Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Kousání není tak dokonalé, zůstávají větši kousky, to při prolisování/nastrouhání nehrozí.
Mam otazku nejak se mi ten lis zalibil.Prolisuje to i syrove brambory??
kattkka píše:
Mam otazku nejak se mi ten lis zalibil.Prolisuje to i syrove brambory??
![]()
prepáč, ale predstavila som si, ako lisuješ surový zemiak..
nie, to je vlastne ako keby si tlačila surový zemiak cez sitko, tie otvory sú malé a nie je to ani ostré
meravigliosa píše:kattkka píše:
Mam otazku nejak se mi ten lis zalibil.Prolisuje to i syrove brambory??![]()
![]()
![]()
nie, to je vlastne ako keby si tlačila surový zemiak cez sitko, tie otvory sú malé a nie je to ani ostré
kattkka píše:meravigliosa píše:kattkka píše:
![]()
![]()
nie, to je vlastne ako keby si tlačila surový zemiak cez sitko, tie otvory sú malé a nie je to ani ostré![]()
ono to na te fotce vypada docela velke ty dirky.
ale nie, len som si rpedstavila, koľko sprostých slov by lietalo, kým by si to pretlačila… Aj keby boli tie dierky veľké, nie je to ostré
meravigliosa píše:kattkka píše:ale nie, len som si rpedstavila, koľko sprostých slov by lietalo, kým by si to pretlačila… Aj keby boli tie dierky veľké, nie je to ostrémeravigliosa píše:kattkka píše:
![]()
![]()
nie, to je vlastne ako keby si tlačila surový zemiak cez sitko, tie otvory sú malé a nie je to ani ostré![]()
dekuju. Jako ja si chtela usnadnit praci u bramboraku takze zase struhadlo ach jo.
kattkka píše:meravigliosa píše:dekuju. Jako ja si chtela usnadnit praci u bramboraku takze zase struhadlo ach jo.kattkka píše:ale nie, len som si rpedstavila, koľko sprostých slov by lietalo, kým by si to pretlačila… Aj keby boli tie dierky veľké, nie je to ostrémeravigliosa píše:kattkka píše:
![]()
![]()
a nemáš kuchynský robot?? Ja som nerada robial bramboráky, nerada som to strúhala, lebo MM to má rád najemno nastrúhané, a potom mi kúpil Ovatio a tam si nasadím nože, strúhadl oa ako sa to strújha, tak to rovno aj seká, hodím cesnak, vajíčka, koreniny a mám zákald na bramboráky a za pár minút, v rukách už by so mto nechela strúhať ani keby mi platili