Co z kuřecích řízků pro 16m?

877
26.9.11 19:01

co z kuř. řízků pro 16M

ahoj,

poraďte - mám tu kuřecí stehenní řízky - co z nich udělat pro 16M batole?
Zatím skleničkujeme a maso moc nevařím, tak prosím o blbuvzdorný návod :-)))

Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27009
26.9.11 19:15

co nějakou omáčkus těstovinama?nevím teda jak dalece s co papá a co ne tka pro mě těžko radit:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.11 19:17

Kuře na paprice, kuřecí rizoto… kuřecí s bramborovou kaší.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
26.9.11 19:27
Ivy.mystery píše:
Kuře na paprice, kuřecí rizoto… kuřecí s bramborovou kaší.. :wink:

co je kuřecí s bram. kaší? přílohy zvládnu, ale co mám dělat s tím masem??? vařit, opéct na pánvi? celé nebo kousky???? sorry za nechápavost, ale já jsem vegetarián

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
26.9.11 19:31

Já malé kuřecí maso uvařím,kdyxž je měkké tak ji ho rozřežu na malý kousky,k tomu ji třeba udělám mrkev a bramborovou kaši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
26.9.11 19:34

Uvařit můžeš třeba do polévky, dusit např.s mrkví a příloha brambory, nebo lehce smahnout a pak dodusit v číně, zapéct v troubě prakticky s čímkoliv..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
26.9.11 19:35
Liduš88 píše:
Já malé kuřecí maso uvařím,kdyxž je měkké tak ji ho rozřežu na malý kousky,k tomu ji třeba udělám mrkev a bramborovou kaši.

super, takový návod potřebuju :lol:
vodu předpokládám nesolíš vůbec?
jak dlouho se to cca má vařit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
26.9.11 19:35

Kuřecí maso bud peču, nebo vařím na polévku a nebo vařím jako přírodní řízek třeba se zeleninou a bramborama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
26.9.11 19:36

ahoj, tak ja delam z kureciho strasne moc veci. Bud ala slepice na paprice,rizoto,do tortily,sunka+syr zapecene, nebo zapecene s brokolici, s testovinama, s mrkvi a hraskem a ted nam zaslo chutnat a na tom vylozene ujizdime na :roll: :roll: :roll: obaleny kousky v kukuricnejch lupinkach a upecene treba s br.kasi:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
26.9.11 19:41
xivi píše:
Liduš88 píše:
Já malé kuřecí maso uvařím,kdyxž je měkké tak ji ho rozřežu na malý kousky,k tomu ji třeba udělám mrkev a bramborovou kaši.
jak dlouho se to cca má vařit?

Vodu nesolím,je nám 10 měsíců.Ale ty už bys asi trošku mohla.Od roku už se může maličko solit.Já nevím jak dlouho cca půl hoďky asi.Já to nechávám trošku rozpadat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
26.9.11 19:46
Liduš88 píše:
xivi píše:
Liduš88 píše:
jak dlouho se to cca má vařit?
Vodu nesolím,je nám 10 měsíců.Ale ty už bys asi trošku mohla.Od roku už se může maličko solit.Já nevím jak dlouho cca půl hoďky asi.Já to nechávám trošku rozpadat :-D

díky, hned jdu na to :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
26.9.11 19:48

Není zač :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
26.9.11 19:52

v 16měs ještě skleničkujete? wow, to bych se nedoplatila, do roka jsme taky skleničkovali ale pak začla jíst jak prokopnutá takže vařím a jí vše co my takže peču kuře, dělám kuř. rizoto, klidně jí dám i kuřecí řízek s kaší, kuřecí špíz atd. prostě vše co tě napadne akorát teda čínu a takové jí nedávám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
26.9.11 19:54

Tak je pravda ze kdyz nekam jedeme koupim obcas od 12 mesicu, nekdy ji treba dam svoje kdyz nekde jime.A by to mohla i ona tj. kure a kase, hovezi polevka atp. Ale se sklenickama mi to prijde taky uz prehnany :D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
26.9.11 20:19

My také skleničkujeme a nevidím důvod,proč by to mělo být přehnaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí