Co koupíte k Valentýnu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
10.2.12 13:45
Lenka-K-85 píše:
Myslím, že společně vybrat dárek v sexshopu nebo ho překvapit sexy prádlem z podvazkama ocení každý chlap a rozhodně víc než plyšáček :mrgreen: není nám patnáct ne? Tím spíš že už jste spolu deset let.. ;)

Tak tak, já vždy překvapovala prádlem. Od manžela jsem dostala tak maximálně nějakou čokoládu, ale loni jsme to třeba neřešili, měli jsme miminko. Ale vim, že jsem mu upekla perník s čoko polevou, protože ho chtěl a žebral o něj už dýl. a letos? koupil mi vibrátor :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
10.2.12 16:43
Nelisa píše:
Asi jsme staromódní, ale květen je květen. :mrgreen:
Myslím, že chlapa by mohla potěšit taky kytka - klobásková.

Přesně, taky je mi bližší „líbnout“ se pod třešní v květnu :lol: …
Ale těm, kdo Valentýna slaví, přeji, aby si ho pěkně užili… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
10.2.12 17:04

Holky a proč neslavit oboje? :P Ale ne, my s přítelem taky Valentýna extra neslavíme - nějaká véča, hezký večer a žhavej sex… :srdce: Ale je pravda, že tohle si dopřáváme i bez Valentýna! :dance: Ale kdyby mi ten můj vikuk přinesl třeba kytičku :kytka: , tak bych se vůůůůbec nezlobila! :P Ale 1.květen je samozřejmě sám o sobě mnohem „zamilovanější“! :srdce: Kdybych ovšem narazila na nějakou úžasnou věcičku, která by se pro tuhle příležitost hodila, tak jí určo koupím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
10.2.12 17:14

Tak mě tu kytičku loni- i přes moje upozornění, že Valentýna nemusím, přinesl, ale i tak…máj je máj :srdce: :lol: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
11.2.12 09:57

no já tvrdila že nic, ale viděla jsem silikonovou formu ve tvaru srdce za 80Kč, tak mu možná něco upeču :)) Ale nevím. Ještě mě napadla masáž, chudák maká 15h denně 7 dní v týdnu, ale nevím jestli by ho to bavilo. A hlavně, nevím kdy by na ni šel, když nemá čas.

Takže asi zůstaneme u toho „nic“ :)
Ráda bych koupila nějaký pobyt, třeba jen na jednu noc, ale momentálně by to bylo tak na jaro nejdříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
11.2.12 17:39

levanda - tak ten je šikovnej!!! :potlesk: A určitě jsi se nezlobila, co? :lol:
SunSan - s tou masáží je to bezva nápad!!!! :palec: Díky za inspiraci, asi to prubnu! Bezva ! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
11.2.12 17:51
Boboušek píše:
levanda - tak ten je šikovnej!!! :potlesk: A určitě jsi se nezlobila, co? :lol:
SunSan - s tou masáží je to bezva nápad!!!! :palec: Díky za inspiraci, asi to prubnu! Bezva ! :potlesk:

No nezlobila, to je jasny :)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
15.2.12 10:08

Dostala jsem nádhernou fotoknihu od Piklia s našimi společnými fotkami. A to jsme si řekli, že to nebudeme slavit!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný