Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Je mi jasné, že si říkáte zase další co neví co k vánocům pro osmiletého, ročního, pro chlapa, co koupit příteli…
Ne, ne, ne
.. Mám spíš takovou diskuzi na odlehčenou..
Co byste si přáli k Vánocům vy?
…
My se opravdu překvapujeme, takže to u nás nefunguje stylem chci si koupit nové boty, přispěj mi na ně…
Snažím se vždycky napovídat, když někam jdeme nebo tak, ale je mi to absolutně k prdu ![]()
Já bych si ráda naježila Kuchařku ze Svatojánu, knížku Stoletý stařík.., sadu štětců na make-up a nějakou pěknou voňavku
… Pominuli zdraví, štěstí.. ![]()
Tak jaké jsou vaše přání?
a nasáváte vánoční atmosféru? ![]()
Já bych chtěla pěkný dřevěný stojan na malování, jsem zvědavá, jestli to ježíškovi dojde ![]()
EDIT: A každoročně si dáváme každý 7 knih (upřímně nevím, proč sedm) a to víme oba, co toho druhé zajímá a baví.
Příspěvek upraven 05.11.15 v 10:23
@radkka To byl můj sen, když jsem byla malá, pořád jsem tajně doufala a taky nic ![]()
EDIT: sedm hnih?
… tak bud to je sedm knih nebo se nabízí i sedm hnid
![]()
@svituska píše:
@radkka To byl můj sen, když jsem byla malá, pořád jsem tajně doufala a taky nic
My se teď stěhujeme do nového bytu a nechávám tu na něj místečko, takže doufám, že ho to trkne
Je docela všímavý, tak by mohlo ![]()
@svituska píše:
@radkka To byl můj sen, když jsem byla malá, pořád jsem tajně doufala a taky nicEDIT: sedm hnih?
… tak bud to je sedm knih nebo se nabízí i sedm hnid
![]()
Už jsem to opravila
Hnidy to doufám nebudou ![]()
My jsme se přestěhovali do nového a já už léta toužím po toaletním stolku se zrcadlem do ložnice… tak snad si Ježíšek vzpomene…
Jsem jediná, která každoročně nemá tucha, co si přeje? Ani k vánocům, ani k narozkám, nikdy mě prostě nic nenapadne ![]()
@Pipet píše:
Já bych chtěla štěňátkoAle smůla, no.
Pošlu ti naše. Leze mi krkem, blboun ![]()
@Pipet i to je můj dávný sen
… Když jsem psala dopisy ježíškovi, tak jsem mu ho tam i vystřihla z knížky, jakýho bych přesně chtěla
… Dostala jsem flétnu, asi naznal, že to bude lepší ![]()
@Pipet Asi si doma myslí, že na štěkání mají tebe, tak lednička bude jistota ![]()
@Pipet píše:
Já bych chtěla štěňátkoAle smůla, no.
Ja take, ale take smula. Dokonce vcera jezisek prisel s hruzou v hlase, zda bych ho opravdu tak moc chtela ![]()
Dovolenou!!!Nejlépe někde v Tichomoří nebo v Karibiku! A alespoň na 2 týdny.
![]()
Když budu hodná, možná mi Ježíšek nadělí prodloužený víkend někde v Čechách.
Já bych si přála mít konečně pod stromečkem svůj pozitivní těhotenský test
Ale to asi nevyjde
Takže letos ani nevím. Nějaký šperk by bodnul, například naušnice
nebo žehličku na vlasy, takovou tu dražší.