Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Haninaplz píše:
normalne neslavime, ale letos doufam dostane tehutestik:-)
Tak to je superdárek!! to u nás nehrozí ![]()
Nika21 píše:
Já nevím, u nás se dávalo i v rodině třeba něco malého (malé keramické prasátko nebo tak). Já bych mu dala trencle. Vím, že je to takové neoriginální, když ale ty trencle nebo boxerky jsou na valentýna vždycky nejkrásnější.Pak přes rok už takové nekoupíš.
Valentýnské trencle dostal skoro každý rok
Ale je fakt, že jsou nejhezčí.
Normálně si vyznáváme lásku po celý rok ale na Valentýna si dáváme jen takové maličkosti:)je to milé podle mě pro oba:) ![]()
Jelikoz to bude nas prvni valentyn tak nevim
Ale zase 26.2. mame prvni vyroci.. tak nevim jestli pro me on neco chysta, ale ja mu urco udelam alespon nejakou „vorvanovskou“ tehotenskou soukromou party v loznici..
![]()
a za par budeme mit svatbu, takze letos to asi nijak hrotit nebudem… ![]()
S manželem neslavíme - on je tak trochu (trošku víc) zapšklý vůči takovým svátkům. Takže oslavím s dětma - jim upeču dortík. Nebo udělám nepečný smetanový.
Tak já udělám dobrou véču- vínečko, nějaký ten erotický filmeček na dvd
…ale vypadá to beznadějně…mám v ten den dostat zrovna tu „mrchu“…ale co, aspon se napapám no
Jo a jinak nic extra se nekoná…dáváme si maličkosti- čokoládky a hlavně pusy
Jsme spolu skoro 14 let ![]()
taky Valentýna neslavíme (v USA z toho dělaj hrozný halo a to manžel nemůže ani cejtit) takže řekl, že tohle slavit nebudeme (asi dvakát z něj vypadla kytka a mě bylo potom trapně-když řekne, že to nesnáší a potom dáreček koupí) No, co prostě má peška, takže já Valentýna řešit opět nebudu.
nekoupime si navzajem nic,neslavime to.Obcas si neco dame i mimo Valentyna.mame se radi cely rok a tak nevidim duvod,proc si to dokazovat prave v ten den.
Já se snažím vytvořit prezentaci z fotek od začátku, kdy jsme se potkali až do teď, kdy máme mimíse. K tomu hodím nějaký vtipný komentář a bude… A očekávám čokoládu, já jsem totiž závislák ![]()
My taky neslavíme, takže nic, ale k vánocům jsem dala manželovi pobyt v Karlových Varech a namátkově jsem vybrala termín víkend 18.2., takže nikomu nevysvětlím, že tam nejedem valentýna slavit ![]()