Kde koupit svatební šaty

37132
29.10.19 18:23

Kde koupit svatební šaty

Zdravím,
chci se zeptat těch, co třeba nedávno kupovali svatební šaty, nemáte tip na obchod kam zajít? Nejlepe Plzeň nebo Praha. Nechci půjčovnu, chtěla bych šaty rovnou koupit, ale nemám moc přehled kam se pro šaty chodí :lol: za všechny tipy moc děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
29.10.19 18:26

A kolik za ně chceš zaplatit? To je vcelku dost podstatná otázka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
29.10.19 18:28

Ano kolik a jaké. Já chtěla jednoduché, levné. A objednala jsem přes bonprix. A byly užasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7956
29.10.19 18:30

Tak taky záleží co za šaty chceš. Já neměla klasické svatební, ale společenské v bílé barvě. Měli jsme malou svatbu a chtěla jsem šaty, které použiji i na jinou společenskou akci. Kupovala jsem v obchodě EL, bývají v některých nákupních centrech (v Praze je ve Štěrboholech a na Budějovické a asi i jinde). Je to prodejna dámských společenských šatů, za celkem rozumné ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16219
29.10.19 18:35

Když už chceš investovat do koupě šatů, šla bych ke švadleně s dobrými referencemi a nechala si je ušít. Mně hrozně vadily na šatech v půjčovnách umělé materiály, takže jsem koupila opravdu luxusní neskutečně příjemnou látku a šaty si nechala ušít (akorát švadlena mimo tvůj rádius), měly všitý korzet, který mi přesně seděl (žádné zkoušené mi přes prsa neseděly tak, jako ty ušité na míru).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
29.10.19 18:39

Cena nerozhoduje, nepotřebuju něco za sta tisíce, ale zároveň nechci žádné obyč za pár stovek. Vyloženě svatební, budu si pak kupovat ještě takové jednodušší společenské na večer/noc na převlečení, ale na obřad a začátek hostiny to chce něco honosnejsiho.
 Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
29.10.19 18:47

Kupovala jsem na bereme se.cz. Sice použité, ale byly jako nové. Za pár tisíc a myslím, že jsem byla nádherná nevěsta :) Je tam obrovský výběr, myslím, že v nabídce jsou i nové. Každopádně je to lepší než půjčovna. A pak jsem je zas prodala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
29.10.19 18:51

@Romilda taky jsem kupovala na beremese a jsou fakt nádherné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
29.10.19 18:56

Ja mela pujcene z Adiny a co vim tak tam saty i prodavaji. :kytka: Taky jsem videla reklamu na svatebni saty z H&M a nevypadaly vubec spatne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
29.10.19 19:04

Já bych potřebovala spíš kamenný obchod, kam přijdu a třeba si několikatery zkusím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
29.10.19 19:17
@Kriss Tina píše:
Cena nerozhoduje, nepotřebuju něco za sta tisíce, ale zároveň nechci žádné obyč za pár stovek. Vyloženě svatební, budu si pak kupovat ještě takové jednodušší společenské na večer/noc na převlečení, ale na obřad a začátek hostiny to chce něco honosnejsiho.
Diky

Najdi si švadlenu a nech si je ušít. S větším množstvím lepšího materiálu se bdueš pohybovat v nižších desítkách tisíc. Projdi fler najdi tam různé švadleny co umí ušít složitější střih a pracovat s lepšími materiály - tedy nevěstě šaty sedí, nikde se nic nekrčí a podobně. Neotřebuješ u nich najít šaty které ti rovnou prodají - pokud umí šít, tak se pak společně dohodnete na tom, co bys chtěla.

Jinak i kdybys kupovala přes bazar (bereme.se), tak je potřebuješ nechat u švadleny upravit na míru.

Stejně tak ale půjčovny nabízí možnost si u nich šaty koupit, netřeba si je půjčovat a zároveň je upravují tak aby seděly a především si tam máš možnost spoustu šatů vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
29.10.19 19:19

Já jsem Teda na Facebooku ve skupině " Svatební bazarek… Pssst ". A musím říct že tam holky prodávají nádherné šaty :) :) :) kdyztak koukni i tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1462
29.10.19 19:39

Vyzkousela jsem je ve lepsim svatebnim salonu, kde pujcuji a prip. i prodavali, zeptala jsem se na cenu pripadne koupe, byla sile a… no a podle vyrobce jsem dohledala na netu a koupila levneji ze zahranici tam:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
29.10.19 20:11

Značka Mia Belle má v Praze salon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
6.3.20 17:37

Svatební šaty

Ahoj všem. Chtěla bych poradit, jestli nemáte některá z vás tip kde koupit nebo půjčit svatební šaty na mladoboleslavsku? Prosím vaše tipy a zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný