Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Lenka-K-85 píše:
Myslím, že společně vybrat dárek v sexshopu nebo ho překvapit sexy prádlem z podvazkama ocení každý chlap a rozhodně víc než plyšáčeknení nám patnáct ne? Tím spíš že už jste spolu deset let..
Tak tak, já vždy překvapovala prádlem. Od manžela jsem dostala tak maximálně nějakou čokoládu, ale loni jsme to třeba neřešili, měli jsme miminko. Ale vim, že jsem mu upekla perník s čoko polevou, protože ho chtěl a žebral o něj už dýl. a letos? koupil mi vibrátor ![]()
Nelisa píše:
Asi jsme staromódní, ale květen je květen.
Myslím, že chlapa by mohla potěšit taky kytka - klobásková.
Přesně, taky je mi bližší „líbnout“ se pod třešní v květnu
…
Ale těm, kdo Valentýna slaví, přeji, aby si ho pěkně užili… ![]()
Holky a proč neslavit oboje?
Ale ne, my s přítelem taky Valentýna extra neslavíme - nějaká véča, hezký večer a žhavej sex…
Ale je pravda, že tohle si dopřáváme i bez Valentýna!
Ale kdyby mi ten můj vikuk přinesl třeba kytičku
, tak bych se vůůůůbec nezlobila!
Ale 1.květen je samozřejmě sám o sobě mnohem „zamilovanější“!
Kdybych ovšem narazila na nějakou úžasnou věcičku, která by se pro tuhle příležitost hodila, tak jí určo koupím!
Tak mě tu kytičku loni- i přes moje upozornění, že Valentýna nemusím, přinesl, ale i tak…máj je máj
…
no já tvrdila že nic, ale viděla jsem silikonovou formu ve tvaru srdce za 80Kč, tak mu možná něco upeču
Ale nevím. Ještě mě napadla masáž, chudák maká 15h denně 7 dní v týdnu, ale nevím jestli by ho to bavilo. A hlavně, nevím kdy by na ni šel, když nemá čas.
Takže asi zůstaneme u toho „nic“ ![]()
Ráda bych koupila nějaký pobyt, třeba jen na jednu noc, ale momentálně by to bylo tak na jaro nejdříve.
levanda - tak ten je šikovnej!!!
A určitě jsi se nezlobila, co? ![]()
SunSan - s tou masáží je to bezva nápad!!!!
Díky za inspiraci, asi to prubnu! Bezva ! ![]()
Boboušek píše:
levanda - tak ten je šikovnej!!!A určitě jsi se nezlobila, co?
SunSan - s tou masáží je to bezva nápad!!!!Díky za inspiraci, asi to prubnu! Bezva !
No nezlobila, to je jasny
…
Dostala jsem nádhernou fotoknihu od Piklia s našimi společnými fotkami. A to jsme si řekli, že to nebudeme slavit!!! ![]()