Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Pipet píše:
Já bych chtěla štěňátkoAle smůla, no.
Jo, to já bych chtěla kočičku, ale manžel je alergik, takže nic. Psa máme nelínacího, toho snese, ale já bych prostě chtěla kočičku ![]()
@radkka píše:
Jo, to já bych chtěla kočičku, ale manžel je alergik, takže nic. Psa máme nelínacího, toho snese, ale já bych prostě chtěla kočičku
Tak pořiď taky nelínací
![]()
Ja si prajem, aby sa kupovanie darčekov obmedzilo len na deti
Fakt by to bol pre mňa najväčší darček, lebo z nákupov pre babičky a ostatných som zúfalá už dva mesiace dopredu.
Pokud nevite jak to chlapovi naznacit, tak proste napiste jeziskovi a dejte chlapovi dopis na stul
@Kikuška90 píše:
Tak pořiď taky nelínací![]()
![]()
Ty jsou?
Jestli myslíš toho naháče, tak toho se bojim ![]()
@radkka píše:
Ty jsou?Jestli myslíš toho naháče, tak toho se bojim
Tak to nic
… Jsou trochu děsivý, ale heboučký na dotek ![]()
@Kikuška90 píše:
Tak to nic![]()
… Jsou trochu děsivý, ale heboučký na dotek
Fakt jsou hebké? Já naživo ještě žádnou neviděla, takže jsem neměla příležitost, ale mám pocit, že bych se na to bála šahnout, prostě to není ten roztomiloučký chlupáček ![]()
@svituska my si s chlapem píšem ježíškovi, a přání se splní.. né vždy, né všechno, ale jako jo, 95 % trefí ![]()
@radkka Já jsem si je právě hladila jen na jedné výstavě a hrozně mě to překvapilo, jsou fakt heboučký a přítulný ![]()
Tak my každej rok píšeme ježíškovi… Napíšu tam více variant letos třeba naušnice (poslední 2 roky píšu i přesný typ pač nemáme stejný vkus) a prstýnek abych nevěděla co dostanu. a pak knížku, obal na mobil, lak na nehty, poukázku na masáž, sladkou voňavku, atd. atd. a opravdu pak nevím co dostanu když jsem psala jen jednu variantu třeba jen naušnice byla jsem si jistá, že je dostanu…
takhle nevím co to bude…
miluju totiž vánoce a nemít tam překvapení tak řvu jak želva,… A já letos koupila manželovi 4 dny na lyžích v alpách, ale neví to takže ho stejně nutím napsat dopis aby mu to nebylo divné, že letos vyjímečně už od srpna neotravuju co by tak chtěl… ![]()
@Kikuška90 píše:
@radkka Já jsem si je právě hladila jen na jedné výstavě a hrozně mě to překvapilo, jsou fakt heboučký a přítulný
Nasadila jsi mi brouka do hlavy, ale manžel by mě asi vynesl v zubech i s tím malým satanášem (přijde mi to jako ďábelská kočka
)
@svituska píše:
Je mi jasné, že si říkáte zase další co neví co k vánocům pro osmiletého, ročního, pro chlapa, co koupit příteli…Ne, ne, ne
.. Mám spíš takovou diskuzi na odlehčenou..
Co byste si přáli k Vánocům vy?
…
My se opravdu překvapujeme, takže to u nás nefunguje stylem chci si koupit nové boty, přispěj mi na ně…
Snažím se vždycky napovídat, když někam jdeme nebo tak, ale je mi to absolutně k prdu
Já bych si ráda naježila Kuchařku ze Svatojánu, knížku Stoletý stařík.., sadu štětců na make-up a nějakou pěknou voňavku
Tak jaké jsou vaše přání?… Pominuli zdraví, štěstí..
a nasáváte vánoční atmosféru?
Ja bych chtela koně
ale do bytu asi tezko ![]()
Velké přání je safari někde v Africe - vzhledem k ceně opravdu zatím nemožné.
A malé přání krásný parfém, masáž, prádlo, večeře v luxusní restauraci, kuchařka. To tak nějak udělá radost pokaždé.
@Kikuška90 píše:
Tak to nic![]()
… Jsou trochu děsivý, ale heboučký na dotek
Podle mě to vypadá jako penis. Na žádné takové zvíře jsem tedy nesahala ![]()
@radkka píše:Nasadila jsi mi brouka do hlavy, ale manžel by mě asi vynesl v zubech i s tím malým satanášem (přijde mi to jako ďábelská kočka
)
Taky se Ti vybaví, jak si TO donesla Rachel v Přátelích? ![]()