Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Hilky uz jsem prejezena.. Mame oslavu za oslavou.. Zitra jsem na rade ja..
Jenze ja uz nevim co pripravit :/ meli jsme veprove, kureci, burgry, rybu, klobasy, vzdy k tomu grilovanou zeleninu a salat..
Co jineho jeste pripravit?
Diky
Nebo prostě negriluj, udělej chlebíčky a zajimave jednohubky, třeba s uzenym lososem, nebo švestky v parmske sunce. Sunkovou rolku s krenem..to bych si třeba dala ja.
Tak maso je základ, k tomu třeba plněné brambory, plněnou zeleninu. Hermelín a různé grilovací sýry. Mňam.
Ananas (mimochodem k masu výborné na odlehčení žaludku), batáty, Haloumi sýr (snad se to tak píše), karbanátky s balkánským sýrem a řeckým kořením, pita chleba s česnekem a olivovým olejem… Jejej, toho by bylo.
Pokud máš známé v zoo nebo lepším zverimexu, můžete zkusit kapibaru nebo nějaké přerostlé morče. Jenom stáhnout, vybrat vnitřnosti, rozseknout do půlky, aby se hezky otevřela a z obou stran pořádně dokřupava opéct.
Treba papriky plnene balkanskym syrem, lilky, kebab, poloostiepok, halloumi, hermelin..
@Premek_Orac píše:
Ananas (mimochodem k masu výborné na odlehčení žaludku), batáty, Haloumi sýr (snad se to tak píše), karbanátky s balkánským sýrem a řeckým kořením, pita chleba s česnekem a olivovým olejem… Jejej, toho by bylo.
Pokud máš známé v zoo nebo lepším zverimexu, můžete zkusit kapibaru nebo nějaké přerostlé morče. Jenom stáhnout, vybrat vnitřnosti, rozseknout do půlky, aby se hezky otevřela a z obou stran pořádně dokřupava opéct.
Grilovaný ananas
Oštiepok
Papriky
Žampiony
A zkusit domácí omáčky marinády.
A pokaždé jinou úpravu masa - třeba jednou žebra, sejky, potom zas kuřecí prsa a střídat to.
@Premek_Orac Morčata se chovají na maso, je to plemeno cuy… Možná se dají sehnat normálně, netřeba vyloupit zoo ![]()
Nebo nutrie
, pštros…
@Pipet Ano, ano, to je ono, to jsem myslel. No další důkaz, že ženy mají lepší paměť, než muži (čehož muži dost často při připomínání starých hříchů litují…) ![]()
Žampiony. jen oloupat, potřít oliváčem, osolit, přidat třeba provensálské koření a je to bomba. Nebo ulámat nožky, pokrájet, přidat nadrobno cibili, šunku, sýr, spojit vajíčkem a naplnit do kloboučků. nemá to chybu ![]()
Mám ráda třeba grilovaný ananas polívaný medem, ale to asi spíš jako dezert ![]()