Co koupit kamarádce k 33 rokům?

30.10.19 18:44

Co koupit kamarádce k 33 rokům

Ahojky holky, jdu se s vámi poradit, protože jsem trošku zoufalá a tápu. Mám kamarádku už léta letouci. Za pár týdnů slaví své 33 narozeniny. A já nevím co jí koupit. Chci něco praktického, ale i zábavného, čili se nebráním dvěma věcem… Ale. S ní je to poněkud těžké. Koníčky prakticky nula. Jen cestování, buď sama nebo s dítkem (4roky),případně zábava a pití

Děkuji za nápady, rady a zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
30.10.19 19:26
@DanielaMakova píše:
Ahojky holky, jdu se s vámi poradit, protože jsem trošku zoufalá a tápu. Mám kamarádku už léta letouci. Za pár týdnů slaví své 33 narozeniny. A já nevím co jí koupit. Chci něco praktického, ale i zábavného, čili se nebráním dvěma věcem… Ale. S ní je to poněkud těžké. Koníčky prakticky nula. Jen cestování, buď sama nebo s dítkem (4roky),případně zábava a pitíDěkuji za nápady, rady a zkušenosti

Kurz vaření jiné kuchyně? Ale nemám tušení, kolik to stojí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wei
77
30.10.19 19:30

Nevím, kolik do toho chceš vrazit, ale co nějaký společný víkendový relaxační pobyt? Užijete di dámskou jízdu a odpočinete si ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.19 19:39

@wei To opravdu ne. Cena spíš rozumná. A navíc spíš bych to pojala pro ní samotnou, případně pro ní a její nový objev :mrgreen:

Nějaký hmotný dárek, tak to 1000 Kč. Za ně bylo dost výdajů a ještě bude - oprava auta :zed:

Z dovolené jsem ji přivezla nějaké dary. Tak že toto bude k narozkám bohužel chudší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wei
77
30.10.19 19:54

@DanielaMakova co teda koupit voucher na večeři? Buď vezme se sebou Tebe, nebo nový objev :D A nebo mě napadá jedlá kytice. Minulý rok jsem kupovala ovocnou a vypadala nádherně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wei
77
30.10.19 19:57

@DanielaMakova na tu kytku mrkni na frutiko.cz a vejdeš se v pohodě do tisícovky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
1.11.19 11:02
@DanielaMakova píše:
Ahojky holky, jdu se s vámi poradit, protože jsem trošku zoufalá a tápu. Mám kamarádku už léta letouci. Za pár týdnů slaví své 33 narozeniny. A já nevím co jí koupit. Chci něco praktického, ale i zábavného, čili se nebráním dvěma věcem… Ale. S ní je to poněkud těžké. Koníčky prakticky nula. Jen cestování, buď sama nebo s dítkem (4roky),případně zábava a pitíDěkuji za nápady, rady a zkušenosti

Doporucuji lahev tanqueray a robertek ;) zabavy bude az az :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
1.11.19 11:11
@DanielaMakova píše:

Ty jo 1000 :think: tak třeba něco na cesty typu powerbanka, krokomer (fit naramek),vychytaný kufr /batoh, stolní hru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
1.11.19 11:15

Tohle třeba dvě stovky v oblibene barvě https://www.rajvyrobku.cz/…-ks-d119.htm?…, dobré víno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný