Co je preindukce prosím?

Anonymní
9.12.10 08:30

Co je preindukce prosím?

Ahoj co je prosím preindukce?Koukala jsem do papírů a pokud neporodím mám nástup v úterý na preindukci?To znamená že se ten den porod nevyvolává?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27305
9.12.10 08:55

Preindukce je příprava na samotné vyvolání porodu. To se dělá, když to vypadá, že ještě nejsi v termímu na prorod nijak zvlášť připravena. Můžeš být i pár dnů v nemocnici, ale v den nástupu o vyvolání nepůjde určitě. Proto PREindukce, samotné vyvolání se nazýva indukce.

Jinak v rámci preidnukce ti můžou zavést čípky s léky, aby „dozrál“ děložní čípek, provést Hamiltona (takový bolestivý hmat uvnitř, který provádí lékař a pomáhá k porodu), atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.7.14 19:14

Ten hamiltnuv hmat boli jako cert :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.21 13:07

Oživuji diskuzi !...

Holky prosim… Dnes jsem mela poradnu v nemocnici. Pasy ok, prohlidka - nic nerikala ze by se neco delo nebo nedelo… Pak rekla ze mam dva dny do terminu ( patek ) a jestli teda v sobotu na preindukci a druhy lekar rekl,,ne normalne poradna"…
Co tim myslela ta dr? Jako ze by me drzela v nemocnici dokud neporodim? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
6.10.21 13:10

@Daniela.Novohradska jako že by ti vyvolávali porod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
6.10.21 13:14
@Kata232 píše:

Slysela jsem ze to neni nic prijemnyho, ale me ho delali a takrka nic jsem necitila ;) je to jako vse, kazda to ma jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6914
6.10.21 13:49
@Kata232 píše:

Nešiřte fámy a bludy, každá to má naprosto jinak. Já ho třeba ani necítila. A strašák vyvolávaný porod? Za dvě hodiny dít bylo na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
6.10.21 17:21

@Lojzísek mi vyvolávali první dítě a po 18hod „zábavy“ mě vezli na akutní SC 🤷🏻‍♀️ Takže zase důkaz, že opravdu každá to má jinak ☺️

• Citovat
  • Upravit
6914
6.10.21 17:25
@shadowbabe píše:
@Lojzísek mi vyvolávali první dítě a po 18hod „zábavy“ mě vezli na akutní SC 🤷🏻‍♀️ Takže zase důkaz, že opravdu každá to má jinak ☺️

Jasný, o tom píšu. Ale nemá smysl děsit prvorodičky všeobecnými „pravdami“. Stačí říct „já to měla takhle“, ale tak to být vůbec nemusí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí