Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky jelikož je všude jen covid a jak bývá zvykem od září většinou frčí vanoce
no a letos nic
poraďte mi co k Vánocům pro 3leteho kluka a 6mesicni holku
holka má vše po klukovi… A kluk má milion aut, vlaky, koleje… Nějak mě fakt nenapadá co koupit, chtěla bych nějakou hru stavebnici… Dejte nějaký tip, diky
Tříletý by už mohl nakreslit dopis Ježíškovi a vědět co si přeje a holčičce něco holčičí ho když má vše po bráchovi.
Treba albi tuzku, to je u nas hracka číslo jedna, jsou k tomu knizky pro různé věkové kategorie nebo treba i hry. Jinak treba legem u kluka nic nezkazis. A holce to bude uplne jedno, jeste z toho nebude mit rozum.
@mijala píše:
Ahoj holky jelikož je všude jen covid a jak bývá zvykem od září většinou frčí vanoce![]()
no a letos nic
![]()
![]()
![]()
![]()
poraďte mi co k Vánocům pro 3leteho kluka a 6mesicni holku
![]()
holka má vše po klukovi… A kluk má milion aut, vlaky, koleje… Nějak mě fakt nenapadá co koupit, chtěla bych nějakou hru stavebnici… Dejte nějaký tip, diky
Co Seva stavebnice? U nás bude Ježíšek ježit tašku do školy a obligátní lego. Ale ta Seva se mi líbí.
Když byly klukovi 3 roky, tak dostal foťák, brusle, doplňky k vláčkodráze, duplo.
Pro kluka v tomhle věku možná kolo s kolečkama přídavnýma nebo to odstrkovací kolo
na tom by se mohl vyblbnout a pro holčičku nějakou panenku když je v obležení auťáků
nebo plyšáčka růžového je ještě malinká
Jj holce spíš aby to nebylo divný klukovi že,, nic,, nedostala, kolo má, nakreslit Ježíškovi… To on by cmaral
říká jen auta že chce ale to abysme postavili ještě barák pro auta🤣 🤣 ta Albi tužka se mi líbí dostane teď k narozkám tak asi pak nějakou tu knížku k tomu
@mijala Ahoj, taky budeme mít vánoce s 6ti měsíčním prckem, a budeme mít letos yookidoo Vánoce
úplně jsem se do jejich věcí zamilovala, jsou pro děti fakt super.
Objednávala (jo, už mám Ježíška doma
) jsem na liscatko.cz ..
Ahoj, dnes mi vyšel deníček na téma TIPY na DÁRKY , tak sdílím a třeba někoho inspiruji a ulehčím mu práci
![]()
Nezapomínejte, že nejdůležitější je zdraví a ne žádné drahé dárky
![]()
Přeji vám všem krásné svátky, v rodinném kruhu.