Jaké nosítko na doma?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
321
20.1.11 15:19

Jaké nosítko na doma?

Chtěla bych pořídit nějaké nosítko na doma, ale nevím jaké. Na vázání šátku nemám trpělivost a prostě mi přijde, že mi v něm malá nedrží. V podstatě by to mělo být nosítko jen na doma, počítám tak na hodinu až dvě, abych mohla uklidit, uvařit, vyžehlit a pohopsat na míči, a tak. Případně ještě na nějaké rychlé nákupy, abych nemusela brát z auta autosedačku, nebo kočárek.

Když jsem tak pročítala diskuze, tak mi nejlíp vyšla Manduca, ale prý na doma by mohl stačit jen babyvak Hapia-daipa.

Jaké nosítko byste mi doporučili na doma?
Je ten babyvak vhodný na nošení dětí? Do kolika je asi kilo? Neničí miminkům záda?

Díky za všechny připomínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4742
20.1.11 15:25
Johanka83 píše:
Chtěla bych pořídit nějaké nosítko na doma, ale nevím jaké. Na vázání šátku nemám trpělivost a prostě mi přijde, že mi v něm malá nedrží. V podstatě by to mělo být nosítko jen na doma, počítám tak na hodinu až dvě, abych mohla uklidit, uvařit, vyžehlit a pohopsat na míči, a tak. Případně ještě na nějaké rychlé nákupy, abych nemusela brát z auta autosedačku, nebo kočárek.

Když jsem tak pročítala diskuze, tak mi nejlíp vyšla Manduca, ale prý na doma by mohl stačit jen babyvak Hapia-daipa.

Jaké nosítko byste mi doporučili na doma?
Je ten babyvak vhodný na nošení dětí? Do kolika je asi kilo? Neničí miminkům záda?

Díky za všechny připomínky.

Ahojek, tak já na doma používala Manducu. Už jsem ji prodala, prcek je velký. Pokud budeme čekat druhé, chci si pořídit tu Haipu-daipu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
20.1.11 15:52

já měla red castle sport cariere,a prodávám.moc jsem nosítko nevyužila,malí chtěli být na rukách a nějak jsem se s tím nesžila.je do dvanácti kil od narození.kdybys měla zájem písni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5883
20.1.11 16:02

Jak máš staré miminko? Nejlepší je samozřejmě šátek, je na všechny velikosti dětí, dokonale se přizpůsobí, můžeš vybírat z řady úvazů…
Vaky jsou na malá miminka, ergonomická nosítka spíš na větší.
Klokanky nejsou zdravé pro miminko, pro nosiče jsou přinejmenším nepohodlné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101477
20.1.11 16:03

Já mám manducu a mohu jedině doporučit. Babyvak jsem nezkoušela - nemůžu přes jedno rameno nosit ani tašku s noťasem, natož mimčo.
A u manducy mi přijde super bederní a hrudní pás, krásně roznesou váhu mimča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
20.1.11 16:52

hlavne si dej pri vyberu pozor, abys koupila opravdu ergonomicke nositko ( nejsem si vedoma, ze by Red Castle neco takoveho vyrabel, maximalne tak klokanky a ty NEBRAT).
Dobrou variantou je i Manduca i HD vak.
Dlouhodobe pohodlnejsi bude urcite spis Manduca - z druhe ruky se da sehnat za celkem slusne penize

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
20.1.11 16:53

Já amám též Manducu a jsem s ní spokojena.Mohu jen doporučit. :mavam: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
20.1.11 16:59

Nejlepsi jsou satky,ale chapu, ze se necitis. Manzel proto nosi v Beco. Coz je ergonomicke nositko podobne Manduce. Nejlepe je si je vyzkouset nebo pujcit primo z prodejny. Funguje to za symbolicky poplatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
20.1.11 20:29

Já doma používám Manducu,je pro mě pohodlnější než šátek (s šátkem jsem měla furt na hrudi obr uzel a pokaždý jsem to uvázala jinak :oops: ), manduca je hupšup rychle dovnitř i ven, dobře se nosí i delší dobu, má výškově nastavovací zádíčka (nastaví se rozpenutím zipu o cca 20cm). My jsme vybírali mezi Ergo, Beco a Manducou a v obchodě nám nejlíp padla manduca - materiálem i tím, jak se zapíná (na boku, ne uprostřed). Má spoustu „hejblátek“,takže se dá podle libosti povolovat a uvolňovat. Používám jen na doma, uklízim, vařim … nebo když je malej „ukňouranej“ a chce po mě lozit, tak ho prdnu do manducy a pochoduju-doma poklízim, tancuju …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101477
20.1.11 21:09
ginche píše:
Nejlepsi jsou satky,ale chapu, ze se necitis. Manzel proto nosi v Beco. Coz je ergonomicke nositko podobne Manduce. Nejlepe je si je vyzkouset nebo pujcit primo z prodejny. Funguje to za symbolicky poplatek.

Já původně taky chtěla Beco, líbil se mi tam ten látkový díl navíc, ale zlatá půjčovna - zjistila jsem, že se do toho spíš zamotám, než abych si ho správně nasadila… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
31.1.11 15:26

Děkuju všem za odpovědi. Malý je 2 a půl měsíce. Nakonec jsme koupili Manducu, protože jí asi využijeme i v létě na ven. Snad jsme udělali dobře. :mrgreen: Zatím malou nosím jen doma na míči a vždycky usne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.21 20:20

Holky, jaké nosítko - jsem absolutní laik - chtěla bych ho používat minimálně na nějaké kratší procházky, nejlépe od cca 3měsíců, aby mě nezruinovalo. Koukala jsem na Kinderkraft, tak přibližně něco takového? Dítko bude převážně v kočárku, nosítko by bylo jen na občasné použití

• Citovat
  • Upravit
3317
20.4.21 20:26

Já mám Monilu, dá se sehnat pěkné i bazarové. A na poponášení jsem ráda používala Ring sling šátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelahee
20.4.21 20:39

Od narození jsme měli nositko mei tai vázací (konkrétně LoveTie) a stálo mě 1500 nové, je to takové šátkové nosítko, na šátek jsem se necítila, u tohohle trvalo pár dní, než jsem zavázala jistě, ale moc chválím i na malé miminko a bylo pohodlné do jeho osmi kil. A teď máme Kibi nosítko a jsem moc spokojená.

• Citovat
  • Upravit
72725
20.4.21 20:47

Sázkové nositko seženeš za pár šupu. Jinak to chce spíš zkusit. Máme Noigu a super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí