Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, zdravím všechny co se rádi přidají do této diskuze a doufám že si na vzájem poradíme a vypomůžeme
…já mám doma 3 rarachy…malému jsou 2roky a dvojčatům 3,5roku
…nějaké dárky mám už koupené, ale stále toho není dost…co přinese Ježíšek Vašim prckům?
Malá je sice o chlup mladší, ale vůbec nevíme, chtěla jsem nějakou kuchynku, nebo jiný spotřebič co vydává zvuk
sedací vak, ale to spíše až k narozeninám…plyšáků, kostek máme už plnou ohradu a leží ladem…
Malému budou začátkem prosince 3 roky a pod stromeček dostane:Vláčkodráku z Ikea, lyže, nějaké Duplo, nějaké auta a motorky(protože to ho baví nejvíc),hru Pojďme si hrát(něco jako Člověče nezlob se),plyšového mluvícího Františka, nějakou knížku(Výběr u večerníčků),kuželky v pohybu, kopačák a plastelínu Play Doh..
Tak našemu prckovi budou na vánoce 3 roky a zatím mám koupeno několik puzzle, knížky, hru hladové žabky z pompa, a magnetickou tabuli s různýma tvarama ze kterých se dají skládat různé obrázky. On si teda nejvíc přeje kuchyňku s nádobím a spotřebičema tak mu to asi ještě koupíme. Sice je to kluk a už půl roku pro něj máme koupenou vláčkodráhu ale to jen jak vidí na obrázku tak to křičí že se mu to nelíbí tak tu asi necháme bráchovi co je v břiše a dostane to za pár let. A on holt dostane kuchyňku pro holky
.hlavně že bude šťastnej. A ještě jsem přemejšlela o takovejch těch prvních plastovejch lyžičkách aby se na to naučil jen stát.
No co kupim ja este neviem, ale babka nam kupi toto - vola sa to Pingocar a pride mi to ako super napad…dokonca to ma nosnost do 100kg a tak sa aj ja mozem povozit ![]()
http://www.pingocar.sk/
@Monika123 píše:
No co kupim ja este neviem, ale babka nam kupi toto - vola sa to Pingocar a pride mi to ako super napad…dokonca to ma nosnost do 100kg a tak sa aj ja mozem povozit
http://www.pingocar.sk/
Jen aby se k tomu dítě dostalo
jinak super dárek.
@fidela píše:
Tak našemu prckovi budou na vánoce 3 roky a zatím mám koupeno několik puzzle, knížky, hru hladové žabky z pompa, a magnetickou tabuli s různýma tvarama ze kterých se dají skládat různé obrázky. On si teda nejvíc přeje kuchyňku s nádobím a spotřebičema tak mu to asi ještě koupíme. Sice je to kluk a už půl roku pro něj máme koupenou vláčkodráhu ale to jen jak vidí na obrázku tak to křičí že se mu to nelíbí tak tu asi necháme bráchovi co je v břiše a dostane to za pár let. A on holt dostane kuchyňku pro holky.hlavně že bude šťastnej. A ještě jsem přemejšlela o takovejch těch prvních plastovejch lyžičkách aby se na to naučil jen stát.
Já na tom nic nevidím..Kdyby chtěl náš malý kuchyňku, tak ji dostane..Lepší než mu kupovat hračky se kterýma si nebude hrát a bude se na ně někde prášit..
Ahoj holky. Tak malá má 3,5 roku a na Vánoce mám už něco nakoupeno. Zatím plyšáčky čtyřlístek (Fifinka, Bobík, Pinďa a Myšpulín), ZUZU křečka s dráhou a omalovánky a knížku. No a chtěla jsem jako takovej hlavní dárek skluzavku na zahradu, ale to musim ještě probrat s manželem. Jestli to není blbý jí teď koupit v zimě no. Ale malá by si jí moc přála. Uvidíme. ![]()
Tak k nám Ježíšek chodí, začátkem prosince mu píšeme přáníčko a dáváme ho za okno ![]()
moc dárečků nekupujeme, každému tak 5-6 dárků. Dcerka má ještě den před Štědrým dnem narozeniny, takže se musí koupit i něco navíc. Dostanou každý pohádkovou knížku, nějakou hru, každý 2 puzzle (kluk dřevěné, holka už klasické), pro dcerku mám ještě korálky na navlíkání, to jí baví, bude si dělat náramky a korále na krk, pak Bárbíny, poníky, mozaiku, pro kluka auta a tramvaj na setrvačník, kuličkovou plastelínu PlayFoam, každý dostane koloběžku. Dcerce jsem chtěla koupit i brusle na led, ale má malou nožku a její číslo jsem nikde zatím nesehnala. Takže to asi necháme až na příští rok ![]()
Jo a na Lego jsem málem zapomněla ![]()
Příspěvek upraven 24.10.12 v 12:09
Ahoj, tak mi naší dvouleté aničce necháváme dělat kuchyňku od truhláře, (na míru
). samozřejmě k tomu bude mít nějaké nádobí, suroviny atd. a pak jí necháváme dělat celý nový pokoj, protože s námi zatím spí v ložnici, takže se osamostatní. a bude taky určitě nějaká knížka, normální i magnetická, něco do vany a nějakou hru na ven. tohle mám zatím rozmyšlené, ale určitě ještě něco přibude.
Tak naše slečna dostane jako hlavní dárek kočárek a panenku. Dál pak chci dřevěné puzzle, boby a chodící štěňátko. Pak od babiček žehličku a prkno a ještě pár drobností jako nějaká naučná hra ale ještě nevím jaká. A kluk chce hlavně lego. Má vybrané tři tak nevím jaké. Asi si je taky podělíme s babičkama a auto zn. Bruder. Už jich pár má tak chce další. A pak také ještě nějaké maličkosti.
@Traccy My jsme se letos rozhodli, že hračky necháme na babičkách a dědečcích a my koupíme prckovi (na Vánoce bude mít 2,5 roků) postel. Už jsem si i vyhlídla na aukru takovou hezkou. Hraček má plno, takže něco praktického. Samozřejmě nějaké lego a pár blbinek taky, ale tohle jako hlavní dárek ![]()
@Iji není.Naše malá ji dostala loni k vánocům a než jsme ji dali ven, klouzala se doma.