Co k Vánocům? Opačně :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
5.11.15 10:46
@Pipet píše:
Já bych chtěla štěňátko :oops: Ale smůla, no.

Jo, to já bych chtěla kočičku, ale manžel je alergik, takže nic. Psa máme nelínacího, toho snese, ale já bych prostě chtěla kočičku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
5.11.15 10:47
@radkka píše:
Jo, to já bych chtěla kočičku, ale manžel je alergik, takže nic. Psa máme nelínacího, toho snese, ale já bych prostě chtěla kočičku :mrgreen:

Tak pořiď taky nelínací :pankac: :pankac: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
5.11.15 10:47

Ja si prajem, aby sa kupovanie darčekov obmedzilo len na deti :lol: Fakt by to bol pre mňa najväčší darček, lebo z nákupov pre babičky a ostatných som zúfalá už dva mesiace dopredu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
5.11.15 10:49

Pokud nevite jak to chlapovi naznacit, tak proste napiste jeziskovi a dejte chlapovi dopis na stul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
5.11.15 10:51
@Kikuška90 píše:
Tak pořiď taky nelínací :pankac: :pankac: :)

Ty jsou? 8o Jestli myslíš toho naháče, tak toho se bojim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
5.11.15 10:55
@radkka píše:
Ty jsou? 8o Jestli myslíš toho naháče, tak toho se bojim :mrgreen:

Tak to nic :oops: :mrgreen:… Jsou trochu děsivý, ale heboučký na dotek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
5.11.15 10:58
@Kikuška90 píše:
Tak to nic :oops: :mrgreen:… Jsou trochu děsivý, ale heboučký na dotek :)

Fakt jsou hebké? Já naživo ještě žádnou neviděla, takže jsem neměla příležitost, ale mám pocit, že bych se na to bála šahnout, prostě to není ten roztomiloučký chlupáček :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.11.15 11:01

@svituska my si s chlapem píšem ježíškovi, a přání se splní.. né vždy, né všechno, ale jako jo, 95 % trefí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
5.11.15 11:03

@radkka Já jsem si je právě hladila jen na jedné výstavě a hrozně mě to překvapilo, jsou fakt heboučký a přítulný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
5.11.15 11:03

Tak my každej rok píšeme ježíškovi… Napíšu tam více variant letos třeba naušnice (poslední 2 roky píšu i přesný typ pač nemáme stejný vkus) a prstýnek abych nevěděla co dostanu. a pak knížku, obal na mobil, lak na nehty, poukázku na masáž, sladkou voňavku, atd. atd. a opravdu pak nevím co dostanu když jsem psala jen jednu variantu třeba jen naušnice byla jsem si jistá, že je dostanu… :) takhle nevím co to bude… :) miluju totiž vánoce a nemít tam překvapení tak řvu jak želva,… A já letos koupila manželovi 4 dny na lyžích v alpách, ale neví to takže ho stejně nutím napsat dopis aby mu to nebylo divné, že letos vyjímečně už od srpna neotravuju co by tak chtěl… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
5.11.15 11:05
@Kikuška90 píše:
@radkka Já jsem si je právě hladila jen na jedné výstavě a hrozně mě to překvapilo, jsou fakt heboučký a přítulný :)

:think: Nasadila jsi mi brouka do hlavy, ale manžel by mě asi vynesl v zubech i s tím malým satanášem (přijde mi to jako ďábelská kočka :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
5.11.15 11:06
@svituska píše:
Je mi jasné, že si říkáte zase další co neví co k vánocům pro osmiletého, ročního, pro chlapa, co koupit příteli…

Ne, ne, ne :).. Mám spíš takovou diskuzi na odlehčenou..

Co byste si přáli k Vánocům vy? :-)

My se opravdu překvapujeme, takže to u nás nefunguje stylem chci si koupit nové boty, přispěj mi na ně…

Snažím se vždycky napovídat, když někam jdeme nebo tak, ale je mi to absolutně k prdu :D

Já bych si ráda naježila Kuchařku ze Svatojánu, knížku Stoletý stařík.., sadu štětců na make-up a nějakou pěknou voňavku :-)… Pominuli zdraví, štěstí.. :-)

Tak jaké jsou vaše přání? :-) a nasáváte vánoční atmosféru? :-)

Ja bych chtela koně :D ale do bytu asi tezko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
5.11.15 11:08

Velké přání je safari někde v Africe - vzhledem k ceně opravdu zatím nemožné.

A malé přání krásný parfém, masáž, prádlo, večeře v luxusní restauraci, kuchařka. To tak nějak udělá radost pokaždé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
5.11.15 11:10
@Kikuška90 píše:
Tak to nic :oops: :mrgreen:… Jsou trochu děsivý, ale heboučký na dotek :)

Podle mě to vypadá jako penis. Na žádné takové zvíře jsem tedy nesahala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
5.11.15 11:11
@radkka píše: :think: Nasadila jsi mi brouka do hlavy, ale manžel by mě asi vynesl v zubech i s tím malým satanášem (přijde mi to jako ďábelská kočka :mrgreen: )

Taky se Ti vybaví, jak si TO donesla Rachel v Přátelích? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný