Ahoj, nemáte někdo zkušenost s touto autoškolou? měli by mít sídlo v budově Polikliniky Modřany…
Řidičák mám, ale neřídila jsem už tak 10 let. Máme dvouletého syna a další miminko na cestě, rodiče mimo Prahu, takže bych auto nejspíš dost využila, ale prostě se bojím. Trénovat nenám jak, manžel by sice nejspíš měl trpělivost, ale nemám kam dát dítě a s ním do auta si v rámci tréninku v žádném případě netroufnu…
Autoškola má webové stránky úplně na houby, není tam vůůůůůbec nic. Potřebovala bych kondiční jízdy (na nějakém letáčku jsem viděla, že je dělají). Nevíte cenu (ale to tam kdyžtak můžu zavolat ), něco o instruktorech, jak jsou časově flexibilní, jestli je tam někdo, kdo bude mít na mě dost trpělivosti neřekne si, že jsem jen husa na mateřské, co se stejně řídit nenaučí? A prostě cokoliv, abych věděla, jestli do toho jít?
Citovat
Upravit
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!
Ahoj, nemáte někdo zkušenost s touto autoškolou? měli by mít sídlo v budově Polikliniky Modřany…
Řidičák mám, ale neřídila jsem už tak 10 let. Máme dvouletého syna a další miminko na cestě, rodiče mimo Prahu, takže bych auto nejspíš dost využila, ale prostě se bojím. Trénovat nenám jak, manžel by sice nejspíš měl trpělivost, ale nemám kam dát dítě a s ním do auta si v rámci tréninku v žádném případě netroufnu…
Autoškola má webové stránky úplně na houby, není tam vůůůůůbec nic. Potřebovala bych kondiční jízdy (na nějakém letáčku jsem viděla, že je dělají). Nevíte cenu (ale to tam kdyžtak můžu zavolat
), něco o instruktorech, jak jsou časově flexibilní, jestli je tam někdo, kdo bude mít na mě dost trpělivosti neřekne si, že jsem jen husa na mateřské, co se stejně řídit nenaučí? A prostě cokoliv, abych věděla, jestli do toho jít?