Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Zrovna mám v troubě lasagne s mletým masem, bešamelem a chedarem. Voní to krásně, zítra dopeču a zase jeden oběd hotový. ![]()
tak včera jsme měli u tchánů kuře s brkaší a guláš.Dnes jsem dělala rajskou a myslím,že se mi obzvlášť povedla.
![]()
Včera jsem měla rýžovou kaši s meruňkovým kompotem, a dnes pečené kuře s těstovinou a okurkový salát
Obojí se mi povedlo (musím se pochválit, když to za mě nikdo jinej neudělá
)
včera byl obídek v restauraci pěkně celá rodinka a dneska jsem pekla husu.
My měli v sobotu zapečené těstoviny s mozarelou a dnes kuřecí steak zapečený se šunkou a sýrem s bramb.kaší…volila jsem něco rychlého po včerejším koncertě Arakainů se mi nic nechce ![]()
Manza vcera varil rychlovku
zeleninu wok s parkem,osmazil,zalil svestkovou omackou,dochutil a k tomu ryze..
se mu to povedlo a ja obrovskou radost,ze jsem nemusela varit ![]()
Včera karbenátky - ála hambáče (jako sváča na hory) a dnes velký hrnec kuřecího rizota, at máme i na zítra (já do práce a syn na oběd, když mají zítra to ředitelské volno) ![]()
@KačuliKačka píše:
Včera karbenátky - ála hambáče (jako sváča na hory) a dnes velký hrnec kuřecího rizota, at máme i na zítra (já do práce a syn na oběd, když mají zítra to ředitelské volno)
Kuřecí rizoto - díky za tip, už vím co bude zítra ze zbytku kuřete ![]()
@profesora píše:
Zrovna mám v troubě lasagne s mletým masem, bešamelem a chedarem. Voní to krásně, zítra dopeču a zase jeden oběd hotový.
@Larr píše:
Nějaký typ na bešamelBešamel je totiž to, co mi na lasagních nechutná
já bešamel míchám do masové směsi, tam mi nevadí
Včera kuř. křídla v marinádě opečené v troubě a br.kaše, dnes - halušky z bramborového těsta se zelím a slaninou.
Dort za studena - piškoty, zakysaná smetana s vanilkovým cukrem, do toho jahody a vše nechat v lednici zchladnout, čím déle, tím lépe
![]()
kkaattkkoo - a tu švestkovou omajdu dělá nebo je to hotovka
Pokud dělá, hoď, prosím recept ![]()
@kkaattkkaa píše:
Manza vcera varil rychlovkuzeleninu wok s parkem,osmazil,zalil svestkovou omackou,dochutil a k tomu ryze..
se mu to povedlo a ja obrovskou radost,ze jsem nemusela varit
Pravda je, že po zelenině wok sahám nejčastěji, sice je dražší, ale nemám v balíčku samý krouhaný zelí či mrkev a je krásně křupavá
![]()
@kkaattkkaa píše:
@Larr ne ne,to uz by na nej bylo mockoupil hotovou…
Co se vám obzvlášť povedlo
Dejte tip