Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@natiova Což je zase jejich věc. Lepší než kdyby se pohádali na svatbě, ne?
![]()
@spiky01 tak to je hezký
Že to zpívá i Landa jsem si vůbec nevybavila.
já předpokládala, že překlad znáš (to asi jo), ale spíš jsem si nějak nedokázala srovnat ty emoce. které jsou spíše o komunitě, národní hrdosti, či tak něco- co mi k svatbě moc nekoresponduje (ne, že by to vadilo)
Ja se vdavala v dzinach a bilem korzetu, zenich dziny a bila kosile ![]()
@harpyje jasně že překlad znám, taky kdybys viděla ty pohledy svědků
nenapsala jsme že od landy, něak mi nedošlo že většina lidí má tuhle písničku spojenou s krylem (toho taky moc ráda poslouchám). jen envím jestli byli ostatní tak v šoku kvuli textu nebo tomu že věděli jak manžel landu nesnáší ![]()
Holky ještě jedna otázka, vdávala jste se některá v jiném okrese? je k tomu ptřeba něco zvláštního? nějaké papírování? ![]()
jinak všem děkuju moc za povzbuzení, vážně mi to pomohlo ![]()
@Anonymní píše:
Holky ještě jedna otázka, vdávala jste se některá v jiném okrese? je k tomu ptřeba něco zvláštního? nějaké papírování?jinak všem děkuju moc za povzbuzení, vážně mi to pomohlo
Ráda bych poradila, ale sama nevím, teprve budu zjišťovat
![]()
Já chtěla nový oblečení, ale neformální…můj svatební outfit se vešel do 500,– včetně bot…výhoda, že pak člověk ty hadry může nosit dál v běžnym životě..Já mám pocit, že se člověk může vdávat a ženit i v pytli od brambor, když na to přijde… ![]()
No brali jsme se jinde než jsme měli trvalý bydliště (každej ho máme jinde) a nic extra k tomu nepotřebuješ. manžel začal v pondělí obvolávat matriky kdy maj volný termín a na 5. mu řekli že v pátek tak jsme tam jeli ![]()
Já se tak vdávala. Manžel měl na sobě rifle a košili a já černé kalhoty, prožkovanou (barevnou) košili a na ní černý svetr. Neměli jsme ani prsteny, ani kytku… Nic. Jen dva svědky. A bylo to bezva. ![]()
Paní na úřadě nám řekla, že je naše věc, co budeme mít na sobě, jen by mělo být to oblečení čisté. ![]()
Ahoj, kamarádka se vdávala na Staroměstský radnici a měla bílé kalhoty a fialový top, do té doby jsem si myslela, že musíš mít aspoň společenské šaty, ale jak vidno, nemusíš
Ale je to přeci taková krása být jeden den v životě za princeznu.....snad se dočkám příští rok ![]()
@Anonymní píše:
Holky ještě jedna otázka, vdávala jste se některá v jiném okrese? je k tomu ptřeba něco zvláštního? nějaké papírování?jinak všem děkuju moc za povzbuzení, vážně mi to pomohlo
Já se vdávala v jiným okrese (manžel byl místní) a nějak zvlášť to nikdo neřešil, jen jsme to museli řešit na matrice v příslušným městě, což bylo na houby, protože to bylo cca 120 kiláků od místa bydliště… ![]()
Moje kámoška se vdávala v ultra mini šatičkách…a její manžel měl na sobě bermudy, takové ty " hawajské " a prošlo to… ![]()