Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No tak tahle diskuze mne zajíma, ja bych se v ničem nevdávala jen v bílych šatech ale mrknu na príspevky
![]()
Jasně, že je to možné
Znám jednu paní, co se vdávala ve sportovním. Ale podrobnosti ne, je odtud z emimina a připadala bych si blbě, že píšu o ní, bez ní ![]()
@ZdeMac píše:
Já myslím, že si můžeš obléct cokoliv…
opravdu jo? ![]()
Oblečení můžete být jakkoli, nikde není napsaný, že musíš mít bílé šaty.. ![]()
Ahoj, tak já jo
Brali jsme se teda normálně na úřadě, jen se svědkama, a byla to taková pohodička, neměla jsem teda rifle, měla jsem šedý kalhoty a bílou košili, ale i tak jsem se zřejmě dost vymykala ![]()
To víš, že to jde. Já se taky nevdávala v bilých šatech a pokud by to bylo nutné a jediná možnost, tak to bych se radši nevdávala vůbec. Nejsem typ na princeznu ![]()
Ahoj, tak já jo
Brali jsme se teda normálně na úřadě, jen se svědkama, a byla to taková pohodička, neměla jsem teda rifle, měla jsem šedý kalhoty a bílou košili, ale i tak jsem se zřejmě dost vymykala ![]()
@marmelada78 píše:
Ahoj, tak já joBrali jsme se teda normálně na úřadě, jen se svědkama, a byla to taková pohodička, neměla jsem teda rifle, měla jsem šedý kalhoty a bílou košili, ale i tak jsem se zřejmě dost vymykala
právě myslím na něco podobného ![]()
@Hana89 píše:
opravdu jo?
já myslím, že ano. Nikde není předepsaný oblečení. Takže je to opravdu na těch svatebčanech, co si oblečou. Horší by asi bylo, kdyby tam nakráčeli ve spodním prádle nebo jen tak.. ![]()
Myslíš obřad? Určitě to jde, nikde to není předepsaný. MY měli teda klasiku, ale hostina byla takhle. Žádný oficiality
Ale šaty jsem holt chtěla
![]()
@avm3 píše:
Myslíš obřad? Určitě to jde, nikde to není předepsaný. MY měli teda klasiku, ale hostina byla takhle. Žádný oficialityAle šaty jsem holt chtěla
![]()
svatbu chceme na jaře, ale již nejsme nejmladší, bílé šaty se na mě již nehodí a navíc mám i jedno manželství již za sebou. proto jsme přemýšleli, že se vezmeme možná i tajně a pak udělali rodinou oslavu s grilovačkou pro uzký rodinný kruh. proto nechceme nic honosného. ![]()
Jo my to měli se svědkama-já teda sukně+svetr, manžel khaki kalhoty (něco jako džíny-myslím materiál) a polokošili. kamarádka co mi šla za svědka měla džíny a triko. a korunou byla muzika-morituri te salutant ![]()
Ahoj ženy, chtěla bych se zeptat zda jste některá měla svatbu v riflích či v jiném oblečení než slavnostním oblečení. Je to možné v Čechách? díky za odpovědi