Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti s délkou dovolené v Dubaji. Na kolik dní máme jet? Jedu bez dětí. Mám to jako dárek k 40. narozeninám ![]()
@Tejrfjfk no asi podle toho, na kolik dní ti vystačí ten darovaný obnos ![]()
@stinga Asi jsme se špatně pochopili, mám to jako dárek pro někoho😄 Tak bych potřebovala poradit na jak dlouho se tam optimálně jezdí
Byli jsme na tři noci a to je málo.. minimálně 5 nocí bych dala, když bych neřešila rozpočet.
![]()
Tak asi zalezi na kazdem, ne? Stejne jako kazda jina destinace.
@Tejrfjfk no tak to jsem opravdu špatně pochopila
myslela jsem, že jedeš ty
To záleží na tom, jestli si chceš jen prohlédnout město, chodit po nákupních centrech nebo strávit čas i u moře… Doporučuji si udělat na 1 den výlet do Abu Dhabi a projít si mešitu šejka Zayeda.
Zalezi jestli valecka to staci tech 8 dnu, pokud valecka + nakupy nejaky maly vylet do mesta tak 11 dnu, pokud valecka, nakupy, vylety do pouste, za mistnimi tak klidne tech 15, ono jen projit ten nakupak je na dva dny
Kamarádka je tam teď na 5 noci a říká ze na válecku u more ji to úplně staci. V jejím případě to vůbec není o penězích, mohla by tam klidne byt i měsíc nebo dva, ale proste ji to stačí. Tak asi to ma každý jinak.
@veria jo taky se obcas s manzelem uz po peti dnech kopem do zadele, a to nam rikaji spoluhiste ze nestihli projit si ani resort, to my mame v maliku prvni den
ale treba exotiku berem min tech 11-13 dnu
@Tejrfjfk na jak dlouho se tam oprimalne jezdi? Optimalne k cemu nebo na co? Ja tam byla 18 hodin a stacilo mi to, priste uz si ty fronty pri vystupu z letiste radeji odpustim a pojedu dal.
@Peggy54 píše:
@veria jo taky se obcas s manzelem uz po peti dnech kopem do zadele, a to nam rikaji spoluhiste ze nestihli projit si ani resort, to my mame v maliku prvni denale treba exotiku berem min tech 11-13 dnu
Jasný, když letite déle tak se to na kratší dobu moc nevyplatí, ale do Dubaje je to 6 hodin, to není celkem nic, zejo.
Já bych třeba takto jen na valeni nejela ani na těch 5 dnů, 5 dnů byt zavřena v nakym resortu, to je strašná nuda pro mne. Takže já radši na déle ale někam kde se daji podnikat nějaké akce.
@veria jj to pokud chce jen vypnout tak tech 5 dni je ideal kdekoliv do ty doletovy vzdalenosti cca 8h.
My litame i treba na 20 dnu na pozanavacky, rekord je 26 v amazonii a pak se hodit no normalu byla docela vyzva ![]()