Nostítko - Babyvak, Haipa-Daipa nebo Mimivak Emitex?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
92
6.2.11 14:06

co je lepší??

Ahoj holky, potřebovala bych poradit :nevim: , co je podle vás, která máte už zkušenosti, lepší? Babyvak, haipa-daipa vak nebo mimivak emitex? Prosím, poraďte, chci si pořídit ňáký to nosítko na prcka, jsou mu 2 týdny. Šátek se mi zdá moc složitý, asi bych to neuměla uvázat. dík Bára :mavam:

nejde mi opravit to „nostítko“ v nadpisu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11933
6.2.11 15:05

ahoj, já sice neporadím co je lepší. sama jsem stejný problém řešila cca 14dni zpět. Nakonec jsem vybrala babyvak. Neveděla jsem zda malý bude nosící miminko a opravdu se mi za to nechtělo dávat takové peníze. nakonec jsem vybrala za dve stovky už použitý na mimibazaru, kdyby se to malýmu nelíbilo aby mě to nemrzelo.
Přeji ti správný výběr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
6.2.11 15:20

Z vyjmenovaných je nejlepší Haipa Daipa vak.
Ty ostatní nedoporučuji.
Skutečnost, že některé lze sehnat za pár kaček na bazaru, vypovídá o kvalitách :-?

Ale pozor, ve vacích se malá miminka nosí v kolébce a ta není vhodná pro děti s nálezem na kyčlích nebo s refluxem.

Šátek zas až tak složitý není a lépe se přizpůsobí.

S nákupem vaku bych počkala, až budeš vědět, že tvoje miminko má zdravé kyčle a nemá reflux.

V šátku můžeš nosit už od narození ve vertikální poloze, která kyčlím prospívá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
6.2.11 15:39
Cappy píše:
Ale pozor, ve vacích se malá miminka nosí v kolébce a ta není vhodná pro děti s nálezem na kyčlích nebo s refluxem.

A až budeš mít jistotu, že ti neblinká a potvrzené zdravé kyčlíky, tak už bude na horizontální nošení skoro pozdě, miminka se v kolíbkách dají nosit do zhruba 4m, mě se třeba moje dítě vešlo do kolíbky v šestinedělí a pak už ne, byl tam takový zkroucený.

₃átku bych se nebála, každý člověk, který si umí uvázat šálu kolem krku a zavázat tkaničky, se naučí vázat do šátku, není to žádná věda, zvládají to celé národy, kde ženský neumějí ani číst a psát :wink:
Chce to jen začít, vázat často a vázat podle kvalitních návodů, aby dítě v šátku neviselo.

Ale jinak jsem též nejvíc chvály četla na haipa daipa vak, jen musí člověk vybrat správnou velikost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
6.2.11 16:03

Za sebe nedoporučuju babyvak. Jako novorozenec do něj byla hrozně malinká, nedařilo se mi ji tam napolohovat, i když jsem ji něčím podložila, byla tam taková utopená. A i později (kolem tří měsíců už mi přišla akorát) jsem ji musela jednou rukou přidržovat a měla jsem strach, že mi vypadne :nevim:

Šátek je fakt fajn, vázat se naučíš, fakt stačí chtít :) Jestli jsi z Brna, klidně tě zaškolím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304
6.2.11 16:04

Měla jsem šátek a vázat mě nebavilo, mám doma i vak emitex, ale budu ho už prodávat, malou jsem tam nosila jen tak po domě, když byla uplakané miminko. A nakonec jsem stejně zainvestovala a mám ergo, stálo sice 2600,–, ale nelituju a dám tam i 15ti kilového synátora :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
6.2.11 16:08

Baju máš ode mne SZ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
7.2.11 13:46

Ahoj holky tak vám děkuju za rady, na kyčličky jdeme zítra, ale malej blinká teda často tak nevim. Chci to jen na doma když pláče abych něco zvládla taky uklidit a uvařit na ruce totiž moc nebrečí a s jednou rukou to moc nezvládám :mrgreen:
A jak se vybírá ta velikost u haipa-daipa vaku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
7.2.11 13:59

Jo a z Brna nejsem. Jsem z Mělníka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
7.2.11 14:19
bajunka píše:
Ahoj holky tak vám děkuju za rady, na kyčličky jdeme zítra, ale malej blinká teda často tak nevim. Chci to jen na doma když pláče abych něco zvládla taky uklidit a uvařit na ruce totiž moc nebrečí a s jednou rukou to moc nezvládám :mrgreen:
A jak se vybírá ta velikost u haipa-daipa vaku?

Vybírá, viz. třeba tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
7.2.11 14:26

Já měla Babyvak a můžu říct, že mě docela sklamal. Mám stejnou zkušenost jako Chuanitka. Používala jsem ho jen vyjímečně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
7.2.11 15:54

a to ho nemůžu nosit v klubíčku když ublinkává? Asi hloupá otázka, ale je to moje první :-D . A co red castle sport cariere?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
7.2.11 16:38

Bajunko, Red Castle ani jiné podobné hrůzy NEE.
Klokanky nebrat.
Kdyžtak už ergonomické nosítko (Manduca, Ergo, Bondolino, Liliputi, atd)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
7.2.11 19:31

Cappy a co je špatného na red castle sport carierre?to by mne zajímalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81476
7.2.11 19:34
Ajka a Domi píše: