Langoše - bez mléka a vajíčka

weruuunka
29.9.11 13:30

Langoše - bez mléka a vajíčka

Ztratil se mi recept na langoše a chci je udělat. :zed: Dejte mi sem prosím odkoušený recept (hlavně dobrý) :mrgreen: a nejlíp bez vajíčka a mléka ať nemusim běžet do obchodu. :-P

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25959
29.9.11 13:33

já je dělala minulý týden a dobrý :palec: http://pizzarecept.cz/…esto-recept/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
29.9.11 13:33

Nemáš ani sušené od malého? =)
250ml mlíka, 1 malý bílý jogurt, 1/2 lžičky soli, lžíce oleje, lžička sody, 500g hladké mouky, 20g čerstvé droždí (půl kostky…)

Usmažené mašlovat vodou se solí a pak co hrdlo ráčí=)

Možná by to mlíko šlo nahradit vodou, nezkoušela jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
29.9.11 13:35
petrul píše:
já je dělala minulý týden a dobrý :palec: http://pizzarecept.cz/…esto-recept/

Děkuju. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
weruuunka
29.9.11 13:36
Pipet píše:
Nemáš ani sušené od malého? =)
250ml mlíka, 1 malý bílý jogurt, 1/2 lžičky soli, lžíce oleje, lžička sody, 500g hladké mouky, 20g čerstvé droždí (půl kostky…)

Usmažené mašlovat vodou se solí a pak co hrdlo ráčí=)

Možná by to mlíko šlo nahradit vodou, nezkoušela jsem.

Sunar používám do všeho když dojde mlíko. :oops: :mrgreen: Ale nemám jogurt, ale vyzkoušim příště. :palec:

• Citovat
  • Upravit
weruuunka
29.9.11 21:03

Petrul děkuju za recept. :potlesk: :hug: Langoše jsou vynikající a konečně recept, kde odpovídají přesně váhy a nic jsem nemusela přidávat. :palec: Už je budu dělat pořád. :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
25959
30.9.11 08:38

to jsem ráda že se povedly :palec: a já tu teď slintám :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
30.9.11 09:10

Já jich udělám plno do mrazáku vždycky… Pak to je rychlovka jen rozmrznout, usmažit a hotovo=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
30.9.11 09:12
Pipet píše:
Já jich udělám plno do mrazáku vždycky… Pak to je rychlovka jen rozmrznout, usmažit a hotovo=)

Tak to by mi tam moc dlouho nevidrželi, já jsem schopná je jíst od rána do večera. :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
25959
30.9.11 11:12

kynutý těsto do mrazáku? 8-o to mě nenapadlo, dík za tip :palec: ještě se zeptám, jak to zamražuješ? Už hotový placky? Se musí slepit ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
30.9.11 11:16
petrul píše:
kynutý těsto do mrazáku? 8-o to mě nenapadlo, dík za tip :palec: ještě se zeptám, jak to zamražuješ? Už hotový placky? Se musí slepit ne :think:

No mrazím „kuličky“ těsta, dávám do velkého pytle na odpadky :mrgreen: , pěkně od sebe, ať se neslepí - a až to zmrzne, tak už se můžou sesypat normálně do sáčku, to už se neslepí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
30.9.11 11:21
Pipet píše:
petrul píše:
kynutý těsto do mrazáku? 8-o to mě nenapadlo, dík za tip :palec: ještě se zeptám, jak to zamražuješ? Už hotový placky? Se musí slepit ne :think:
No mrazím „kuličky“ těsta, dávám do velkého pytle na odpadky :mrgreen: , pěkně od sebe, ať se neslepí - a až to zmrzne, tak už se můžou sesypat normálně do sáčku, to už se neslepí…

chytrá to žena :palec: díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
30.9.11 11:45
petrul píše:
Pipet píše:
petrul píše:
chytrá to žena :palec: díky

A rozmrznout nechat v sáčku, na vzduchu by hnusně oschly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí