Co darovat k promoci?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Co k promoci?
Potřebuji poradit. Kamarádka (26 let) má za týden promoci. Je to šikula a bude z ní inženýrka. Domluvila jsem se s ještě jednou kamarádkou, že jí koupíme něco společně.
Půjdu na samotný obřad i večer na promoční oslavu v restauraci a chtěly bysme kamarádce něco dát. Jenže mě už nenapadá co se pro tuto příležitost hodí. K bakalářské promoci dostala hodinky, šperky, pero atd. Takže teď u magisterské promoce už mě nic nenapadá.
Co se ještě dává k promoci? Co by se hodilo? ![]()
Koupila si nový byt, ale nevím, v jakém stylu ho bude zařízovat, takže do nábytku či doplňků do bytu bych nešla.
Chjo, už abych tak měla všechno za sebou a těšila se na promoci.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ja dostala sadu per parker od mamy, retizek od tchyne… sperky vubec nenosim …
co darkovy poukaz do obchodu s designem, kdyz zarizuje?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
od rodiny jsem dostala za Bc. hodinky a za velkou promoci pak řetízek z bílého zlata s přívěskem. Od babiček peníze a od kamarádů (ne)praktické dary.
Někteří moji spolužáci dostali auto nebo třeba poukaz na dovolenou.
Vymyslela bych něco přímo pro ni. Něco do bytu mi přijde spíš jako svatební dar… Navíc, když nevíš, v jaké fázi to zařízení má nebo jak moc ji zařizování bere.
Jakou bude dělat po škole práci? Třeba tě napadne něco ve spojení s tou prací… Ale mělo by to být něco trvalého, asi bych nedávala zážitek. Ty pera jsou dobrý nápad nebo třeba pouzdro na vizitky, diář apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych asi volila nějakou poukázku (IKEA, ASKO, BAUMAX,…) nebo pak třeba nasbírat nějaké její foto a udělat DVD prezentaci (super je program DVD Slideshow Professional) a k tomu třeba květinu v květináči…nějakou hezkou do bytu (např. orchideje jsou krásný)…nebo zápisník s perem…poukázku na koncert či muzikál…záleží, jak je kamarádka založená… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je fakt, zážitkový dárek je elpší třeba k narozeninám, tohle by chtělo něco trvalějšího. Napadá mně - jestli znáte její vkus - co třeba nějakou sadu -a aby to ladilo - kožená (poracovní) taška (jako na papíry, propisky , mobil … )+ pouzdro na diář + peněženka + pouzdro na vizitky … taky pochopitelně dle vašich finančních monžostí …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dostala šperky nebo peníze, ať si koupím, co chci já. Ale pokud bude zařizovat byteček, taksi myslím, jak už tady holky psaly, že by byla nejlepší dárková poukázka do nějakého obchodu buď interiérovými doplňky, nebo do IKEI, popř. do nějakého obychodu s bytovým textilem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ten designový obchod je dobrý nápad. Ona obchody typu Ikea neuznává - dle ní mají nekvalitní nábytek. No, mně se něco líbí, ale to je jedno.
Máme na to tak 600,– protože jí chceme koupit ještě velkou kytku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit