Co k Vánocům ☺

433
21.9.20 16:58

Co k vanocum ☺

Ahoj holky jelikož je všude jen covid a jak bývá zvykem od září většinou frčí vanoce :mrgreen: :mrgreen: no a letos nic :think: :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: poraďte mi co k Vánocům pro 3leteho kluka a 6mesicni holku :think: :think: holka má vše po klukovi… A kluk má milion aut, vlaky, koleje… Nějak mě fakt nenapadá co koupit, chtěla bych nějakou hru stavebnici… Dejte nějaký tip, diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15196
21.9.20 17:00

Tříletý by už mohl nakreslit dopis Ježíškovi a vědět co si přeje a holčičce něco holčičí ho když má vše po bráchovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
21.9.20 17:02

Treba albi tuzku, to je u nas hracka číslo jedna, jsou k tomu knizky pro různé věkové kategorie nebo treba i hry. Jinak treba legem u kluka nic nezkazis. A holce to bude uplne jedno, jeste z toho nebude mit rozum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
21.9.20 17:04
@mijala píše:
Ahoj holky jelikož je všude jen covid a jak bývá zvykem od září většinou frčí vanoce :mrgreen: :mrgreen: no a letos nic :think: :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: poraďte mi co k Vánocům pro 3leteho kluka a 6mesicni holku :think: :think: holka má vše po klukovi… A kluk má milion aut, vlaky, koleje… Nějak mě fakt nenapadá co koupit, chtěla bych nějakou hru stavebnici… Dejte nějaký tip, diky

Co Seva stavebnice? U nás bude Ježíšek ježit tašku do školy a obligátní lego. Ale ta Seva se mi líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
21.9.20 17:06

Když byly klukovi 3 roky, tak dostal foťák, brusle, doplňky k vláčkodráze, duplo.

• Citovat
  • Upravit
365
21.9.20 17:10

Pro kluka v tomhle věku možná kolo s kolečkama přídavnýma nebo to odstrkovací kolo :mrgreen: na tom by se mohl vyblbnout a pro holčičku nějakou panenku když je v obležení auťáků :lol: nebo plyšáčka růžového je ještě malinká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
21.9.20 17:31

Jj holce spíš aby to nebylo divný klukovi že,, nic,, nedostala, kolo má, nakreslit Ježíškovi… To on by cmaral :mrgreen: :mrgreen: říká jen auta že chce ale to abysme postavili ještě barák pro auta🤣 🤣 ta Albi tužka se mi líbí dostane teď k narozkám tak asi pak nějakou tu knížku k tomu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
21.9.20 21:42

@mijala Ahoj, taky budeme mít vánoce s 6ti měsíčním prckem, a budeme mít letos yookidoo Vánoce :lol: úplně jsem se do jejich věcí zamilovala, jsou pro děti fakt super. :srdce: Objednávala (jo, už mám Ježíška doma :lol:) jsem na liscatko.cz ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
10.11.20 11:55

Ahoj, dnes mi vyšel deníček na téma TIPY na DÁRKY , tak sdílím a třeba někoho inspiruji a ulehčím mu práci :kytka: :mavam:

Nezapomínejte, že nejdůležitější je zdraví a ne žádné drahé dárky :srdce: :hug:
Přeji vám všem krásné svátky, v rodinném kruhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová