Studená jídla - od kdy?

Radina
29.4.05 14:31

Studená jídla - od kdy?

Holky, chtěla bych se zeptat, od kdy vaše děti začaly baštit studená jídla. Myslím neohřáté výživy, jablka vytažená ze špajzu, nebo jogurty pokojové teploty. Mně to malá pořád odmítá. O víkendu nám v restauraci odmítnuli dát horkou vodu na ohřátí obídku a malá měla hned po prvním soustu pusinku na zámek a dostala jsem do ní jenom kojo. Doma totiž ohřívám úplně všechno, včetně ovoce.
Radka + Betynka 9m a kousek

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
528
29.4.05 14:38

Ahojky,
mému synáčkovi je rok, přikrmovat jsme začali od ukončených devíti měsíců (no, přikrmovat - lepší by bylo říci, že jsem mu začala příkrmy nabízet, protože další tak měsíc, ne-li dva, to vše usilovně plival a vytahoval z pusinky :lol: ) a studené jídlo, resp. čerstvé oloupané, případně studené dušené jablíčko papal prakticky od začátku (takže od těch 10-11 měsíců :wink: ). Ono je fakt každé děťátko jiné… Chce to zkrátka vytrvat, což je někdy o nervy :) . Přeji hodně trpělivosti :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
29.4.05 14:42

Ahoj,
u nás je to taky jedno…jíme ohřáté i neohřáté:)

Baghira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
29.4.05 14:58

Ahoj!

Myslím, že téměř od začátku příkrmů jsem malému dávala ovoce či přesnídávku a od 8. měsíce jsme začali s jogurtem. Od začátku nic ze svačinek nepřihříváme, jen prostě vytáhnu dřív z lednice, aby se to stihlo ohřát na pokoj. teplotu.
Mohla bys prostě jen snižovat teplotu těch svačinek a malá si na to brzy určitě zvykne.
Samozřejmě oběd je dobré dát teplý.
Dělám to tak, že když někam jdeme a jsme tam přes oběd, tak prostě dostane jen ovocnou přesnídávku - neohřátou (tu sní vždy) a dokojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
29.4.05 18:59

My měly opačný problém, dcerka byla dost dlouhou dobu ochotná jíst cokoliv, jen když to úplně vystydlo a až po roce začala jíst vlažné až teplé jídlo :lol: :lol: :lol: Takže co prcek to jiné chutě a časem se to vylepší.
Bludička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky