na tom balonu, treba to bude lepsi, ale mozna je to fakt stesk po mame
Drzim palce
 Kacica

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
30.4.05 22:14

Jestliže byl mrňous doteď kojenej a poslední tři dny dostává UM tak by to mohly bejt i prdíky a bolení bříška. Pak by mohlo pomoct teplý na bříško, masáž a pro příště, kdyby se to opakovalo tak mít doma kapičky Sabsimplex, ty proti nadýmání hodně pomáhaj. Ale určitě pokud by plakal pořád, tak bych jela na pohotovost.
Držím palce
 Makýš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.4.05 22:25

Ahoj, miminku určitě chybí maminka, její mlíčko, je zmatené a nešťastné, možná i v cizím prostředí? Zkus mu to co nejvíc usnadnit, nosit, nosit, nosit, chovat, zpívat, uklidňovat, nedávat najevo svou nervozitu. Houpavými pohyby třeba s šátku nebo v náručí ho uspi a pak polož do postýlky nebo si k němu lehni, ať se necítí opuštěné. Na bříško můžeš v případě bolesti z umělého mlíka přiložit mírně nahřátou plínku.
Přeju pevné nervy a hodně štěstí, drobečkovi brzký návrat maminky!
 Jitka

• Citovat
  • Upravit
472
30.4.05 23:51

Hlavně chovat,chovat a chovat,aby se miminko necítilo opuštěné.Je asi teď zmatené.
Taky přeji pevné nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
1.5.05 00:24

Ahoj holky, malej usnul až teď. Asi to bylo bříško. Pořád se kroutil jak kdyby měl křeče. Hodiny jsem mu hladila a mazala bříško olejíčkem a uklidnil se. Teď už s manželem spinká a já po těch nervách asi oči nezamhouřím, ale drželi jsme se oba i s manželem statečně a byli v klidu. Sestru pustí asi nejdřív za 5 týdnů, tak si užijem :lol: Ale bude se mi potom dávat špatně pryč :cry: No nic, já asi půjdu spat, nebo ráno při krmení usnu :lol: Jinak děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.3.06 12:10

ahol

• Citovat
  • Upravit
007
111
10.3.06 12:30

Ahoj,
někde jsem slyšela, že pomáha dát do postýlky nevyprané tričko, které nosila maminka, aby malý cítil její vůni.
 Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky