Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ženy, co používáte do sušičky za vůni? Nedovedu si představit prát prádlo bez aviváže ![]()
Kupuju ubrousky na topmarkt.cz. Jsou z Německa, a nedá se to s tím, co se dá koupit u nás, vůbec srovnat. Provoní krásně. S aviváží do sušky nedávám.
Taky normálně používám aviváž, sice míň než dřív, ale dávám… ![]()
Prodavaji se nejake ubrousky. Ja pouzivam ted machadlo od Sodasanu. Za me bych klidne nepouzivala nic, ale.muz chce nejakou jemnou vuni. Do susicky davam. Nepouzivam nic konvencniho, ta umela vune mi stradne smrdi.
Používám parfém na prádlo Emitty. Cca. 10 minut před skončením sušení nakapu nějakých 15 kapek na starý kapesník a přidám k prádlu. Prádlo voní i několik týdnů po vyprání a je provoněný celý byt.
Zkoušela jsem i kuličky a ubrousky, ale výsledek mě velmi zklamal.
@Tereza Z píše:
A jaký je nejlepší?
Zatím jsem vyzkoušela jen žlutou a zelenou a více mi voní ta žlutá. Mám v plánu ještě vyzkoušet tu modrou.
Já normálně aviváž používám. Od Dedry, u které píšou, že je vhodná i do sušičky. Měla jsem takové vonné ubrousky do sušičky a úplně na prd, nic nebylo cítit….
Dávám tam ubrousky z DM, měla jsem i nějaký z elektra když jsem kupovala sušku. K ní ještě byla nějaká vonná kapsle, ale už ne držáček k ní, to asi vymyslel génius. Prádlo voní hezky. Od doby co mám sušku používám aviváž velmi výjimečně, taky jsem slyšela že zanáší. Ale přijde mi že to prádlo voní hezky i bez použití čehokoli.
@Azeretereza
Teda, ubrousky z DM jsem mela take, davala sem dokonce dva naráz a vůbec nic ![]()
@Mischae píše:
@Azeretereza
Teda, ubrousky z DM jsem mela take, davala sem dokonce dva naráz a vůbec nic
Já tam dávám jeden a cítit to je, dva jen když je fakt narvaná. Ale přijde mi, že to vyprchá ve skříni docela rychle. Asi záleží na víc faktorech ![]()