Co koupit na Vánoce 8měsíčnímu mimi

4999
25.10.12 12:09

Co koupit na Vánoce 8m

Ahoj maminky pomalu nakupujeme dárky na Vánoce a vůůbec nevíme co malé koupit. Poradíte, nějaká inspirace?? Taky by mě zajímalo jak jste to měli Vy zkušené maminky -jakej byl štedrej večer, pochybuji a že v klidu navečeříme apod.. máte nějaké triky?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Díky moc za veškerý nápady a rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
byron
25.10.12 12:11

My se navečeřeli v klidu… děti jsem dala k nám do lehátka…
Dárky? Pouze symbolicky, nic z toho nemají. Leda že opradvu nemáte hračky, tak bych koupila toho víc, jinak ne

• Citovat
  • Upravit
4999
25.10.12 12:13

Hraček máme požehnaně a jelikož malá už si stoupá tak předpokládám, že na Vánoce už bude skoro chodit… a když to vidím ted jak nevydrží v židličce tak jsem zvědavá na vánoce :D No taky si myslím, že s toho nebude mít rozum..ale manžel je blázen do nakupovaní a nechce si to nechat vymluvit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
25.10.12 12:15

@terykt tak bych nakoupila knížky- leporela třeba, kostky- otvory atd

• Citovat
  • Upravit
4999
25.10.12 12:17

Knížek už máme hodně ale ty otvory apod ty by byli fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
25.10.12 12:18

Náš malej měl loni na Vánoce půl roku a jako upřímně - bylo to ještě o ničem. Jediné co, ho zajímalo, byl balící papír a to jen tak zlehka. Na dárky se podíval, protože jsme je před něj šupli, ale to bylo všechno. Nejevil o ně sebemenší zájem. Na Štědrý den byl nervózní, za celý den odmítal spát a pak večer v sedm lehl a bylo to. :mrgreen: Vyfotili jsme se rychle u stromečku a dítě šlo do postele. :mrgreen: A my si užívali večer ve dvou jako zamlada. :mrgreen:

Určitě bych nekupovala hory dárků, takové malé dítě z toho opravdu absolutně vůbec nic nemá. Dala bych jen něco málo, spíš symbolicky, aby pod stromečkem dítko něco mělo, ale dál bych to neřešila. Malej dostal spoustu dárků a absolutně zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21783
25.10.12 12:19

S klidem u jídla záleží na temperamentu dítěte. některé v lehátku vydrží, jiné ne… nám už děti sedí obě u stolu (6 a 2 roky), ale klidné to taky určitě nebude :mrgreen:
pokud jde o hračky, tak bych koupila třeba interaktivní chodítko, odrážedlo, nějaké vkládací kostky, hračky se zvuky, usínáčka s písničkou, dřevěné kostky, jednoduché velké puzzle (jsou už pro děti od roku). viktor dostal skoro v roce interaktivní hrací stolek. je toho tuny. jen se projít po hračkářství :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
25.10.12 12:19

Tohle kup :palec: http://www.zbozi.cz/…cemi-zabavy/ Moji mali sourozenci ji maji a radi s tim cely den…koupili to, kdyz braskovi bylo 10 mesicu a smolil se po tom porad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
25.10.12 12:23

@Manhattan to je super to mě padlo do oka :-)

@nozu no chodítko jsme na vánoce chtěli (malá bude mít v prosinci 8m),jelikož aler už se staví tak jsme ho koupily už ted… tím pádem mě jeden dárek vypadl co jsem chtěla :D

a s tou večeří to bude zajímavé malá chvilku neposedí :D ale máte pravdu je zbytečné něco asi kupovat..já vubec nevím jak probíhají Vánoce s takhle malým dítětem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
25.10.12 12:23

Minulí rok jsme malé kupovali plyšové kostky, šustivou knížečku, dvoje vhazovací tvary, pár plyšáků, ale to byla spíš radost pro mě…mnohem více ji zajímal balicí papír, stromek..a tak vůbec koukala kolem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
25.10.12 12:25

Jooo na ten balící papír se těším :D :d až bude všude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
25.10.12 12:52

Přesně, jak to tu píše už několik mamin - balící papír je prostě terno!! první rok dostal symbolicky leporelo - no, taky co sedmiměsíčnímu děcku, rozbalil druhý den, neb vytuhnul.

další rok byl odvázanej z rozbalování dárků - dostal zase knížky, auto - rozbalil, zhodnotil „hm, votrava“ a vrhl se na ostatní dárky, které jej po rozškubání obalů přestaly zajímat.

tenhle rok mu tam šoupnu prázdný krabice obalené v papíru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
25.10.12 13:10

Naše malá bude mít na Ježíška čerstve 9 měsíců, takže to ještě tolik nehrotím. Dostane náušnice a pak mám vybrané tohle: http://interaktivni-hracky.heureka.cz/…ci-stolecek/ to bude asi stačit, nechci to přehánět, protože v březnu bude mít rok, takže se vyřádím i potom. A jak píšou ostatní, balící papír bude stejně nejlepší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10007
25.10.12 13:16
@jruz píše:
Přesně, jak to tu píše už několik mamin - balící papír je prostě terno!! první rok dostal symbolicky leporelo - no, taky co sedmiměsíčnímu děcku, rozbalil druhý den, neb vytuhnul.

další rok byl odvázanej z rozbalování dárků - dostal zase knížky, auto - rozbalil, zhodnotil „hm, votrava“ a vrhl se na ostatní dárky, které jej po rozškubání obalů přestaly zajímat.

tenhle rok mu tam šoupnu prázdný krabice obalené v papíru :mrgreen:

Hezky napsáno :palec: Měli jsme to podobně. V podstatě až ve třech letech to kluky začlo zajímat. Já bych se s tím na místě zakladatelky (a dalších zakladatelek stejných diskusí ;) ) netrápila. Manžel chce nakupovat, tak ať si něco vymyslí, malé to bude šumák :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
25.10.12 13:20

Koukni třeba sem…máš tam řazení podle věku ;) a můžeš se inspirovat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný