Co jste vařili dobrého?

233
13.3.13 13:59

Co jste vařili dobreho?

Maminky, poradte mi co varit.jak jsme doma, tak varim i 5× tydne a pomalu mi dochazi napady.mam pocit, ze varim dokolecka furt to same…malemu jsou uz dva roky a ji vsechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
13.3.13 14:00

Já vím že diskuzí je tady na to téma už milion ale já dneska taky zoufale nevím co vymyslet :lol:
Včera bylo pečené kuře na houbách s rýží a dneska bych ráda něco rychlejšího možná i hranolkám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
13.3.13 14:02

Já dnes zkouším tohle http://www.recepty.cz/…ivkou-148569 :) taky už z toho, že furt nevím, blbnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
13.3.13 14:04

:lol: Tak to by u nás neprošlo ale zrovna na ten recept jsem se dneska dívala :palec: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
13.3.13 14:04

Ahoj, dnes jsem dělala rajskou omáčku s plněnými paprikami, knedlíkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
13.3.13 14:06

My jsme dnes měli řízky s kaší, včera uzené s kaší (kaši máme rádi:D) a zítra bude rajská.

Jinak holky mě hodně pomohlo, začít si psát jídelníčky. Prvně jsem vzala papír a na něj jsem napsala veškerá jídla, které máme rádi, polévky, masová i bezmasá jídla atd., mám napsaných minimálně 40 jídel a 10 polévek a potom podle toho píšu na týden jídelníček, podle něj i nakupuju, jednak nemám nervy a vím co budu vařit a dá se tím i ušetřit, když člověk nakupuje podle seznamu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
13.3.13 14:06

Ahoj, dneska jsem dělala vdolky, mňam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
13.3.13 14:07

My dnes měli těstoviny s vepřovou omajdou a s paprikou, malý to milujje. A chystám se na lasagne s bolonskou. A plánuji brambory zapecene s vepřovým, cibuli a smetanou…mnam.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
13.3.13 14:07

Já budu dělat smažený květák.. kamarádka ho má dnes a udělala mi chuť na něco zeleninového.. samozřejmě s okurkovým salátkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
13.3.13 14:09

Dnes španělské ptáčky s rýží, včera rybu s bram. salátem a zítra asi uzené s kaší. To jen tak pro inspiraci. Jinak fakt není špatné napsat si jídelníček. Aspoň v hlavě. Líp se nakupuje.
Když už fakt nevím co vařit kouknu na net, otevřu stránky nějaké restaurace a hledám inspiraci v jejich týdenních meníčkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
13.3.13 14:09

@Dice nevim co z toho nejite, ze neproslo, ale co mame radi je syrova omacka bud s kurecim masem nebo tam misto masa tam dam jenom uzenou sunku, neco jako prosciuto a je to desne rychly.jime to s nokama nebo s varenym bramborem, ale s hranolkama by to bylo taky dobry:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
13.3.13 14:11

Tento týden vařím: špagety s brokolicí šťouchandy s cibulkou a řízek
smažák, brambor, tatarka
maso na žampionech, rýže
kaše a holanďáky
pórková polívka
americký lívanečky + peču buchtu s brusinkama

Minulý týden bylo:
pečené kuř čtvrtky s bramborem
zepečený těstoviny
karboše s kaší
tětovinový salát
kuřecí maso s kukuřicí, olivami a smetanovoá omáčka, rýže
těstoviny se špenátem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
13.3.13 14:12

My dneska měli francouzský brambory a pekla jsem biskupský chlebíček;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
13.3.13 14:12

Tak ten jidelnicek neni spatny:-) tak nejak si rozmyslim co budu varit a podle toho nakupuju, ale spis nemam napady co udelat. Jsme hodne omackovy, teda manzel a prcek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
13.3.13 14:13

K obědu jsem měla housku s paštikou, k večeři budu dělat lososa s bramborem, rajčaty a smetanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí