Svatba v riflích

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10639
24.10.12 20:09

Kamosky manzel mel na sobe i krivaka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
24.10.12 20:10
@Anonymní píše:
svatbu chceme na jaře, ale již nejsme nejmladší, bílé šaty se na mě již nehodí a navíc mám i jedno manželství již za sebou. proto jsme přemýšleli, že se vezmeme možná i tajně a pak udělali rodinou oslavu s grilovačkou pro uzký rodinný kruh. proto nechceme nic honosného. :nevim:

Já to beru, my měli obřad - my, rodiče svědci, babičky a kdo chtěl se mohl prijít podívat. Oslava byla taková klasická chlastačka :) Chápu, tak šaty můžou mít jakokouliv barvu a můžou být klidně koupeny u vitnamců ;) Rifle se mi zdají škoda, ale jako recese… ale v riflích tě na úřad podle mě pustí - když budou čisté a ne příliš děravé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
24.10.12 20:13

A je to vůbec důležitý? Nejsou šaty jen sen, který si plníme? Radši v klidu a v kombinéze, než nervit, že by to mělo být jinak, protože to tak má většina, ne? Nehledě na to, že bílé šaty jsou symbolem panenské čistoty :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
24.10.12 20:14

Byla jsem na svatbě asi před 2 měsícema - džíny byly povinný, bylo to na úřadě. (Nevěsta teda měla ty džíny bílé)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.12 20:16

V rodině jsme měli motorkářskou svatbu - ženich v kůži, nevěsta bílé kalhoty, tuniku a koženou vestičku:-)
Nikdo nic neříkal. :P

• Citovat
  • Upravit
7332
24.10.12 20:23

U nás taky bude svatba v džínách :-) 1.12.2012

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
24.10.12 20:26

Jestli jde jen o to, že nechceš honosnou svatbu, tak si obleč cokoli nehonosného (tedy ne drahého) něco co máš v šatníku, a třeba se ti gto hodně líbí.
Pokud ti přímo jde o to, abys nebyla společensky oblečená, tak ti taky těžko někdo na úřadě něco řekne :)
Nahá či ve spodním prádle bych to neriskovala, na to je zákon - týká se oblékání na veřejnosti ;), to by tě mohli sebrat policisti :)

@spiky01 spiky si jistá, že víš, co se tím výrokem myslelo ( v té písni)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
24.10.12 20:27

Mamka se podruhé vdávala ve smetanovém kostýmku. Svatba byla v pátek, jenom snoubenci, svědci, já a ségra. Večer byla grilovačka pro známé a rodinu. Myslím, že nikde není předepsané v čem přesně tam musíš přijít. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
24.10.12 20:29
@harpyje píše:
@spiky01 spiky si jistá, že víš, co se tím výrokem myslelo ( v té písni)?

Tak rozhodně „ti, co jdou na smrt, tě zdraví“ je poměrně zajímavý svatební text, ale znám i drsnější „Už nejsem tvá“ a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.12 20:31
@spiky01 píše:
Jo my to měli se svědkama-já teda sukně+svetr, manžel khaki kalhoty (něco jako džíny-myslím materiál) a polokošili. kamarádka co mi šla za svědka měla džíny a triko. a korunou byla muzika-morituri te salutant :mrgreen:

to je mi sympatický, tak nějak bych si to představovala ;)

• Citovat
  • Upravit
7346
24.10.12 20:34
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
@MartinaVALL píše:
A je to vůbec důležitý? Nejsou šaty jen sen, který si plníme? Radši v klidu a v kombinéze, než nervit, že by to mělo být jinak, protože to tak má většina, ne? Nehledě na to, že bílé šaty jsou symbolem panenské čistoty :think: :think: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
24.10.12 20:39
@Anonymní píše:
svatbu chceme na jaře, ale již nejsme nejmladší, bílé šaty se na mě již nehodí a navíc mám i jedno manželství již za sebou. proto jsme přemýšleli, že se vezmeme možná i tajně a pak udělali rodinou oslavu s grilovačkou pro uzký rodinný kruh. proto nechceme nic honosného. :nevim:

Vím že je to tvoje věc ale znám lidičky co se vzali na tajnáka a když se to dozvěděli hlavně jejich rodiče tak byli docela naštvaný a uražený :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.12 20:43
@natiova píše:
Vím že je to tvoje věc ale znám lidičky co se vzali na tajnáka a když se to dozvěděli hlavně jejich rodiče tak byli docela naštvaný a uražený :)

Nati to není náš případ, rodiče nejsou :(

• Citovat
  • Upravit
2230

@harpyje u nás nešlo o text písně ale o to, že já landu uplně zbožňuju a manžel ho nesnáší-muziku vybíral on, proto mi to vyrazilo dech a doteď na to vzpomínám jako na nejkrásnější okamžik naší kratičké svatby a projev lásky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
@čiki píše: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Hááá :D :mrgreen: To už je dávno blobost ......dnes je asi minimum pan které se vdávají a jsou ještě panny :mrgreen: Prostě tohle už je dávno blbost to pro bílé šatky neplatí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný