Co jste tento víkend uvařili dobrého?

Larr
29.4.12 19:24

Co jste tento víkend uvařili dobrého?

Co se vám obzvlášť povedlo :?: :lol: :mrgreen: Dejte tip :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
70
29.4.12 19:28

Zrovna mám v troubě lasagne s mletým masem, bešamelem a chedarem. Voní to krásně, zítra dopeču a zase jeden oběd hotový. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
29.4.12 19:29

tak včera jsme měli u tchánů kuře s brkaší a guláš.Dnes jsem dělala rajskou a myslím,že se mi obzvlášť povedla. :mrgreen: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
29.4.12 19:36

Včera jsem měla rýžovou kaši s meruňkovým kompotem, a dnes pečené kuře s těstovinou a okurkový salát :D Obojí se mi povedlo (musím se pochválit, když to za mě nikdo jinej neudělá :D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zapomínálka
29.4.12 19:36

včera byl obídek v restauraci pěkně celá rodinka a dneska jsem pekla husu.

• Citovat
  • Upravit
Lo
6285
29.4.12 19:37

My měli v sobotu zapečené těstoviny s mozarelou a dnes kuřecí steak zapečený se šunkou a sýrem s bramb.kaší…volila jsem něco rychlého po včerejším koncertě Arakainů se mi nic nechce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
29.4.12 19:39

Manza vcera varil rychlovku :) zeleninu wok s parkem,osmazil,zalil svestkovou omackou,dochutil a k tomu ryze.. :potlesk: se mu to povedlo a ja obrovskou radost,ze jsem nemusela varit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.4.12 19:41

Včera karbenátky - ála hambáče (jako sváča na hory) a dnes velký hrnec kuřecího rizota, at máme i na zítra (já do práce a syn na oběd, když mají zítra to ředitelské volno) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
29.4.12 19:44
@KačuliKačka píše:
Včera karbenátky - ála hambáče (jako sváča na hory) a dnes velký hrnec kuřecího rizota, at máme i na zítra (já do práce a syn na oběd, když mají zítra to ředitelské volno) :-)

Kuřecí rizoto - díky za tip, už vím co bude zítra ze zbytku kuřete :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
29.4.12 19:45
Nějaký typ na bešamel :?: Bešamel je totiž to, co mi na lasagních nechutná :mrgreen:
@profesora píše:
Zrovna mám v troubě lasagne s mletým masem, bešamelem a chedarem. Voní to krásně, zítra dopeču a zase jeden oběd hotový. :palec:
  • Citovat
  • Upravit
880
29.4.12 19:49
@Larr píše:
Nějaký typ na bešamel :?: Bešamel je totiž to, co mi na lasagních nechutná :mrgreen:

já bešamel míchám do masové směsi, tam mi nevadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
29.4.12 19:51

Včera kuř. křídla v marinádě opečené v troubě a br.kaše, dnes - halušky z bramborového těsta se zelím a slaninou.
Dort za studena - piškoty, zakysaná smetana s vanilkovým cukrem, do toho jahody a vše nechat v lednici zchladnout, čím déle, tím lépe :mavam: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Larr
29.4.12 19:53

kkaattkkoo - a tu švestkovou omajdu dělá nebo je to hotovka :?: Pokud dělá, hoď, prosím recept :mrgreen:

@kkaattkkaa píše:
Manza vcera varil rychlovku :) zeleninu wok s parkem,osmazil,zalil svestkovou omackou,dochutil a k tomu ryze.. :potlesk: se mu to povedlo a ja obrovskou radost,ze jsem nemusela varit :dance:
  • Citovat
  • Upravit
10639
29.4.12 19:56

@Larr ne ne,to uz by na nej bylo moc :mrgreen: koupil hotovou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
29.4.12 19:58

:mrgreen: Pravda je, že po zelenině wok sahám nejčastěji, sice je dražší, ale nemám v balíčku samý krouhaný zelí či mrkev a je krásně křupavá :palec: :mrgreen:

@kkaattkkaa píše:
@Larr ne ne,to uz by na nej bylo moc :mrgreen: koupil hotovou…
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii