Nosítko pro předškoláka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4874
28.12.10 13:33

Nosítko pro předškoláka

Ahoj, mám doma tříletou cácorku a protože jsme docela akční a chodíme ven na celý den, tak mi dítě venku i spí. Zvládneme spaní v nosítku, ale Bondolino, co jsme používali, už jí je malé… Opěrka hlavy už je krátká a sed je úzký, takže má z něj mravence v nohou…
Poraďte mi, prosím, nosítko pro předškoláka (3 roky a 13kg), používá ho někdo? Jaké máte zkušenosti?
Předem děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
28.12.10 13:40

Skaldino. Ale čekací seznam je dlouhý, škoda že jsi se neptala dřív, na nosenideti.cz bylo na vanoce jedno k mani z druhé ruky.
Pak je ještě Petite panda a Blue bear.
No a pak jsou zahraniční, ale ty jsou asi prakticky nedostupné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
28.12.10 13:49

máme petite pandu a paráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
28.12.10 13:49

Já mám batolecí nosítko Skaldino .
Bohužel, jak píše Gladys, je na něj dlouhá čekací doba. Já jsem čekala 7 měsíců.
Momentálně má prý tvůrkyně seznam čekatelů dlouhý až někde do srpna 2011 :-?

Kratší čekací dobu mají nosítka Petite Panda, zkus napsat výrobci, je taky z ČR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
28.12.10 14:15

Bohužel, batolecích nosítek je u nás pořád nedostatek… Já mám Skaldino, čekala jsme na něj asi 5 měsíců…
A pak je samozřejmě možnost nosit v šátku… Já tříleťáka nosím, může mít taky těch 13kg. Jsou úvazy, ve kterých se dá dobře zajistit hlavička a některé děti dokážou spát i bez zajištění… Spíš bude problém, že te´d v zimě se na zimní oblečení zimně oblečenej tříleťák váže opravdu špatně, to bych žádnému začátečníkovi nedoporučila. Na tohle je nosítko opravdu lepší. Ale kde ho sehnat narychlo netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
28.12.10 14:49

dekuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
28.12.10 14:52

Novire, no prave, satek je ted desne slozitej… a fixovat hlavu je po mne pozadovano ;o))))usne i bez toho,ale musim ji hlavu aspon necim zakryt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
28.12.10 14:56

Endy, šátek zas až tak složitý není, je to o zvyku.
Já radši sáhnu po šátku, když teda vím, že budu dýl nosit.
Nosítko beru jen na rychlé přechody, například, když se potřebujeme dopravit z parkoviště do nějakého obchodního centra.
Pokud jdeme někam na dýl, uvážu a mám klid. Šátek se líp přizpůsobí, jak nosiči, tak nošenci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
28.12.10 15:30

Cappy, satek jsme taky obcas pouzivali, ale jak pise nOVIRE, NAVLECENE DITE SE MI TAM SPATNE DAVA A JDE O TO, ZE MI TREBA U AUTOBUSU ZACNE STAVKOVAT, ZE UZ NEBUDE TAPAT, ZE CHCE NEST A ZE BUDE SPAT…Jde i o mou pohodlnost, nositko je mi po zkusenostech s Bondolinem (poridila jsem si ho na druhe dite, prvni bylo satkovane) blizsi…
Pokud ho vsak nesezenu, tak budu muset ten satek znova zkusit, i kdyz to bude s vetsim ditkem vetsi drina a musim nastudovat nove pohodlne uvazy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.12.10 18:19

Endy mám také SKaldino, ale jak už psaly holky, čekačka je na něj opravdu dlouhá, já čekala 6 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
19.5.15 15:26

Holky přemýšlíme o dalším nosítku. Koukám na to skaldino. Petite pandu nemůžu najít žádný odkaz :nevim: tak nemůžu porovnat. Co je podle vás lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
19.5.15 15:32

@Blondie66 Petite panda je i na fb, ale myslim, ze uz nefunguje. PP jsem mela a spokojena jsem byla. Nemam porovnani se skaldinem (ktera ma jen dobre reference) ale jen s tulou toddler.

• Citovat
  • Upravit
4874
19.5.15 16:33

@Blondie66, ja poridila pro deti (1, 5 a 7 let) Tulu Todler… nejmladsi do ni dorostla az ted v roce a pul (predtim mela rovne nohy, mezi kolinky bylo moc siroke) a je to uzasne nositko, pohodlne, vyborne se dava i na zada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí