Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
ahoj,
poraďte - mám tu kuřecí stehenní řízky - co z nich udělat pro 16M batole?
Zatím skleničkujeme a maso moc nevařím, tak prosím o blbuvzdorný návod ![]()
Díky!
co nějakou omáčkus těstovinama?nevím teda jak dalece s co papá a co ne tka pro mě těžko radit:)
Ivy.mystery píše:
Kuře na paprice, kuřecí rizoto… kuřecí s bramborovou kaší..
co je kuřecí s bram. kaší? přílohy zvládnu, ale co mám dělat s tím masem??? vařit, opéct na pánvi? celé nebo kousky???? sorry za nechápavost, ale já jsem vegetarián
Já malé kuřecí maso uvařím,kdyxž je měkké tak ji ho rozřežu na malý kousky,k tomu ji třeba udělám mrkev a bramborovou kaši.
Uvařit můžeš třeba do polévky, dusit např.s mrkví a příloha brambory, nebo lehce smahnout a pak dodusit v číně, zapéct v troubě prakticky s čímkoliv..
Liduš88 píše:
Já malé kuřecí maso uvařím,kdyxž je měkké tak ji ho rozřežu na malý kousky,k tomu ji třeba udělám mrkev a bramborovou kaši.
super, takový návod potřebuju ![]()
vodu předpokládám nesolíš vůbec?
jak dlouho se to cca má vařit?
Kuřecí maso bud peču, nebo vařím na polévku a nebo vařím jako přírodní řízek třeba se zeleninou a bramborama.
ahoj, tak ja delam z kureciho strasne moc veci. Bud ala slepice na paprice,rizoto,do tortily,sunka+syr zapecene, nebo zapecene s brokolici, s testovinama, s mrkvi a hraskem a ted nam zaslo chutnat a na tom vylozene ujizdime na
obaleny kousky v kukuricnejch lupinkach a upecene treba s br.kasi:D
xivi píše:Liduš88 píše:super, takový návod potřebuju
Vodu nesolím,je nám 10 měsíců.Ale ty už bys asi trošku mohla.Od roku už se může maličko solit.Já nevím jak dlouho cca půl hoďky asi.Já to nechávám trošku rozpadat ![]()
Liduš88 píše:xivi píše:Vodu nesolím,je nám 10 měsíců.Ale ty už bys asi trošku mohla.Od roku už se může maličko solit.Já nevím jak dlouho cca půl hoďky asi.Já to nechávám trošku rozpadatLiduš88 píše:super, takový návod potřebuju
díky, hned jdu na to ![]()
v 16měs ještě skleničkujete? wow, to bych se nedoplatila, do roka jsme taky skleničkovali ale pak začla jíst jak prokopnutá takže vařím a jí vše co my takže peču kuře, dělám kuř. rizoto, klidně jí dám i kuřecí řízek s kaší, kuřecí špíz atd. prostě vše co tě napadne akorát teda čínu a takové jí nedávám
Tak je pravda ze kdyz nekam jedeme koupim obcas od 12 mesicu, nekdy ji treba dam svoje kdyz nekde jime.A by to mohla i ona tj. kure a kase, hovezi polevka atp. Ale se sklenickama mi to prijde taky uz prehnany
![]()
My také skleničkujeme a nevidím důvod,proč by to mělo být přehnaný.