Šátkování - úvaz čelem ven?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9859
31.1.11 08:28

Šátkování-úvaz čelem ven ??

Ahoj, hledala jsem ale nenašla kvalitní úvaz, kdy by bylo mimi zádíčkama ke mě a koukalo dopředu. To moje malý střevo nutně potřebuje všechno vidět :mrgreen:

Zkusila jsem kříž s kapsou uvnitř tak, že jsem malé zkřížila nohy a v „kapse“ jí podsadila prdýlku. No vypadalo to strašně ale nic na to nenamítala. Horší je, že mi ještě stoprocentně nedrží hlavičku (nepadá jí, ale jistá si ještě neni).

Nemáte nějaký nápad, popřípadě vyzkoušený úvaz? Měla bych jí v tom tak půl hoďky denně a to JEN doma (po dobu věšení prádla, mytí nádobí, když je to taková zvědavka :mrgreen: ), žádné dlouhé procházky venku, vim že jí může ofouknout.

Děkuji za příspěvky :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21992
31.1.11 08:40

Miruško, nošení v šátku čelem ven je naprosto nejhorší věc, kterou můžeš Verčině páteři udělat - prosím Tě, nedělej to, ani deset minut denně. Úplně to odporuje všem zásadám ergonomie, můžeš podsazovat, jak chceš, nikdy nedosáhneš toho správného „posedu“…

Zkus ještě vydržet, chodit a houpat se, dudlíka do pusinky, ona si zvykne - ale jakmile ji jednou začneš uvazovat obráceně, ona si na to zvykne - pak už fakt nebudeš mít jinou možnost než ji nosit tak nebo vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
31.1.11 08:44
BohunkaP píše:
Miruško, nošení v šátku čelem ven je naprosto nejhorší věc, kterou můžeš Verčině páteři udělat - prosím Tě, nedělej to, ani deset minut denně. Úplně to odporuje všem zásadám ergonomie, můžeš podsazovat, jak chceš, nikdy nedosáhneš toho správného „posedu“…Zkus ještě vydržet, chodit a houpat se, dudlíka do pusinky, ona si zvykne - ale jakmile ji jednou začneš uvazovat obráceně, ona si na to zvykne - pak už fakt nebudeš mít jinou možnost než ji nosit tak nebo vůbec.

No já myslela že když jí tam tu prdýlku podsadim, že to bude ok :-D Měla jsem jí v tom fakt chvilinku, a raději sedla a hodila to sem…teď mi chrní v kolíbce :mrgreen:

Jinak ona je docela hodná, umeju klidně nádobí i když je v houpátku, jenom se jí to líbí víc, když může koukat mamince pod ruce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
31.1.11 08:45

jé, ty dostaneš :-) už dostáváš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
31.1.11 08:46
Pudloslava píše:
:mrgreen: no né tak nevim a když nevim tak se ptám…mi přišlo divný že jsem žádnej úvaz obráceně nenašla… :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21992
31.1.11 08:49
MirušeProdigy píše:
No já myslela že když jí tam tu prdýlku podsadim, že to bude ok :-D Měla jsem jí v tom fakt chvilinku, a raději sedla a hodila to sem…teď mi chrní v kolíbce :mrgreen:
Jinak ona je docela hodná, umeju klidně nádobí i když je v houpátku, jenom se jí to líbí víc, když může koukat mamince pod ruce :mrgreen:

Hele, fakt nééé - právě proto jsi nenašla žádný takový úvaz, protože je to fakt hoooodně blbě. I když se tu určitě objeví maminky, které tak nosily a „ono mu to nic neudělalo a byl spokojený“… Je to špatně - pro záda prcka naprosto jistě.

Dej si ji čelem k sobě, jestli je hodná, bude spokojená i tak. Nebo to už ji radši nech v houpátku, ale od sebe nééééé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
31.1.11 08:52
MirušeProdigy píše:
Pudloslava píše:
:mrgreen: no né tak nevim a když nevim tak se ptám…mi přišlo divný že jsem žádnej úvaz obráceně nenašla… :lol:

To proto, že to opravdu není vhodné :lol:

Existuje úvaz „buddha“, který je v podstatě to samé, co popisuješ, že jsi uvázala, ale je to dost kontroverzní a většina nosnic se spíš shodne, že ani to ne.

Pokud chceš, aby dítě líp vidělo, zkus úvaz na bok, z těch je vidět parádně. S normálním šátkem se mi nejvíc osvědčila smyčka na bok (http://www.youtube.com/watch?…) nebo ringsling.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
31.1.11 08:58
MirušeProdigy píše:
Pudloslava píše:
:mrgreen: no né tak nevim a když nevim tak se ptám…mi přišlo divný že jsem žádnej úvaz obráceně nenašla… :lol:

no však samozřejmě :-) ale někdy se tu na tebe misto s radou vrhnou s kamenim. no tentokrat snad ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
31.1.11 09:15
Pudloslava píše:
MirušeProdigy píše:
Pudloslava píše:
no však samozřejmě :-) ale někdy se tu na tebe misto s radou vrhnou s kamenim. no tentokrat snad ne :-)
:lol: :lol: :lol: No tak naštěstí vás všechny tři znám a vim že jste v pohodě :hug: Pro tentokrát jem měla štěstí :mrgreen: No a kdyby po mě chtěl někdo hodit šutrem, ať hodí, odpověď už mám :dance: :huban:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
31.1.11 09:15
ivuska.h píše:
MirušeProdigy píše:
Pudloslava píše:

Existuje úvaz „buddha“, který je v podstatě to samé, co popisuješ, že jsi uvázala, ale je to dost kontroverzní a většina nosnic se spíš shodne, že ani to ne.

Pokud chceš, aby dítě líp vidělo, zkus úvaz na bok, z těch je vidět parádně. S normálním šátkem se mi nejvíc osvědčila smyčka na bok (http://www.youtube.com/watch?…) nebo ringsling.

tohle zkusim, až se mi to zvíře vzbudí :dance: Kuju!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
31.1.11 09:22
ivuska.h píše:
MirušeProdigy píše:
Pudloslava píše:

No tak dostala jsem záchvat smíchu jak se tam Toník ke všemu vyjadřoval :lol: :lol: :lol:

No a kdybych tohle chtěla ale překřížit klasicky pod prdelkou, dalo by se to roztáhnout (jako u kříže s kapsou uvnitř) po tělíčku mimča? Musim to zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
31.1.11 09:26

Ještě jeden dotaz!

Ještě se potřebuju zkušených šátkařek zeptat.

Používám nejvíc „kříž s kapsou uvnitř“ Myslim že jsem se to naučila vázat fakt dobře, malá je v tom jak má být, ovšem mám problém s tím, že mi to příšerně vždy táhne u krku.

Ten kříž na zádech samozřejmě roztáhnu (rozložím) po celých zádech,ale prostě u toho krku mě to strašně táhne. To má? :-? Zase ale když to povolim, tak se mi povolí malá a už v tom není tak pevně jak má být a mrmlí se mi v tom :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21992
31.1.11 09:35

Co kdybys to uvázala, vyfotila a vložila sem fotku? :lol: Třeba uvidíme, kde je problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
31.1.11 09:45
BohunkaP píše:
Co kdybys to uvázala, vyfotila a vložila sem fotku? :lol: Třeba uvidíme, kde je problém.

No malá mi teď chrundí, jsem jí přendala ze šátku do kočárku sakra, jsem to mohla vyfotit když jsem jí měla v té kolíbce :zed: mě to taky nenapadne… :zed: :mrgreen:

A vás to nikde netáhne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
31.1.11 10:04
MirušeProdigy píše:
BohunkaP píše:

No malá mi teď chrundí, jsem jí přendala ze šátku do kočárku sakra, jsem to mohla vyfotit když jsem jí měla v té kolíbce :zed: mě to taky nenapadne… :zed: :mrgreen:

A vás to nikde netáhne? :think:

Mě někdy ano. Podle mě je problém, když se šátek dotáhne nertovnoměrně a lem, co máš blízko u krku, nese větší váhu, než zbytek šátku. Řešením je lépe dotahovat celou šíři šátku. Taky jsem vypozorovala, že mi to víc dělají tenčí šátky, než tlusté. Jaký máš šátek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí