Co do kocarku v tomhle pocasi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
890
10.5.13 19:16

co do kocarku v tomhle pocasi

Ahoj,
zajímalo by mě, co dáváte v tomto počasí miminku do kočárku - máte je ve fusaku nebo v zavinovačce nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2273
10.5.13 19:22

@crazymisha jak velké miminko myslíš? A jaké počasí, u nás bylo vedro, v Čechách lilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
10.5.13 19:23

Mám skoro ročního a posadím ho tam bez deky, zavinovačky a fusaku..
U nás jenom prší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
10.5.13 19:24

Mam 5ti tydenni miminko a dnes mel na sobe jen bodycko s dlouhym rukavkem, ponozky a dzinecky (baby dzinovina s tenkou bavlnenou podsivkou) - na omak byl v teple - teple rucicky, hlava a brisko, kdyz trosku foukalo, tak jsem ho lehce prikryla tenkym fleece fusakem. Pokud je v klidu a nepoti se, tak je to OK. Podle me neni nic horsiho nez prehrate miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihlasena
10.5.13 19:25

Můj čtyřměsíční - body s dlouhým rukávem, tepláky, ponožky + tenká deka… včera bez deky a byl i tak zpocený, že jsem sundávala tepláčky… ale my teda od narození preferujeme studenější odchod, a ač ledňáček, je zdravý jako řípa.

• Citovat
  • Upravit
2273
10.5.13 19:25

Tak malá měla rifle a body s krátkým rukávem. A levou ponožku, pravou si sundala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
10.5.13 19:28

Myslím úplně maličký mimínko a tady dneska prší a je chladno. Pláštěnka na kočár je jasná, jen mě zajímá, jak tam máte ty vaše drobky zabalený, popř. i v čem jsou oblečený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
10.5.13 19:28

Ono taky záleží, jak staré máš dítko a jaké u vás bylo počasí… Já jsem dnes měla půlročního syna jen v kočáru, bez deky a fusaku. Na sobě měl punčošky a body s krátkým rukávem, plus čepičku. Je ale fakt. že u nás dnes kolem poledne bylo přes dvacet stupňů a sluníčko. Teď je tu 12 a prší, takže bych mu přidala teplou mikinu a přes nohy hodila tenkou deku. Obecně ale razím spíš otužovací metodu, než dítě za každou cenu nabalit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
10.5.13 19:32
@crazymisha píše:
Myslím úplně maličký mimínko a tady dneska prší a je chladno. Pláštěnka na kočár je jasná, jen mě zajímá, jak tam máte ty vaše drobky zabalený, popř. i v čem jsou oblečený.

Úplně malýmu mimču bych asi dala dupačky, body a nějakou mikinku/svetřík, plus čepičku a nějaké botky/ponožky. Případně přikrýt lehkou dekou.
Jinak já ze začátku řešila oblíkání tak, že jsem furt na malýho sahala, a podle toho, jak se mi zdál teplý, jsem ho pak postupně v budoucnu oblékala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
10.5.13 19:33

Mimco body, dupacky, capacky a deku, sedící a chodící dítě tepláky, triko a mikinu. U nás to dnes na krátký rukáv nebylo. Zkrátka oblikam podle sebe, i míň než sebe, mám čtyřletého syna a je otuzily, nerozmazlovala jsem si ho fusakem. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
10.5.13 19:50

Moje 3 měsíční slečna, v kočárku, body s krátkým, plátěné kalhoty, ponožky a tenoučký šáteček, oblíkám podle sebe, když já tílko a kratašy tak ji musí tohle taky stačit, at z ní pak není schcípáček keterého ofukne a je hnedka nemocná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
10.5.13 20:09

Na fusak zapoměň, ten je vhodnej fakt do mrazů a nejvýš do 5 stupňů. Když je chladněji jako dneska, stačí to co má doma, ponožky či capáčky, nějakou bundičku, čepičku a přikrýt dekou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111verunka111
10.5.13 20:15

My máme rok a u nás na Moravě je pěkné počasí. Takže riflíky s krátkým tričkem. Jinak miminku bych dala body, mikcu, teplacky, ponozky a zakryla deckou.

• Citovat
  • Upravit
111verunka111
10.5.13 20:17

@crazymisha Vím že některé maminky kupují jarní fusaky, já ze začátku hrozně plašila a malého jsem hrozně navlíkala, pořád jsem se bála, že je mu zima :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure