Svatba v riflích

Anonymní
24.10.12 19:47

svatba v riflích

Ahoj ženy, chtěla bych se zeptat zda jste některá měla svatbu v riflích či v jiném oblečení než slavnostním oblečení. Je to možné v Čechách? díky za odpovědi :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
252
24.10.12 19:54

Já myslím, že si můžeš obléct cokoliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698

:think: No tak tahle diskuze mne zajíma, ja bych se v ničem nevdávala jen v bílych šatech ale mrknu na príspevky :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223

Jasně, že je to možné :palec: Znám jednu paní, co se vdávala ve sportovním. Ale podrobnosti ne, je odtud z emimina a připadala bych si blbě, že píšu o ní, bez ní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
24.10.12 19:55
@ZdeMac píše:
Já myslím, že si můžeš obléct cokoliv…

opravdu jo? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743

Oblečení můžete být jakkoli, nikde není napsaný, že musíš mít bílé šaty.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black

A nemusí být společenský? :think:

• Citovat
  • Upravit
3157
24.10.12 19:56

Ahoj, tak já jo :-) Brali jsme se teda normálně na úřadě, jen se svědkama, a byla to taková pohodička, neměla jsem teda rifle, měla jsem šedý kalhoty a bílou košili, ale i tak jsem se zřejmě dost vymykala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

To víš, že to jde. Já se taky nevdávala v bilých šatech a pokud by to bylo nutné a jediná možnost, tak to bych se radši nevdávala vůbec. Nejsem typ na princeznu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3157

Ahoj, tak já jo :-) Brali jsme se teda normálně na úřadě, jen se svědkama, a byla to taková pohodička, neměla jsem teda rifle, měla jsem šedý kalhoty a bílou košili, ale i tak jsem se zřejmě dost vymykala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
24.10.12 19:58
@marmelada78 píše:
Ahoj, tak já jo :-) Brali jsme se teda normálně na úřadě, jen se svědkama, a byla to taková pohodička, neměla jsem teda rifle, měla jsem šedý kalhoty a bílou košili, ale i tak jsem se zřejmě dost vymykala :-)

právě myslím na něco podobného :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
24.10.12 20:01
@Hana89 píše:
opravdu jo? 8o

já myslím, že ano. Nikde není předepsaný oblečení. Takže je to opravdu na těch svatebčanech, co si oblečou. Horší by asi bylo, kdyby tam nakráčeli ve spodním prádle nebo jen tak.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
24.10.12 20:03

Myslíš obřad? Určitě to jde, nikde to není předepsaný. MY měli teda klasiku, ale hostina byla takhle. Žádný oficiality :) Ale šaty jsem holt chtěla :oops: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.12 20:07
@avm3 píše:
Myslíš obřad? Určitě to jde, nikde to není předepsaný. MY měli teda klasiku, ale hostina byla takhle. Žádný oficiality :) Ale šaty jsem holt chtěla :oops: :mavam:

svatbu chceme na jaře, ale již nejsme nejmladší, bílé šaty se na mě již nehodí a navíc mám i jedno manželství již za sebou. proto jsme přemýšleli, že se vezmeme možná i tajně a pak udělali rodinou oslavu s grilovačkou pro uzký rodinný kruh. proto nechceme nic honosného. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2230
24.10.12 20:08

Jo my to měli se svědkama-já teda sukně+svetr, manžel khaki kalhoty (něco jako džíny-myslím materiál) a polokošili. kamarádka co mi šla za svědka měla džíny a triko. a korunou byla muzika-morituri te salutant :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný