Co jste schopni odpustit?

169
17.9.15 19:53

co jste schopni odpustit?

Ahoj maminky, zajímalo by mě, co jste doma svým partnerům schopni odpustit? Nemyslím něvěru, urážky, alkoholismus apod., ale myslím tím takové ty „běžné“ věci… Co jste třeba na partnerovi „přehlédli“ díky jeho ostatním kladným vlastnostem? Zajímalo by mě, co jste schopne tolerovat a co už proste ne… Díky a budu ráda za plodnou diskusi :D :mavam: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17.9.15 19:57

Ty a vies ze netusim? Ten moj asi nerobi nic, co by som nedokazala odpustit :think: Ale ja mam dokonaleho manzela :mrgreen:

Inak, ked to prehliadam, tak o tom neviem. Ked to ale prehliadam vedome, teda viem o tom, ukladam si to niekde na hromadku ‚a toto mas na rovasi‘, a ked je ta hromadka hromadou, zacinaju vo vztahu problemy. Takze je lepsie prehliadat sposobom, ze si ani nevsimnem, ze nieco prehliadam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.15 20:02

Přehlížím kousání nehtů, občasné dloubání v nose, věčně pohozené trenky u postele, flusání kekelů z nosu při společné sprše :poblion: :roll: :oops: Je toho tolik.. Ale ty dobré vlastnosti a věci které dělá to převažují :* :srdce: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.9.15 20:02

@modrooočka že se jednou za čtvrt roku ožere jak dobytek :mrgreen: protože ho při tom nevidim :lol: :mrgreen: a že má někdy své dny a je protivnej jak noc ;)

Příspěvek upraven 17.09.15 v 20:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
17.9.15 20:03
@martina.se píše:
@modrooočka že se jednou za čtvrt roku ožere jak dobytek :mrgreen: protože ho při tom nevidim :lol: :mrgreen:

Presneee :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2077
17.9.15 20:04

Já asi nedochvilnost, jsem na to od nátury úplně alergická, ale kvůli jiným vlastnostem tohle překousnu :) Nic jiného mě zrovna nenapadá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.9.15 20:04
@Šarlota4 píše:
Presneee :pankac:

taky holt potřebuje oraz :mrgreen: když mi tak neleze domu, je úplně zlatej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15391
17.9.15 20:05

@modrooočka Nesnesla bych vedle sebe hulváta, primitiva, alkoholika, špindíru, nemakačenka. Pokud chlapa miluju, rozumíme se v podstatných věcech tak nepodstatné toleruju, třeba příšerného kamaráda :D koníčky které mě připadají zbytečné, fakt neřeším zvednuté prkýnko, třeba můj chlap je moc utrácivej a každý měsíc řešíme, že tohle a tamto si opravdu koupit nemůže atd. To mě na něm hodně štve, ale nevyměnim ho kvůli tomu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
17.9.15 20:13

Díky za reakce. Klidne pokračujte.. zlozvyky, vlastnosti, cokoliv… tím nechci rýpat do toho, proč nas chlapi nekdy vytáčí, spíš jen tak ze zajímavosti. Co jedna schopná tolerovat zvladne a druhá uz treba nee ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2978
17.9.15 20:15

U mě je to -jeho náladičiky a protivita…vždy si vzpomenu na sebe, že i já mám takkové dny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
17.9.15 20:16

Přivádí mě k šílenství, když si čistí zuby a u toho celou dobu teče voda. :zed: :zed: :zed: Ale já zase nezhasínám, takže jsme si kvit. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
17.9.15 20:16
@martina.se píše:
taky holt potřebuje oraz :mrgreen: když mi tak neleze domu, je úplně zlatej :lol:

Ja vzdycky vim, ze prijde presne v 5:10 rano. Je to uz klasika, hlavne kdyz na me nedejcha :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
17.9.15 20:17

Kouření.
Naštěstí se zamyslel, takže už u nás cigára nestraší :dance:
Ale 9 let jsem to překousávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.15 20:18

Jeho puntickarstvi, pije asi vic nez je zdravo, nedochvilnostva totalni nemoznost cokoli naplanovat-vse je vzdycky na posledni chvili jinak. Ze zlozvyku asi posmrkany kapesniky vsude (ikdyz ihledne poskladany).
S cim mam velkej problem je tablet na volantu… za to bych ho zabila a stekame se pokazdy kvuli tomu. Co nedavam je to ze on je mistr sveta, vse vi a zna nejlip a ostatni jsou idioti (kvuli tomu mame momentalne krizi, proto anonym, diky za pochopeni)

• Citovat
  • Upravit
17.9.15 20:19
@modrooočka píše:
Díky za reakce. Klidne pokračujte.. zlozvyky, vlastnosti, cokoliv… tím nechci rýpat do toho, proč nas chlapi nekdy vytáčí, spíš jen tak ze zajímavosti. Co jedna schopná tolerovat zvladne a druhá uz treba nee ;)

Nejhorší je nakupování blbůstek po netu, :roll: vždy něco koupí a pak to leží v komoře a sedá na to prach..Není den aby něco nekoupil. :zed: :zed: a není schopný odnést talíř ze stolu :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí