Co k Vánocům? Opačně :)

1806
5.11.15 10:20

Co k Vánocům ?.. opačně :)

Je mi jasné, že si říkáte zase další co neví co k vánocům pro osmiletého, ročního, pro chlapa, co koupit příteli…

Ne, ne, ne :).. Mám spíš takovou diskuzi na odlehčenou..

Co byste si přáli k Vánocům vy? :-)

My se opravdu překvapujeme, takže to u nás nefunguje stylem chci si koupit nové boty, přispěj mi na ně…

Snažím se vždycky napovídat, když někam jdeme nebo tak, ale je mi to absolutně k prdu :D

Já bych si ráda naježila Kuchařku ze Svatojánu, knížku Stoletý stařík.., sadu štětců na make-up a nějakou pěknou voňavku :-)… Pominuli zdraví, štěstí.. :-)

Tak jaké jsou vaše přání? :-) a nasáváte vánoční atmosféru? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20767
5.11.15 10:21

Já bych chtěla pěkný dřevěný stojan na malování, jsem zvědavá, jestli to ježíškovi dojde :lol:

EDIT: A každoročně si dáváme každý 7 knih (upřímně nevím, proč sedm) a to víme oba, co toho druhé zajímá a baví.

Příspěvek upraven 05.11.15 v 10:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
5.11.15 10:23

@radkka To byl můj sen, když jsem byla malá, pořád jsem tajně doufala a taky nic :D

EDIT: sedm hnih? :lol:… tak bud to je sedm knih nebo se nabízí i sedm hnid :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
5.11.15 10:24
@svituska píše:
@radkka To byl můj sen, když jsem byla malá, pořád jsem tajně doufala a taky nic :D

My se teď stěhujeme do nového bytu a nechávám tu na něj místečko, takže doufám, že ho to trkne :mrgreen: Je docela všímavý, tak by mohlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
5.11.15 10:25
@svituska píše:
@radkka To byl můj sen, když jsem byla malá, pořád jsem tajně doufala a taky nic :DEDIT: sedm hnih? :lol:… tak bud to je sedm knih nebo se nabízí i sedm hnid :D :D

Už jsem to opravila :mrgreen: Hnidy to doufám nebudou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
5.11.15 10:32

My jsme se přestěhovali do nového a já už léta toužím po toaletním stolku se zrcadlem do ložnice… tak snad si Ježíšek vzpomene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
5.11.15 10:34

Já bych chtěla štěňátko :oops: Ale smůla, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
5.11.15 10:36

Jsem jediná, která každoročně nemá tucha, co si přeje? Ani k vánocům, ani k narozkám, nikdy mě prostě nic nenapadne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
5.11.15 10:36
@Pipet píše:

Pošlu ti naše. Leze mi krkem, blboun :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
5.11.15 10:38

@Pipet i to je můj dávný sen :D… Když jsem psala dopisy ježíškovi, tak jsem mu ho tam i vystřihla z knížky, jakýho bych přesně chtěla :D… Dostala jsem flétnu, asi naznal, že to bude lepší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
5.11.15 10:38

@svituska Já dostanu ledničku… :lol: Zkusím ji naučit panáčkovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
5.11.15 10:40

@Pipet Asi si doma myslí, že na štěkání mají tebe, tak lednička bude jistota :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30971
5.11.15 10:40
@Pipet píše:

Ja take, ale take smula. Dokonce vcera jezisek prisel s hruzou v hlase, zda bych ho opravdu tak moc chtela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
5.11.15 10:41

Dovolenou!!!Nejlépe někde v Tichomoří nebo v Karibiku! A alespoň na 2 týdny. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Když budu hodná, možná mi Ježíšek nadělí prodloužený víkend někde v Čechách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
5.11.15 10:46

Já bych si přála mít konečně pod stromečkem svůj pozitivní těhotenský test :lol: Ale to asi nevyjde :( Takže letos ani nevím. Nějaký šperk by bodnul, například naušnice :lol: nebo žehličku na vlasy, takovou tu dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný